sade yaşam

sumeyra :)
ben de sen gibi psikolojik olarak yorgunum...
hiç çalışsasım yok
her şeye karşı isteksizlik mevcut...

bu durum ne zaman geçecek acaba...

biz 8.haftamızdayız :) bebişi gördük inşaallah siz de sağlıklıca görürsünüz :)

Sabah uyanmak istemiyoum
işe gelince bir dünya herseye yetişmeye uğraşıyorum
en ufak tavırdan alınıyorum.
İnş bende görürüm canım.
bu cumartesi 6. haftaya giricez.

Sabah uyanmak istemiyoum
işe gelince bir dünya herseye yetişmeye uğraşıyorum
en ufak tavırdan alınıyorum.
İnş bende görürüm canım.
bu cumartesi 6. haftaya giricez.

aynen canım..
işte yoğun ve yoruluyorum..
eve gidiyorum yemek ve uyku..
eşimle de limoniyiz..
ne yapsa gözüme batıo sankii..
sevgi dolu şefkatli adamı görmek istemiyor gibiyim..
hormonlar çıldırtacak beniii :KK43:

aynen canım..
eşimle de limoniyiz..

benimde eşim iyi sabırlı ama daralıyorum evde de sonra dinlendikçe normale dönüyorum
dün nasıl bakıcaz biz bu çocuga diye ağladım. sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum.
en iyisi kitap okumak yada başka seylerle ilgilenmek

aynen canım..
eşimle de limoniyiz..

canım çok normal bu yaşadıkların gerçekten dert etme
hamilelikte hormonlar insanın ruh halini çok etkiliyo
hatta bazı gebeler eşlerinden tiksiniyorlarmış bende olmadı ama sende olursa normal bu aklında olsun
ben de başlarda çok uyuyordum şimdi de göbüş büyüdü deliksiz uykuya hasretim dönemiyorum yatakta:KK43:
yemek yaparken yoruluyosan tek çeşit yiyin eşin anlayışla karşılasın ya da biraz yardım etsin ya da dışardan yiyin ama sağlıklı şeyler olsun

benimde eşim iyi sabırlı ama daralıyorum evde de sonra dinlendikçe normale dönüyorum
dün nasıl bakıcaz biz bu çocuga diye ağladım. sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum.
en iyisi kitap okumak yada başka seylerle ilgilenmek

dikkat dağıtmak gerekiyor zannımca...
Allah ım yardımcımız olsun
her şey güzelleşir umarım

canım çok normal bu yaşadıkların gerçekten dert etme
hamilelikte hormonlar insanın ruh halini çok etkiliyo
hatta bazı gebeler eşlerinden tiksiniyorlarmış bende olmadı ama sende olursa normal bu aklında olsun
ben de başlarda çok uyuyordum şimdi de göbüş büyüdü deliksiz uykuya hasretim dönemiyorum yatakta:KK43:
yemek yaparken yoruluyosan tek çeşit yiyin eşin anlayışla karşılasın ya da biraz yardım etsin ya da dışardan yiyin ama sağlıklı şeyler olsun

eşim çok anlayışlı ; bugun öğlene evde yemek yok ki ben yemeğe işe yakın oldugundan eve giderim...
işten erken çıkmış yemek yapmış tarhana çorbası ve ıspanak yemeği :KK68:

eşimden tiksinmiyorum ama ağzıyla kuş tutsa yaranamıoo bana...

eşim çok anlayışlı ; bugun öğlene evde yemek yok ki ben yemeğe işe yakın oldugundan eve giderim...
işten erken çıkmış yemek yapmış tarhana çorbası ve ıspanak yemeği :KK68:

eşimden tiksinmiyorum ama ağzıyla kuş tutsa yaranamıoo bana...
oo süper maşallah daha nolsun bnmki salata bile yapamıyo:)

kızlar ben kullanmadıklarım iyi durumdaysa veriyorum,yok eskimişse çöpün kenarına koyuyorum hemen alıyorlar
adanada suriyeliler filan cok mağlesef,keşke onlar için bir şey yapabilsem :KK43:((
bence kullanılmayan eşyayı evde tutmamak lazım,vermek lazım,eğer ihtiyaç yerine geçecekse kullanın tabi
evde sadece kullanılan eşyalar olmalı,her eşyann hesabını vereceğiz sonuçta
ayrıca geniş sade mekanda ferahlık vardr
benim ev boşaldı resmen,gelenler eviniz ne kadar huzurlu diyorlar,şükür

