sade yaşam

bu konuda beden çok önemli canım. eğer 36-40 arası isen her markadan mutlaka güzel şeyler bulaliblirsin. ama benim gibi 42-44 beden giyiyorsan o zaman seçenek azalıyor. birde markalar nasıl bir fikirdeyse ya çok kısa yada çok uzun, ya çok açık, ya çok kapalı ...yani ortada olan kimse yok gibi davranıyorlar. ben en çok lcw den alıyorum ama genelde basic şeyleri. değiim falan da kolay olunca sorun olmuyor. onun dışında t..zlu, def..to,tr...dyol genelde alışveriş yaptığım siteler. birde pazar var

benimde o kadar çok kıyafetim var ki ama sabah yine evden çıkarken ne giysem sıkıntısı. bende konbin sorunu var sanırım. aldığım şeyleri konbinleyerek almam lazım. yoksa alır alıp kenarda bekletirim.

ay bende dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum. hatta bi fırsatım olsa kursa bile gidebilirim. dikiş makinesi almak istiyorum bende sizler nasıl bi makine aldınız?

nerden başladın dikiş dikmeye yada özellikle takip ettiğin bi dergi yada bi yer var mı?

ay ne kadar güzel yapmışın darısı başıma. yanlız benim en büyük sorunum eşimin annesi . onu nasıl çıkarıcam hayatımdan. özelliklede annesine bu kadar düşkin bi eş , birde bu kadar vurdumduymaz bi kv var ise.

ay ne kadar güzel bi söz valla. özellikle benim annem bu tanrı ile yaşıyor resmen. (tövbe tövbe) . kadın elalem görse şunu der bunu der diye ne market gezer, ne yürüyüşe gider. çok kızıyorum ama ne yapayım değiştiremiyorum.

kıskanç değilimdir de giyimin,temizliğin,karakterinle kıskanılan olmak evet ya bunu çok tuttum. BLUEGREENBLUE bunun için neler yaptın bana biraz yardımcı olur musun?

@eshma Canım benim teşekkürler.Gençlik işte kıskançlık oldu ne yapalım.
Ama erkenden fark ettim de çok şükür hayatımı bu güne kadar öyle devam ettirdim.
Canım Öncelikle her şey sonradan olmadı.Yaradılıştan da kaynaklı.
Ama ben şöyle yaptım.Her canlıyı zaten seviyordum.Daha başka ne yapabilirim diyerek yardıma muhtaçlarla işe başladım.Ne var ise paylaştım.Sonra zaten öyle biri oluyorsunuz ki iyi niyetinize şaşırıyorlar.O zaman sizi incelemeye alıyor hata bulmak için.
Bunu da erken yaşta anladığım için.Hem karakter hem giyim ve oldukça da temizliğe düşkünlük birleştirdim.Zaten ALLAH vergisi hakikatten kibar biriyimdir.
Bunu kimse kendini beğenmiş algılamasın.Asla küfür etmem kaba konuşmam.
Aileden de kaynaklı sanırım.Kavga etmeyi bile bilmem.
Böyle olunca da azınlık oluyorsunuz...

geçenlerde bi arkadaşın oğlunun sünnet düğününe gittik.
allahı o nasıl bir şatafat. çocuğu bi tahta oturtmuşlar. 4 kişi tahtı taşıyor.
heryer çelenk çiçek. koca koca insanlar halay çekiyor. oynuyor. ay bi ara bi gülme geldi tutamıyorum kendimi.
çocuk da vay be benim pipim neymiş arkadaş diyecek...
yapana saygı duyarım ancak bana ters...
bu doğum günlerini düğünleri yapanlar sosyal medyada paylaşmasın da göreyim...
oğluşum akıllıdır teyzesi

M maviduvar1 o kadar satafatin yerine bi Hayır kurumuna bağış yapabilirdi yada kendileri ailecek güzel bir tatil yapabilirdi sizin gibi. Ahh boşa giden emekler zamanlar ve paralar. İnsanlar ne tuhaf. O çocuğun egosunu düşünemiyorum.
Sen gerçekten çocuğuyla kaliteli vakit geçiren donanımlı bi annesin seni böyle tanıdim. Oğlunuda öpüyorum

BLUEGREENBLUE merhaba hoş geldin aramiza. Gecmisten mi okumaya basladin? Ben de yeni sayilirim. Gecmisten basladin ben de. Ama cook cook eksilerdeyim daha..

maşallah canım ne güzel genç yaşta birçok şeyi farkedebilmişin. dediğin gibi yaradılış çok önemli bu konuda. bende sakin bi insanımdır genelde birini kırmaktan çok çekinirim. kavga etmeyi hiç sevmem hayatta tek kavga ettiğim kişi eşimdir. bu da sanırım doğanın kanunu.

bende özellikle okuduğum birkaç kitaptan sonra manevi olarak içimde boşluk olduğunu anladım. aslında manevi boşluk beni başka biri yapıyordu. şimdi biri beni üzünce allah havale ediyorum, ilahi adalet çok iyi tecelli eder bundan eminim.

evet kesinlikle haklısın...
çocuklar sonra doyumsuz oluyor. 6 yaşındaki çocuğun tahtla 4 yetişkin tarafından taşınması nedir ya...
iltifatların için çok teşekkür ederim.. en önemli amacım oğlumu çok iyi yetiştirmek. iyi bir meslek sahibi olmayabilir belki ama merhametli, alçakgönüllü, herşeyin değerini bilen, imkanları ile başka insanları küçümsemeyen, dinimizi bilen bi insan olsun yeter benim için.

