- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
- Konu Sahibi pandoraksk
-
Öyle oldu işte, ben de başkasında dinlesem çok şaşırırdım..
Yorumunuz için teşekkür ederim, bugün bi kaç kere onunla ilgili zaten bildiğim, izlediğim, okuduğum şeylere baktım ve kapattım, hayal kurmadım, kafamda bi senaryo veya diyalog oluşturmadım, bugünden bile bi farklılık hâli oluşmaya başladı inşallah.. Bi önceki sayfada dün geceden beri düşündüğüm, neden o diye kendimce bulduğum sebepleri yazdım, okumadıysanız belki okumak istersiniz diye belirttim..insan neler neler duymuyo ki, cidden acaip durum ama quora da benzer şeyleri okudukça alıştım bu durumunuza diyebilirim.
sağlıklı sandığımız ruhumuzun bir gediğinden doluyor bir suru tuhaflıklar, takıntılar, korkular falan.
siz bence bir heyecan arıyorsunuz artık hayatınız rutine binmiş gibi, ama fikrinizde bile bunu eşinize yapamayacak kadar çok masumsunuz. en tehlikesizi seçtiniz kendinize heyecan duymak için. eşinizde ne eksikse belki Efe yle tamamladınız.
ilk başta acaip gelmişti ama şu an çok saf ve masum geliyor.
Hanımlar merhaba, hepinize iyi akşamlar. Ne zaman içinden çıkamadığım bir durum olsa sizlerle paylaştığım gibi, yine içinden çıkamadığım saçmasapan bir durum var, lütfen mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirin. Ben evliyim, eşimle ilgili bir problemim yok, iyi giden bir evliliğim var şükür. Ama şöyle anlamsız bir durumum var. Belki hatırlarsınız 2019 Aralık'ta Uludağ a zirve yürüyüşü için giderken kaybolan 2 dağcı arkadaş vardı, Mert Alpaslan ve Efe Sarp. Ben bu olayı onlar kayıpken değil de, malesef vefat etmiş olarak bulunduktan sonra öğrendim. İşte her insan gibi üzüldüm, keşke sağ bulunsalardı gibi duygular, düşünceler derken.. Ben Efe Sarp' ı niyeyse merak etmeye başladım. İşte kimdir, mesleği nedir, nasıl bir insandır, böyle bi merak gelişti. Sonra bu durum sosyal hesaplarını bulup incelemeye dönüştü. Çok saçma biliyorum, ama ben giderek bu kişiyi içimde büyütmeye başladım.. Hayata karşı duruşu, dünya görüşü, dış görünüşüyle çok etkilenmeye başladım, ama bi yandan da vicdan yapıyorum. İşte eşime internette onlar ile ilgili videoları bulup gösteriyorum, sosyal hesaplarını gösteriyorum. O da dedi pandoraksk, Allah rahmet eylesin, takılma artık bu kadar diye..Kızlar ben bu kişiye sanırım aşık oldum, böyle saygıyla karışık hayranlık, şevkat gibi duygular.. Benim bu duruma son vermem için bana mantıklı yorumlarda bulunun lütfen.. Aslında şimdi burda yazarken bile saçma görünüyorum diye düşünüp utandım, ama durum bu, gün içinde vs hep aklımda, hayaller, işte onu o zor durumdan kurtarıyormuşum da aramızda bi şeyler başlıyormuş gibi şeyler.. Uzun oldu farkındayım, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..
yazdıklarını okudum. fikrimi uzunca yazacağım ama eğer geç kalmadıysam lütfen eşine okutma diye yazmak istedimYorumunuz için teşekkür ederim, bugün bi kaç kere onunla ilgili zaten bildiğim, izlediğim, okuduğum şeylere baktım ve kapattım, hayal kurmadım, kafamda bi senaryo veya diyalog oluşturmadım, bugünden bile bi farklılık hâli oluşmaya başladı inşallah.. Bi önceki sayfada dün geceden beri düşündüğüm, neden o diye kendimce bulduğum sebepleri yazdım, okumadıysanız belki okumak istersiniz diye belirttim..