Bende sadece iyi durumda olanları veriyorum aileme onlarda ihtiyacı olana dağıtıyorlar.
Eğer kırıksa atıyorum Allah korusun eli kesilse birinin daha çok üzülürüm sağlık daha önemli.
evim baya sadeleşti bu aralar temizlik yapıp geçiyorum ayrıntılara girecek gücüm yok :)
kutuya çok eşya ayırdım 3 haftadır duruyolar hiçte lazım olmadı. demekki lüzumsuz seylermiş :)

yaa yapar yapar :)
evi de temizler hatta dört dörtlük :)
ama buaralar dedim ya ben beğenemiorum adamcağızı

benim eşim bana yardım eder ama tek başına mutfakta birşey yapmışlığı yoktur :) Sadece ağır şeylerde yardım ediyo. keşke ütü yapmayı bilseydi nefret ediyorum ütüden :KK43:

Hamile anne adayları; Sahihuban Sahihuban , Mia- Mia- , sadevehuzurlu sadevehuzurlu varsa bilmediğim diğer arkadaşlar size bir öneri ;

Google'a Pozitif doğum hikayeleri yazın çıkan ilk blog 'blogcuanne.com' olması lazım. Mutlaka okuyun o hikayeleri.

Doğum konusunda tereddütleriniz varsa giderecektir.

Şu an şıpır şıpır ağlıyorum.

@geztapo kendi annemin değerini hep bildim. Anneliğin nasıl özveri gerektiren bir kavram olduğunu , o sevginin nasıl uçsuz bucaksız olduğunu hiç ben olmayıp hep evlat olduğunu ben kendi annemden bildim. O yüzden şu an bu yorumları okuyup duygulandığımda annelik hormonum mu gelişmiş anne olmadan diyorum kendi kendime. Ve temennine kocaman bir 'Umarım' diyorum. Bir yıl sonra İnşallah :)

Hamile anne adayları; Sahihuban Sahihuban , Mia- Mia- , sadevehuzurlu sadevehuzurlu varsa bilmediğim diğer arkadaşlar size bir öneri ;

Google'a Pozitif doğum hikayeleri yazın çıkan ilk blog 'blogcuanne.com' olması lazım. Mutlaka okuyun o hikayeleri.

@geztapo kendi annemin değerini hep bildim. Anneliğin nasıl özveri gerektiren bir kavram olduğunu , o sevginin nasıl uçsuz bucaksız olduğunu hiç ben olmayıp hep evlat olduğunu ben kendi annemden bildim. O yüzden şu an bu yorumları okuyup duygulandığımda annelik hormonum mu gelişmiş anne olmadan diyorum kendi kendime. Ve temennine kocaman bir 'Umarım' diyorum. Bir yıl sonra İnşallah :)

Neden ağlıyorsun ?

benim eşim bana yardım eder ama tek başına mutfakta birşey yapmışlığı yoktur :) Sadece ağır şeylerde yardım ediyo. keşke ütü yapmayı bilseydi nefret ediyorum ütüden :KK43:

benim sevmediğim işler *bulaşık mak yerleştirmek *banyo wc temizlemek

eşimse ütüyü sevmez yapamaz... çamaşır katlamayı sevmez.....

birbirimizin sevemdiklerini yaparız :)
k.validem öğretmiş zamanında..görümcemden daha çok iş yaparmış ..
severek de yapıo üşenmio maşaallah :)

tabiki bakalım :)

Son iki gündür çok duygusalım. Neden bilmiyorum.

Onların yazdıklarını okurken okumakla kalmayıp hissediyorum , sanırım o yüzden :)

Benide endişe sardı ilk zaman şaka gibi geldi ama durum ciddileştikçe doğru kararmı verdik zamanımıydı diye düşünür oldum. Biliyorum bu dönemlerde saçmalamak normalmiş ama duygu değişikliği çok kötü :KK43:
normalde ağlamayı sevmem ama gözlerim doluyor en ufak seye.

Benide endişe sardı ilk zaman şaka gibi geldi ama durum ciddileştikçe doğru kararmı verdik zamanımıydı diye düşünür oldum. Biliyorum bu dönemlerde saçmalamak normalmiş ama duygu değişikliği çok kötü :KK43:
normalde ağlamayı sevmem ama gözlerim doluyor en ufak seye.

:)

Ne güzel aslında bunlar hep hikayenizin bir süreci. Olumlu tarafından bakmayı deneyin. Kolaylıklar diliyorum.

X