- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi philosophy
- #2.321
Evet trllellicim tek derdimiz Çürüyen domates olsa
Ben de çok yıprandım
İnsanlar biraz yumuşak yüzlü goruversin kendinde her şeyi deme hakkı buluyor
Hoslanmadigim bir insan var apartmanda hani derler ya kötülüğü yüzüne yansımış
Üst üste aradı acmadim
Sonunda birinde açtım kahveye gelcem dedi.kibarca reddetti
Sonraki gün bahçede gördü
Ogleden sonraya geliyorum dedi
Zorla geldi
Benim kızımın durumunu bazı arkadaşlar bilir sağlık problemi ile doğdu.ama apartmanda kimseye anlatmadım
Neyse hanımefendi kahvesini içti
Kızını gozlemledim sonra internetten arastirdim senin kız ya down sendromlu ya otistik dedi
Şok oldum yine soğukkanlı kaldım ki iyi ki adet dönemime denk gelmedi fena şekilde kovardim evden
Lafını verip gönderdim
İnsanlar o kadar acımasız ve zalim olmuş ki başkalarının acisindan zevk alıyorlar
Bu da iyi ders oldu bana demek ki tam mesafe koyamamisim dedim
Her konuda hak veriyorum ama kızınızın durumunda belkide art niyet yoktur. Kendi başıma geldiği için bu şekilde yapıyorum. Bende bir tanıdığımızda bu durumu fark ettim. Yokladım biraz konduramıyorlardı bu durumu çocuklarına. Ama o yavrunun suçu günahı ne ne diye geç kalınsın diye düşündüm ısrarla müdahale ettim. Terslendimde doktor önerdim. Benimle görüşmeyi kestiler. Sonra durumu kabullendiler beraber doktora da gittik. Biraz geç kalınmış oldu. şimdi yavrucakda daha çok sıkıntı içinde ailesi de.
Sizinde durumu konduramadığınızı düşündüğü için farketmenizi istemiştir belki iyi niyetli olarak.. Ya da tamamiyle samimiyetsizce bir tavırdır bilemem. Paylaşmak istedim sadece.