merhaba canlar,geztapom gecmis olsun,iyi olmana sevindim.Ben de uzun suren hastaliktan sonra anca toparlayabildim cok sukur.
Bu hafta evdekileri bitirme ugrasinda oldugum icin hic alisverise cikmadim,cumrtesine Kadar bakalim idare edebilecekmiyim.
sizlere bir soru,yabanci insanlari hayatimizdan cikarmayi basariyoruz ama ya akrabalarimizi?Esimin ailesi tarafindan dislandigimiz icin zaten fazlasiyla yanliz insanlariz.Ailesizlik,kimsesizlik ,sevilmemek dislanmak cok zor.Ben,bizi disladiklari halde,herkesin davetine,dugunune elimden geldigince gittim.sira benim sevinclerimi paylasmaya gelince,kapimi calan,hastalaninca kucuk bebegimin hatrina kapimi aralayip bir Corba getirenim olmadi.En son katildigim dogumgununde evi doldurduklarini gorunce cok uzuldum acikcasi.Ben de ,esimde.Zaten laf sokmalari,pis pis orumalr yapmalarida cabasi.
o gunden sonra,ne kimseyi cocugum icin ya da kendim icin herhangi bir ortama davet etmemeye ,ne de onlarinkisine gitmemeye karar verdim.
Birde soyle birsey varki,hic bir Zaman arayip sorulmaz,gidilip gelinmez ama dogumgunune de cagirilir.dogumgunu olan cocuk yakain zamanda sunnet oldugu icin gidelim dedim esime,o ise istemedi,gorusmeyiz etmeyiz,dogumgunune gitmesekte olur dedi.zaten dislandigimiz icin,kendimizi mutsuz hissedecegimiz icin ikimizde isteksisiz bu konuda.
ne yapsam nasil yapsam bilmiyorum,Hatalari,haksizliklari gormezden geleyim dedikce altinda ezilip daha mutsuz oluyoruz.mesafe koyalim diyoruz iyice kimsesiz kaliyoruz.ne yapsam hic bilmiyorum.
ayni sekilde arkadaslarda oyle,butun bir sene arayip sormaz ama dogumgunune davet eder,nedir bunun amaci,nbana ters geliyor,hic bir paylasimim olmayan insanin beni davet etmesinin ne gibi bir amaci olabilir.hepi topu uc bes arkadasim var onlarida bu sebeplerden dolayi eledim.Hani soyle akli basinda bir Dostum arkadasim olsa belki bu Kadar kafa yormayacagim.
Aile desen uzaktalar....
Ben nerde yanlis yapiyorum hic bilmiyorum.karsima cikan herkes mi ayni olur.kimle tanissam Boyle.hani dedikodu yapsam,kiskansam,laf soksam diye ki ,kotusu o yuzden.kendi halimde bir insancigim.
esimin Ailesini sirf yukarida yazdigim sorunlar yuzunden mesafeli degilim,bana cok hakaretleri haksizliklari oldu.Hasta halimle kapisina gittigim,babasi aileme ve bana demedigini birakmadi.Benim ailemi silmemi onlarla gorusmemi istemiyorlar.kac senedir ,ben hic birsey olmamais gibi davrandikca ,ailemi silmemi,onlarla gorusme demeleri,kufur ve hakeretleri artik illallah dedirtti.
bu bir imtihanmidir,ya da sansizlikmidir hic bilmiyorum.Tek bildigim kendimi cok mutsuz hissediyorum.
Belki de ben birseyleri yanlis yapiyorum.Aksi halde,bu Kadar ,Aile ve aile harici insanin bir kisiye karsi olmasinin baska aciklamasini bulamyiorum.