- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.281
ay ne güzel bir sayfaymış bu. benide aranıza alır mısınız?
sizi okumayi cok sevdim daha önce sümüklüböcegin hikayesinide okumustum. hosgeldiniz topige:)papatya:
saat kurdum sabah namazı için...iki saat önceden uyandım iyi mi!
daha başındayım....biraz destek....
uzun süredir bildirim gelmiyordu geçmişten okumaya başlamıştım , ta kiii bu mja kadar.2016 yılını eylem yılı olarak ilan ediyorum, plan yapıp not tutmak istiyorum umarım basaririm. Ufakta olsa öğrendiğim bir şeyi uygulamak istiyorum çünkü bende birseye ilgi duyduğumda çok detaylı araştırma isteği oluşuyor ama uygulamada cok zayıf kalıyorum.sanki ben okuyup arastirdikca birşeyler kendiliğinden degisecekmis yada cümlelerin arasında bir sihirli el bana uzanacak ve değiştirecek hissi yaşıyorum. Bu durumu aşmadan tum isteklerim boş bir hayal olarak kalacak.
Birde bu yılı kızıma adamak istiyorum.çünkü bu konuda vicdanen rahatsız hissediyorum.kızım down sendromlu ama ben onunla sanki yeterince ilgilenmiyorum garip bir şekilde onu kendi doğasında biraksam daha iyi olacağını dusunuyorum yada tembelligim,eylemsizligim bana böyle dusunduruyor işte bu ikilemde kalmak çok yoruyor beni. 3 yaşını geçti henüz özel eğitime gitmedi sayılır tam iyi bir kuruma başladık bu yaz atama olunca bırakmak zorunda kaldık. Öncesinde zaten KPSS çalıştığım için bu konuya odaklanamadim birde dediğim gibi sanki aynı sihirli el kızıma da dokunacak gibi bir his.ama bir yandan da yaşıtlarına baktıkça downlu olmalarına rağmen bayağı ilerlemişler, konuşuyor çoğu, akademik olarak kavramlar biliyorlar, tuvalet eğitimleri tamam vs.. Biz çok eksigiz onlara göre, bu beni üzüyor. Bir yandan sanki er geç aynı noktaya gelecekler nasılsa belki biraz daha geç olacak diye kendimi rahatlatiyorum, diğer yandan çok geç kaldık eğitim için diye dusunuyorum ayrıca ben bu konuda kimseyle dertlesemiyorum en azından içimi dökmek adına paylaşmak istedim sizinle. sözlerimin eyleme dönüşmesi için bir adım atmak istedim,dua niyetine geçsin inşallah, sizde dua edin onun için en iyisini yapabileyim ve varsa fikirlerinizi esirgemeyin.
kızlar bu sabah kuaföre gittim iş yerimin yakınında bi kuaför vardı baktım sırada yok nöbet arkadaşımda git dedi gittim kuaöfe bu arada para harcamamaya karar vermemin 4. gününde yeminimi bozdum ulen:)
saçlarımın uçlarından kestircektim gittim
oturdum koltuğa kuaför saçımı ıslattı of nasıl buram buram sirke kokuyorum((( elma sirkesi
dedimki 15 gündür zeytinyağlı sabun ve sirke kullanıyorum (karbonat kullandığımı söyleyemedim çok utandım)
neyse kadın kesti etti saçımı ama bu arada sirke kokusu inanılmaz fazlalsmaya başladı o saclarımı tarayıp karıştırdıkça cıkıyo
dedımkı zeytınyaglı sabun cok ıyı dedıler falan dedım kuaförde dedıkı sırkeyı bende kullanıyorum ama ılk duşa girdiğimde kullanıyorum kepek ,saç dıbınde yara falan varsa ıyı gelıyo dedi ama ınternette başka yazıyodu falan dedım aslında yazılanlar doğru ama artık sular cok kıreclı eskı sular yok maalesef dedi
en sonundada ''sen genç kızsın (yüzüğümü takmamıştım) böyle yoğun kokuyla gezmemelisin sirkeyi en basta kullan sonra şampuanla yıka dedi.... of çok üzüldüm çok iyi bi kesim yaptı aslında haklıydıda saçım kuruyken hiç bir sorun yok ama ıslakken o sirke kokusu çok utandım ya bilsem gitmeden önce şampuanla bi kez yıkardım...((((
sirkeyi karbonatı bırakmayı düşünmüyorum hala defam ama bu koku olayına bi çözüm bulmam lazım napsam ki????