- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- Konu Sahibi philosophy
- #3.741
@kikikoko merhaba, geçen sene bu konuyu açtığımdan beri çok değişiklik oldu bende. istediğim noktada değilim ama çok aşama kaydettim. Şuan birşey alırken harcadığım para değilde evde yapacağı kalabalık, kalabalık da fiziksel manada yer kaplama değil, zihnen yoruyor. giymediğim kıyafetler,onların bi gün giyerim diye kenarda beklemesi zihnimi yoruyor. ama hala hiç düşünmeden bazı şeyler alabiliyorum, yeni demeyip çevreme veriyorum bu kez aldıklarımı. tek tip bir kıyafet tarzı benimsemek istiyorum, içinde rahat ettiğim, birbiriyle kombinleyebileceğim.her kıyafete ayakkabı ayrı, çanta ayrı... çok sıkılıyorum.eskiyene kadar kullanmak istiyorum eskiden olduğu gibi. bir de sosyal medya veya bilgiye bu kadar kolay erişim de rahatsız ediyor. insanların özel hayatlarını paylaşma çılgınlıkları bir yana, yazı, haber, düşünce gibi paylaşımlar da rahatsız ediyor beni,okuyamıyorum. çünkü herşey zihnimizin ürünü, yani dış dünya kaynaklı, hayatımızda çoğu şey öyle olması gerektiğini düşündüğümüz için, çok bilgi de iyi değil bu açıdan. zihin değil de ruh, yani içsel isteklerini takip ederse insan kendiliğinden sadeleşir zaten herşey ve mutluluk da gelir diye düşünüyorum.