Maske Tarifleri Sade Soda

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
B

Bittersweet:)

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Bittersweet:)
Hergün gece yatarken yüzümü yıkıyorum ben sade sodayla.. Aman meyveli falan almayınn :)) Biraz yakıyor ama gercekten cok iyi geliyor. Makyajı fondoteni falan kendindende temizliyor. Tavsiye ederim.

Hımm evet bendee duymuştummm =) Maden suyu diye duymuştum ama soda asitli canım zarar vermesin ..... ???

önemli olan o asiti zatenn.. :)

paylaşımın için saol denemek lazımmm:lepi:

evet gazını almadan direk yüzü yıkayınca çok güzel yapıyor

ya ben meyveli sodayla yapıormkaydirigubbakcemile3
evde hep ondan oluyor napıyımmlaelaelaelaelae

sade sodayı deneyeceğim bakalım nasıl olacak makyajı temızlemeden mı yapıoruz

Makyaji temizleyip yapin arkadaslar. Once yuzunuzu guzelce temizleyin, sonra sodayi surun.

evet sade soda cilt için çok etkili, ben buz kalıbına döküyorum her sabah 1 tanesini yüzümde gezdiriyorum
sıkı ve temiz bir cilt için birebir opuyorumnanaktan

sivilcelerede iyi gelir mi
yüzümde küçük küçük sivilce gibi
kızarıklar var onlarada iyi gelir mi acaba

ya kızlar bende çok sık kullanımda tüylenme yapabileceğini okumuştum bi yerde haberiniz olsun tonik gibide sürekli kullanmayın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…