- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- Konu Sahibi philosophy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de harcadığım paraları ve yerleri not almaya basladımBende hic kimse yazmıyor diye düşünüyordum meğer bildirim gelmiyormus bana :) ben naptim hani 3 tane birden pantolon almıştım ya ikisini ayırdım hiç giymeden vericem biyere.sonra bir tane kaş farı aldım onu bir kez kullanıp arkadaşıma vedim.ertesi günde bir tane kahverengi kaş kalemi aldım ondan memnunum şimdilik.olayın mantiksizligini gözüme sokmak adına bir defter tutmaya başladım,aldiklarimi,alıp kullanmadan verdiklerimi not tutmaya başladım.
Canım kabloları birbirine tutturmak için klipsler oluyor. Elektronik ürün satan marketlerde ve büyük marketlerde oluyorEvde büyük ekran TV ses sitemi derken kablo yığını ile nasıl göze güzel görünmesini sagliyorsunuz?
ay evet mune banlıyor
mune gelioyr
hele o kibledim lafı
bizim buraya uğramadı
asayiş yolunda burda galiba
Kesinlikle geç işe geç gidip erken çıkmak muhteşem:) yoksa sabah 7:30 da çıkıp akşam 7:30 da girince hiçbirşeye vakit kalmıyor. Papatyanın şansı bu, bir de sürekli yardımcısı olması ve küçük çocuğu olmaması.Papatyacım senin şansın işe geç gitmen.Sabahı dolu dolu yaşıyosun ne güzel.
Benim excel de gelir gider tablom var maaşımın kalanını görebiliyorum eksiye düşmemek ve sonrasında birikim yapmak için çok kolaylık sağlıyor. Hedefim fotograf makinesi almak ama taksit asla istemedigimden önümüzdeki temmuz gibi alıcam birikim yaparak.
evet kesinlikle haklısın...Kesinlikle geç işe geç gidip erken çıkmak muhteşem:) yoksa sabah 7:30 da çıkıp akşam 7:30 da girince hiçbirşeye vakit kalmıyor. Papatyanın şansı bu, bir de sürekli yardımcısı olması ve küçük çocuğu olmaması.
bende başlamıştım ama hiç beceremedim ben yaa :) zaten hep eksideyim hiç eylenceli olmuyo :)
evde tv yok
Bende öyleydim ama artıya geçmek için ne varsa kıstım tabi hiç eğlenceli değildi :)
bende şu aralar kısma modundayım... taksitlerimi bitirdim.... sırada kredi kartı borcu var onuda temizlersem bi daha bu kadar yoldan çıkmam inşallah :)
işte benim sorunum da bu misafir için oda ve acılan koltuk lazım,bir de yorgan ve yastıklar,ve bu yorgan yastıkları koyacak yer lazım,bunun için de evin daha da büyümesi lazım,sıkıntı yaniAslında 2+1 ev güzel ama misafir gelse yatak yorgan kıyafet dolapları sığmıyor.ceyizlerde onda yorgan havlu için ayrıca bir dolapli oda lazim
çok güzel cnm,tebrik ederim seniTüm sayfaları okudum. konu benim de hoşuma gitti. Kendimden birkaç örnek vermek isterim.
*Benim en zayıf noktam kıyafetler. Üniversite de dahil 2. el kıyafet giydiğim için içimde hep eksikliği vardır. Orta gelirli bir aile olduğumuz için şimdiye kadar saç savur noktasında hiç olmadım. Olamıyorum da zaten. Parama acıyorum.
Bir kıyafet, ayakkabı falan çok beğendiğimde o gün kendime düşünmek için süre tanıyorum. Zaten hevesse sadece, geçiyor bir günde. Değilse eksik olduğunu düşünürsem gidip alıyorum. Mesela iki hafta önce bir bot beğendim. Fiyatı da çok uygun ve iyi markaydı. Almaya kadar verdim şimdi, yarın bakıcam
*Düzenli kullandığımız şeyleri deodorant, sabun, diş macunu vs indirimde yakalayınca birkaç tane fazladan alıyoruz. Böylece yüksek fiyatta almayıp kar ediyoruz.
*Evimde fazla eşyayı sevmiyorum. Vitrin, yemek masası, yemek takımı gibi gösterişli eşyam yok. En çok salondaki koltuklara para verdik. Onu da kullanışlı ve rahat olsun diye. Gösterişli olduğundan değil. Birşeye ihtiyacımız olursa da, internetten veya bazı mağazalardan fiyatlara ve özelliklere bakıp kararlaştırıyoruz. Bazen beğendiğimiz şeyin fiyatı da düşüyor. Ona göre alıyoruz. Mesela çamaşır makinamı 3 ay kadar takip edip aldım. 200 tl kadar piyasadan düşük aldım ve çok şükür çok memnunum. Makinayı kuran servis bile çok şaşırmıştı.
*Pazara gittim diye herşey almıyorum. Dolabı doldurmuyorum. O hafta ne yapacağımı kararlaştırıyorum ona göre bir haftalık ürün alıyorum. Zaten acil durumlar için dondurucu bölümünde hazırladığım birkaç yiyecek var.
*Dışarda yiyip içmeyi çok sevmiyoruz. Mesela bir kafeye gidip oturmayalı 3 ay falan oldu. Zaten akşama kadar masa başındayım, oraya gidip oturmak bana saçma geliyor.
*Instagramı kapattım. Twitter ı bir marka veya şirketten şikayetçiysem kullanıyorum. Çoğu zaman çok işime yarıyor
Face de aktif kullanıyorum. Pek foto, yer bildirimi falan yapmayı sevmiyorum. Biraz şair ruhlu olduğum için bazen duygu ve düşüncelerimi paylaşmak iyi geliyor bana.
*Gösterişli kıyafet, makyaj, saç sevmiyorum. Aynada kendime bakınca iyi hissettiğim şeyler olmalı. İnsanların gözü üstümde olmasından hoşlanmıyorum. Modayla hiç ilgim yoktur, çoğu zaman renk uyumu bile aramam. Yeterki birbireini çok iten renkler olmasın. Ama tabi kendime dikkat ederim. Sadeliğimle de her zaman kendimi iyi hissetmeli ve eşimden iltifatlar almalıyım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kusura bakmayın uzun oldu
işte benim sorunum da bu misafir için oda ve acılan koltuk lazım,bir de yorgan ve yastıklar,ve bu yorgan yastıkları koyacak yer lazım,bunun için de evin daha da büyümesi lazım,sıkıntı yani
Teşekkür ederim canım. inşallah daha güzel alışkanlıklar da kazabilirizçok güzel cnm,tebrik ederim seni