İnşallah geçicek..kiz tovbe estagfrullah
Okuma arastirma, zamanla gecer.
Daha okutmadım, yorumunuzu okuyacağım..yazdıklarını okudum. fikrimi uzunca yazacağım ama eğer geç kalmadıysam lütfen eşine okutma diye yazmak istedim
burada vicdanını rahatız edecek birşey yok.
eşine okuttuğunda seni zaten asla anlamayacak. üstüne üstlük olayı içinde büyütüp belki de evliliğinizde büyük sorun oluşmasına neden olacaktır. neden böyle dediğimi birazdan uzunca yazıcam
İşte eğer kendim aşamazsam yardım alma konusunda karar verdim, ama önce kendim denemek istiyorum, biraz da onun için yazdım buraya, insan içinde gizli tuttukça son veremiyor gibi, yani bende öyle oldu..Çok olağan bir durum değil aslında. Bence psikologdan fikir almakta fayda var. Eksik bir duygunuzu onunla tamamlamış olabilirsiniz.
bence siz yardım alın ve bu olayı da aşacağınıza innanıyorum.. dönemsel psikolojik bir boşlukta olabilirsiniz.. eğer üstesinden gelir unutursanız da eşiniza anlatmak gibi bir hataya düşmeyin derim... en azından onu seviyorsanız ve evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız, çünkü ben onun yerinde olsam devam edemezdim evliliğime.. gerçekten aşsa ve aştığını söylese bile inanmazdım belki de bilmiyorum... ben ne yalan söyleyeyim kaldıramazdım.. ama dediğim gibi, gerçekten bunu aşarsanız ve gülüp geçerek "ya ne kadar saçma sapan bir takıntıymış o dönemki" diyecek kıvama gelirseniz eğer anlatmayın...Herkese merhaba, öncelikle konuma yorum yazan, cevapladığım ya da arada gözümden kaçıp da cevaplayamadığım herkese teşekkür ederim.. Hemen hemen tüm yorumlara cevap yazmaya çalıştım, yorumların tamamını okudum. Bugün sabah 9 itibariyle uyandım ve şu ana kadar yaklaşık 6 - 7 aydır yaptığım gibi hemen onu düşünmeye çalışmadım. Bir farklılık vardı ama aynı zamanda bir hüzün.. Aslında daha dün konuyu buraya açmaya karar verdiğimde, bi şeyleri aslında değiştirmek istediğimi, durumun kendisinde bi gariplik olduğunu bildiğimi biliyordum.. Şimdi kendimce dün geceden itibaren beni bu duruma nelerin ittiğini ya da neden o kişi, neden bir başkası değil, diye düşündüğümü, kendimce fark ettiğim ya da hissettiğim sebepleri yazmak istiyorum, okuyanlara şimdiden teşekkür ederim:
1. :: Üzümün Kurusu ::
Eğer okumak isterseniz, bu kişi Efe Sarp, Aydın Karacasuluymuş, sanırım kendisi de aynı memleketten olan bir yazarın sayfasında onun için yazdığı bu yazı, bende çok etki bıraktı, belki okursanız o kişi hakkında da fikir sahibi olursunuz..
2. Komik ama belki isminin Efe olması ve karakter olarak, okuduklarım kadarıyla, efe gibi bi insan olması, bu ne demek diyceksinizidir belki, yani böyle asi, baş kaldıran, cesur, sorgulayan gibi..
3. Mühendis olması, ben de lisede sayısal bölüm okuyan ve kendim de Matematik öğretmeniyim, hani derler ya mühendis kafasına sahip, böyle insanlara hep saygı duymuşumdur, bu kişi Yeditepe Üniversitesi Makina Mühendisliğini burslu okuyup bitirmiş, yanlış bilgi sahibi olmadıysam, aynı zamanda birçok yabancı dil biliyormuş, Kanada' da Alaska' da çalışmış vs..
4. İşte belki en önemli kısmı bu, ben üniversitede siyasi hiçbir olaya karışmayan, tabiri cazise bu tarz durumların ileride insanın meslek hayatına etki edecek şeylere sebep olmasından korkmuş biriydim.. Bu kişi ise muhalif tavrını cesurca sergileyen biri, yani ben öyle değerlendirdim, bu beni çok etkiledi, hakkında okuduğum şeyler beni biraz da bu noktaya getirdi..
