Herkes kendi zevkleri doğrultusunda yanıtlar yazdığı için ben de kendimce fikirlerimi belirtmek isterim ama sen yine de kendi zevklerinden şaşmadan bizim fikirlerimizden yararlanabilirsin..
Herzaman için doğal renkler ve ahşap tercihimdir,beyaz ve beyazla kombine edilen malzemeler hoşuma gidiyor ama bana göre renklendirilmiş sunta-mdf ikilemi bana göre çok yapay..Bunu 1-3 ve 4. resimlerdeki beyaz renk yanında kullanılan rengi esas alarak söylüyorum.
Bu verdiğin örnek modellerden 1.resimdeki yatağın başlığı çok hoş görnüyor mesela.
Yeni ev aldığın için şu öneride bulunmak istiyorum(ben de bu aşamadayım çünkü),yatak odası takımını olmazsa olmazları şeklinde almak yerine,önceliklerini bazan,yatak başın,komodinlerin ve şifonyerin üzerinde kullanıp,seçimlerin doğultusunda yatak odanda ihtiyaç doğrultusunda ve aldığın mobilyalara uygun bir giysi dolabı yaptırman.
Çünkü belki de yatak odanda,giysi dolabı için daha çok yer vardır ve sen takımının dolabını alarak,yeni yapılabilecek ilave bir dolap için yer bırakmamış olacaksın.Ama yatak odanın konumuna uygun dolap yaptırırsan hem istediğin şekilde iç raf sistemi,hem de kapak modeli seçebilirsin. :44: