- 13 Temmuz 2007
- 4.712
- 5
- 43
- Konu Sahibi incitanemtuana
ben resim göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben resim göremedim
muhakka denyeceğim. nefis.
hadi ya bende cikiyo ama birdaha bak cimcimem olmazsa yeniliyeyimopuyorumnanaktan
evet işte denedim canım. sahur için yaptım. meraktan biraz kopardım.hazılardan hiç farkı yok. sanki dışarda bir simit cafede falan yemişim. tarif için teşekkürler canım. daha yumuşak olsun diye sadece şeker miktarını arttırdım,4 yemek kaşığı falan koydum, bir de bütün paket maya koydum.
:1shok:ben bunu nasil görmemisim yauv:1shok:
bayilirim sac örgülü ekmege hmmm hele kahvaltida olsa üstüne yag recel hhmmmcokacimcoook
ah ahh olsada simdi yesemcokacimcoook
dogrusu kendim hic yapmadim hep satin alip yedim:kedi:
artik kardesinde yaptikan sonra yapmam lazim:kedi:
harika canim ellerinize emeciklerinize saglikopuyorumnanaktana.s.
ellerinize sağlık cnm bnm
harika görünüyor
bende çok severim paskalya yı
hele anneciğin elleri de değmişse tadından yenmez o değilmi
paylaştığın için teşekkürler tatlım bnm..:asigim:
Resimleri eklemeye çalıştım ama oldumu bilemiycem canım yaa:kedi:
Ben denedim çokda güzel oldu evdeki yetersiz sayıdaki malzemelerimlekaydirigubbakcemile3
eşim kahvaltıda yedi inanamadı benim yaptığıma satın aldığımı söyleyip durdu:roflol:
incitanemtuana cidden muhteşem bir tarif bu herkeze tavsiye ederim denendi onaylandıcokacimcoook
Çok teşekkür ederim bu güzel çöreği bizlerle paylaştığın içinopuyorumnanaktan
Tarif için teşekkrler.Bir önerim olucak Ermeni komşularımız paskalya gününde çok sık yaparlar bu tarifi.Farklı olarak şeker miktarı,süt miktarı vede yağ miktarı biraz daha fazla, mayayı birpaket koyuyorlar vede kesinlikle 1 tatlı kaşığı mahlep vede 1 tatlı kaşığı damla sakızı koyuyorlar.Ellerinize sağlık ben bu tarifi denedim sadece içine biraz mahlep vede damla sakızı da koydum çok güzel oldu.Ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu günler geçirmeniz dileğiyle..