5.Bu videoda olaydan yaklaşık 2-3 hafta önce arkadaşı Ömer Yavuz la çıktığı Uludağ zirvesinde yaptığı zirve konuşması var, belki izlemek istersiniz.. Arkadaşının, kendisi anladığım daha profesyonel ve rotayı daha iyi bilen bir dağcı, instagram hesabında gönderileri herkese açıktı, orada birkaç videosu daha var..
6.Kızlar burada bu iki kişiyi bulan Uludak dağcılık kulübü ve İstanbul kanyon ekibinin videosu, etkilenirim derseniz isterseniz izlemeyin, hatta bu sansürlü bi video ama sadece yüzlerinin buğulanıp vücutlarının göründüğü bir videoyu da yine youtube da izledim.. Yani o kadar üzüldüm ki böyle değerli ve kendilerini geliştirmiş insanların, kendi hatalı bir kararlarıyla bu şekilde hayatlarını kaybetmesine, işte sanırım benim durumum da bu Son'u değiştirmeye çalışmakla başladı.. Çok anlamsız biliyorum, insan kendi yakınlarının hatta belki bazen kendi akıbetini bile değiştiremiyor, ama böyle başladı..
7. Fiziken de çok etkilendim, nedenini bilmiyorum, yakışıklı biri olarak gördüm, bu da var, inkar etmiyim..
8. Belki böyle bir insan bana hayranlık duysun istedim, belki aşık oldum ya da aşık olduğumu sandım, bir üyenin dediği gibi belki gerçek hayatta karşılaşsak asla dikkatini çekemiycek biriydim, belki entelektüel anlamda ona denk değildim, bunun getirdiği bi duyguyla bana hayran, bana hayatını kurtardığım için minnet duyuyor ve o da benden çok etkilendi gibi şeyler.. Yani durumun kendisi aslında bu kadar masum duygulardan oluşuyor ve bi o kadar saçma..
9. Ben artık bu durumu sürdürmek istemiyorum, eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bir gün cesaretimi toplayıp ona bu durumdan bahsedip bu konuyu okutturacağım, emin olun şaşırmaz, çünkü bendeki tabiri caizse gariplikleri ailemden daha iyi biliyor gibi.. Ama yine bir üyenin dediği gibi sen benimle birlikteyken onu mu düşünüyodun gibi sorgular, kesin bu konuda sıkıntılar yaşarız, ama söylemezsem bunu ondan gizlemenin rahatsızlığını hep duyarım..
10. Kızlar çok uzun oldu biliyorum, tanımadığınız bir insanın garip bir hayal dünyasına ve garipliklerine misafir oldunuz, eğer bu durumu kendi mantığımla aşamazsam yardım alacağım, ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum, iyiki burası var..
Yorum için teşekkür ederim, ben de anlatmazsam ona haksızlık etmiş gibi olurum diye düşündüm, yani ondan hiçbir şeyimi gizlememem gerekiyor diye düşündüm, ama önerilerinizi dikkate alacağım..bence siz yardım alın ve bu olayı da aşacağınıza innanıyorum.. dönemsel psikolojik bir boşlukta olabilirsiniz.. eğer üstesinden gelir unutursanız da eşiniza anlatmak gibi bir hataya düşmeyin derim... en azından onu seviyorsanız ve evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız, çünkü ben onun yerinde olsam devam edemezdim evliliğime.. gerçekten aşsa ve aştığını söylese bile inanmazdım belki de bilmiyorum... ben ne yalan söyleyeyim kaldıramazdım.. ama dediğim gibi, gerçekten bunu aşarsanız ve gülüp geçerek "ya ne kadar saçma sapan bir takıntıymış o dönemki" diyecek kıvama gelirseniz eğer anlatmayın...