Evet canım ne güzel bakın sizde nasıl olumlu birisiniz. Yazdıklarınız da çok doğru.
oluyor işte hatasız olmak isteriz ama zor.Bilmeden de neler yapmış ya da yapıyoruzdur.Agresifleri hiç sevmiyorum.Her şeyden mana çıkaran arayan insanlara hakikatten şaşırıyorum.Ilımlı olun ne olacak ki.Şimdi ben burada herkese laf edeyim ne kolay.Kolay olan değil zor olan başarmak önemli.Bakış açısı da işin içinde.
Yani kendisi art niyetliler herkeste de onu ararmış ve doğru
Ailem der seninle biri geçinemiyorsa kimse ile geçinemez
İlahi adalet en çok inandığım şey.
Birilerine bana kötülük yaptı diye kötülük etsem ne olur.
Bu bana olanı ya da yaşadıklarımı değiştirir mi.
üzüntümü geri alıp beni mutlu mu eder.Asla etmez.
Maneviyat çok önemli ve en en önemlisi de nefse eğer hakimseniz işte budur...

M maviduvar1 oğlun için isteyebilecegin en güzel şeyler inşallah oda büyüyünce bu değerlerin kıymetini bilen merhametli bir insan olur..

selamlaarr çok ypğun bir dönemdeyim az girmeye başladım en kısa zamanda foto atacağım...

yarın bir arkadaşımııza gideceğiz ayıptır demesi barbunya yaptım, suyu çok olmuş içine buzluktan donmuş mercimek çormabı kattım barbunyanın taze domatesli soğanlı biberli en vitaminli suyu şu anda lavabo giderinde değil tencerede çorba halinde bazen de tarhana katıyorum böyle fazla yemek sularına en vitaminli yeri harika birer çorbaya dönüşüyor ehuehe

bu arada kafaya takamam konusunda doktoraya başladım kannnımca benimle ilişkisini kesen bir çalışanımın yanlış anlamdan dolayı ilişkisini kesitiğini tahmin ediyorum ama hiçççç sallamadım afferim bana maşaaallah diyeyim kendime eskiden olsa aylarca peşinden koşardım yolu açık olsun

İyi akşamlar sadeler. Hayatımda yaşadığım büyük değişiklikler dolayısıyla pek uğrayamıyorum ama genel olarak şöyle bir göz attım.

Sadelik yolunda devam eden hatunlar tebrik ediyorum son gaz devam

Ben bu ara atmaktan çok alıyorum sanırım. İş için kıyafet, ayakkabı vs. saksısında kırılan çiçeğim vardı, suya koymştum sarardı falan. Onu attım bende. Antidepresan kullanıyordum bir kaç gün azalttım sonra onları da attım. Sinirimi bozacak herşeyi attım.

Sünnet düğünü, abartılı doğumgünleri de bana göre değil açıkcası. Hem zaten son dönemde bebekken sünnet ettiriliyor. İleride çocuğum olursa ve erkek olursa bebekken yaptırırım, bir mevlit bir yemek verdim mi hayrına işte bu. Doğum günleri eskiden ne güzel olurdu. Annelerimiz, yılbaşı süsleriyle salonu süslerdi. 12 kişilik masa da dantel masa örtüsü üzerine normal tabaklarla pasta börekler ve aile fotoğrafları. Şimdi ise tutulan organizasyon şirketleri, konseptler, hikaye kitabından çıkma bir atmosfer. O kadar yapay ki...

Hayatımızda sanal olmayan birşeyler kalsa keşke.Ne güzeldi eski Zaman'lar.

Kurudu insanlar dalda hala kendilerini yeşil sanmakta ne yazık.

Merhaba sadeler ins sade bir haziran olur hepimiz icin hem ramazan da gelecek tam arinma temizlenme ayi diyebiliriz.

Ben bazi esyalarimi satiliga cikardim evde fazla olan esimin arabaya koymakta zorlandigi bavulumu, minik bavulumu, bebek gelince ayak bagi olacak orta sehpayi, sifonyerimi (yerine dolap alacagim) sifonyerin ustu olu alan oluyor cunku ev kucuk olunca, giymedigim topuklu ayakkabimi , esimin deri ceketlerini hep satisa cikardim.ins satilirsa yer acilir evde.

dun gorumceme gittik 5 aydir bize gelmiyor esimle tartismisti esimde hep alttan aliyor ama ben tahammul edemiyorum gormeye bile o okmeydaninda ben kagithanede oturuyorum bize niye gelmiyorsun dedigimde bomba patlar diyor ama kalkip camlicaya kahvaltiya gidiyor felan bende evine mecbur kalmadikca gitmiyorum memleketten kargolar geliyor erzak felan onlar icin mecbur bi gorusuyoruz. Dun gittik yemege kalin dedi kalmadim evime gelmeyen insan ben evine gidince yuzu tursu satan insan ne sofrasini senlendircem esim bozuldu biraz ama yapcak birsey yok, atsan atilmiyor satsan satilmiyor da acil detoks lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…