• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sade beyaz mi yoksa vizyon beyaz karisimi mi ?

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
Merhaba arkadaslar,

ben 8 ay once evlendim, kayinvalidemle kaliyorduk. Cok sukur ev aldik kendi evime gececegim,
yatak odamin rengine karar veremedim. Sirf beyaz mi sizce yoksa ( kahvekopugu karisimi mi vizyon rengi gibi)
buyrun bi kac fotograf:

bolivyayatakodasi12.jpg

kalyonyatakodasisurgulu.jpg

lindabeyazgriyatakodasi.jpg

bolivyayatakodasi31.jpg

ilk yazan ben olayım bende yeni yatak odası yaptırıyorum ve sırf beyazı tercih ettim duvar ve yer rengininde önemi olduğunu düşünüyorum bence sade beyaz çok asil durur ve her renk perde halı yatak örtüsüyle bütünlük sağlar :)

Herkes kendi zevkleri doğrultusunda yanıtlar yazdığı için ben de kendimce fikirlerimi belirtmek isterim ama sen yine de kendi zevklerinden şaşmadan bizim fikirlerimizden yararlanabilirsin..
Herzaman için doğal renkler ve ahşap tercihimdir,beyaz ve beyazla kombine edilen malzemeler hoşuma gidiyor ama bana göre renklendirilmiş sunta-mdf ikilemi bana göre çok yapay..Bunu 1-3 ve 4. resimlerdeki beyaz renk yanında kullanılan rengi esas alarak söylüyorum.
Bu verdiğin örnek modellerden 1.resimdeki yatağın başlığı çok hoş görnüyor mesela.

Yeni ev aldığın için şu öneride bulunmak istiyorum(ben de bu aşamadayım çünkü),yatak odası takımını olmazsa olmazları şeklinde almak yerine,önceliklerini bazan,yatak başın,komodinlerin ve şifonyerin üzerinde kullanıp,seçimlerin doğultusunda yatak odanda ihtiyaç doğrultusunda ve aldığın mobilyalara uygun bir giysi dolabı yaptırman.
Çünkü belki de yatak odanda,giysi dolabı için daha çok yer vardır ve sen takımının dolabını alarak,yeni yapılabilecek ilave bir dolap için yer bırakmamış olacaksın.Ama yatak odanın konumuna uygun dolap yaptırırsan hem istediğin şekilde iç raf sistemi,hem de kapak modeli seçebilirsin. :44:

Ben beyazla toprak tonlarını hiç yakıştıramıyorum.Kremle olabilir ama beyaz olmuyor, sırıtıyor.Heleki parlak beyaz hiç olmuyor.

canım bende 2.yi aldım. mondi kanyon modeli. çok beğenerek aldım.yatak odam çok küçük tercihim açık renkti. ahşapta da koyu renkleri sevmiyorum o yüzden ne çok açık ne çok koyu bi renk seçtim.

Back
X