canım öncelikle konundan gerçekten çok etkilendim. belki ben de aynı şeyleri hissediyor oluşumdan dolayı ve bu yaşadığın üzücü durumu paylaşıyor olmamdan dolayı, biraz da olsa seni rahatlatmak, eğer yararı olursa içimdekileri paylaşarak bu içinde yaşadığın çaresizliğe su serpmek için yazmak istedim.Herkese merhaba, öncelikle konuma yorum yazan, cevapladığım ya da arada gözümden kaçıp da cevaplayamadığım herkese teşekkür ederim.. Hemen hemen tüm yorumlara cevap yazmaya çalıştım, yorumların tamamını okudum. Bugün sabah 9 itibariyle uyandım ve şu ana kadar yaklaşık 6 - 7 aydır yaptığım gibi hemen onu düşünmeye çalışmadım. Bir farklılık vardı ama aynı zamanda bir hüzün.. Aslında daha dün konuyu buraya açmaya karar verdiğimde, bi şeyleri aslında değiştirmek istediğimi, durumun kendisinde bi gariplik olduğunu bildiğimi biliyordum.. Şimdi kendimce dün geceden itibaren beni bu duruma nelerin ittiğini ya da neden o kişi, neden bir başkası değil, diye düşündüğümü, kendimce fark ettiğim ya da hissettiğim sebepleri yazmak istiyorum, okuyanlara şimdiden teşekkür ederim:
1. :: Üzümün Kurusu ::
Eğer okumak isterseniz, bu kişi Efe Sarp, Aydın Karacasuluymuş, sanırım kendisi de aynı memleketten olan bir yazarın sayfasında onun için yazdığı bu yazı, bende çok etki bıraktı, belki okursanız o kişi hakkında da fikir sahibi olursunuz..
2. Komik ama belki isminin Efe olması ve karakter olarak, okuduklarım kadarıyla, efe gibi bi insan olması, bu ne demek diyceksinizidir belki, yani böyle asi, baş kaldıran, cesur, sorgulayan gibi..
3. Mühendis olması, ben de lisede sayısal bölüm okuyan ve kendim de Matematik öğretmeniyim, hani derler ya mühendis kafasına sahip, böyle insanlara hep saygı duymuşumdur, bu kişi Yeditepe Üniversitesi Makina Mühendisliğini burslu okuyup bitirmiş, yanlış bilgi sahibi olmadıysam, aynı zamanda birçok yabancı dil biliyormuş, Kanada' da Alaska' da çalışmış vs..
4. İşte belki en önemli kısmı bu, ben üniversitede siyasi hiçbir olaya karışmayan, tabiri cazise bu tarz durumların ileride insanın meslek hayatına etki edecek şeylere sebep olmasından korkmuş biriydim.. Bu kişi ise muhalif tavrını cesurca sergileyen biri, yani ben öyle değerlendirdim, bu beni çok etkiledi, hakkında okuduğum şeyler beni biraz da bu noktaya getirdi..
5.Bu videoda olaydan yaklaşık 2-3 hafta önce arkadaşı Ömer Yavuz la çıktığı Uludağ zirvesinde yaptığı zirve konuşması var, belki izlemek istersiniz.. Arkadaşının, kendisi anladığım daha profesyonel ve rotayı daha iyi bilen bir dağcı, instagram hesabında gönderileri herkese açıktı, orada birkaç videosu daha var..
6.Kızlar burada bu iki kişiyi bulan Uludak dağcılık kulübü ve İstanbul kanyon ekibinin videosu, etkilenirim derseniz isterseniz izlemeyin, hatta bu sansürlü bi video ama sadece yüzlerinin buğulanıp vücutlarının göründüğü bir videoyu da yine youtube da izledim.. Yani o kadar üzüldüm ki böyle değerli ve kendilerini geliştirmiş insanların, kendi hatalı bir kararlarıyla bu şekilde hayatlarını kaybetmesine, işte sanırım benim durumum da bu Son'u değiştirmeye çalışmakla başladı.. Çok anlamsız biliyorum, insan kendi yakınlarının hatta belki bazen kendi akıbetini bile değiştiremiyor, ama böyle başladı..
