sade yaşam

Çok güzelmiş. Kendimizi değiştirebiliyoruz da çevremizde bunu henüz fark edemeyenleri nasıl değiştirebiliriz bi yolunu bulsak keşke..

tr_lelli ,cok guzel bir yazi.zamaninda anne de cok kizardi bizlere.
Bizler maalesef gosteris ile rahatligi karistiriyoruz. gosterisli seyler genelde ,kullanissiz,rahatsiz oyle sus diye bakmalik oluyor.o yuzden gosterisli ama rahat ve kullanilabilir seyler alamak cok onemli.
B arada bulasik makinam bozuldu,6-7 senelik var sanirsam.inat ettim almiyacagim yenisini.Esim baski yapip duruyor ,yok makinasiz olmaz ,yok oyle yok Boyle.ama inanin ki biktim ben.Evlendigimde zaten hic bir seyimiz yoktu,o zamandan bu zamana her seferinde bir seyler aliniyor bu eve,artik istemiyorum hic birsey almak.Tatile ihtiyacimiz var,kendi erteledigimiz kisisel ihtiyaclarimiz var,kapanmasi gereken borclar ve yeni alinmis iki ay icinde bozulan bir cep telefonu taksdi var.Ben bunlari kapatalim diye dusunurken bir tane daha borc yapmak istemyiorum.
Bugun elle yikadim bulasiklari ,evet makina buyuk kolaylik ama simdilik almayi ertelemeyi dusunuyorum....

Kızlar begenmenize cok sevindim
Bende cok severek okudum.

royem uygun bi bulasik mak. al cnm
Cocugun var zor olur
Bende gecen yıl degistim 10.senesiydi 1defada tamir gordu ama yine bozulmustu
3programli arcelikden uygun bisi aldim memnunum suan.
Onsuzda olmuyo.
Bozulmadan,kirilmadan degismemeye calisiyorum genelde esyalarimi.

ayy evet yaa ,alimisim rahata :) biraz bakinmam lazim,hemen alamayiz..

eğer fikir verecekse bende Arçelik 3 programlı kullanıyorum.
2,5 yıldır sorun yaşamadım.
genelde 2.programda yıkıyorum.

ayy evet yaa ,alimisim rahata :) biraz bakinmam lazim,hemen alamayiz..
Dün arkadasdan, etrafimizdaki insanlardan falan bahsettik ya su sabah 9da arayan kadin bu sabah yine aradi acmadim telf.
Cocugunu okula birakiyo ordan bana gelcek.
Ayy nasil rahat millet
Uyuyomu,isi var mi,musait mi,esi evdemi,cocugu uyuyodur hiiic
Bakmadim telf oglden sonrada msj attim hayirdir beni aramissin diye
Sana gelcektim diyo
Millet nasil rahat ya
Bunlara boyle yapcan.
Sonu yok bunlarin.
Sonra siz geldiniz aklima yani topik daha dun konustuk dedim icimden

Teyzeye bak yaşlı masli diye oh suistimal et insanlari

Kızlar altıda secicilik olayına bugün bir daha şahit oldum
Bizim sitenin tam çıkışında bilboard var
Ustundede ilçe belediyesinin topladığı yardım afişi var ben o kadar önünden geçtim bir kere bile dikkatimi çekmedi yuh bana yahu

Evde kullanmadigim iki kişilik battaniye var yumuşacık
Bide ev görmeye bi abla gelmişti bana oda çift kişilik polar bi battaniye ggetirmiş bazanin altında duruyor öylece
Cumartesi pazar çok doluyum bir saat bile vaktim yok ama pazartesi afisteki numarayı arayıp iki battaniye bir kullanmadigim sıfır nevresim takımı( sevmediğim birinden hediye) ve giymedigimiz bi kaç hırka vereceğim belki bazanin altını kurcalarsam biseyler daha çıkar...

ihtiyacı olan varsa ver canım.

cnm bulunduğun ilde belediye mutlaka yardım topluyodur bi belediyeyi aramanı öneririm
her turlu ev eşyasını alıyo bızım burdakıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…