7. Fiziken de çok etkilendim, nedenini bilmiyorum, yakışıklı biri olarak gördüm, bu da var, inkar etmiyim..
8. Belki böyle bir insan bana hayranlık duysun istedim, belki aşık oldum ya da aşık olduğumu sandım, bir üyenin dediği gibi belki gerçek hayatta karşılaşsak asla dikkatini çekemiycek biriydim, belki entelektüel anlamda ona denk değildim, bunun getirdiği bi duyguyla bana hayran, bana hayatını kurtardığım için minnet duyuyor ve o da benden çok etkilendi gibi şeyler.. Yani durumun kendisi aslında bu kadar masum duygulardan oluşuyor ve bi o kadar saçma..
9. Ben artık bu durumu sürdürmek istemiyorum, eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bir gün cesaretimi toplayıp ona bu durumdan bahsedip bu konuyu okutturacağım, emin olun şaşırmaz, çünkü bendeki tabiri caizse gariplikleri ailemden daha iyi biliyor gibi.. Ama yine bir üyenin dediği gibi sen benimle birlikteyken onu mu düşünüyodun gibi sorgular, kesin bu konuda sıkıntılar yaşarız, ama söylemezsem bunu ondan gizlemenin rahatsızlığını hep duyarım..
10. Kızlar çok uzun oldu biliyorum, tanımadığınız bir insanın garip bir hayal dünyasına ve garipliklerine misafir oldunuz, eğer bu durumu kendi mantığımla aşamazsam yardım alacağım, ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum, iyiki burası var..
dediğim gibi... dönemsel bir boşlukta olduğunuzu düşünüyorum, psikolojik olabilir...Yorum için teşekkür ederim, ben de anlatmazsam ona haksızlık etmiş gibi olurum diye düşündüm, yani ondan hiçbir şeyimi gizlememem gerekiyor diye düşündüm, ama önerilerinizi dikkate alacağım..
Çok teşekkür ederim, gözlerim dolarak okudum 2 kere, işte ben bu konuyu buraya açmasaydım gerçekten böyle benim için çok değerli olan fikirleri okuyamayacaktım.. Yakın çevremde bile anlatsam böyle duyarlı bi şekilde anlayıp, hissederek yorum yapan ya hiç olmayacaktı ya da çok çok az olacaktı.. Bi de içimde şöyle garip bi ikilem oluştu.. Hem burada okuyup onunla ilgili paylaştığım şeylere bakıp onun hakkında fikir sahibi olan insanların artmasını sağladım diye mutlu oldum hem de acaba ölen bi insanın ruhunu rahatsız etmiş olabilir miyim diye üzüldüm..Ben de atlatacağıma inandım, bugünü geçirdikten sonra.. 6 ay olmasında sanırım korona sebebiyle geçirdiğimiz karantina sürecinin de etkisi var, tekrar sağ olun..canım öncelikle konundan gerçekten çok etkilendim. belki ben de aynı şeyleri hissediyor oluşumdan dolayı ve bu yaşadığın üzücü durumu paylaşıyor olmamdan dolayı, biraz da olsa seni rahatlatmak, eğer yararı olursa içimdekileri paylaşarak bu içinde yaşadığın çaresizliğe su serpmek için yazmak istedim.
aslında bunları özel mesaj yoluyla daha içten de yazıya dökebilirdim. ama burayı seneler sonra da olsa aynı şeyleri yaşayan insanların okuyacağını düşünerek forum sayfasında bulunsun istedim.
olayın özünde en başta seninde ifade ettiğin gibi neden başka biri değil de o insan? inan dün akşamda biraz öncede videolarını baktım bu kişinin mesela ben de hiçbir etki bırakmadı. yani benim için gayet sıradan bir insan. senin gördüklerini ben göremedim bu insanda. işte zaten olay burada başlıyor. herkes ruhunu tamamlayacak insanları yakın hissediyor kendine ya da hayran oluyor. tam burada eşine söylememe sebebim de buydu. yani senin iç dünyanda yaşadığın bu çok özel bir durumu, hatta eşini ilgilendirmeyecek kadar özel bir durumu eşinle paylaşman hem ruhunu incitir. hem de bu konu gerçekten eşini ilgilendirmiyor. sen neden vicdan yapıyorsun ki? hayatta olmayan biri, kaldı ki hayatta bile olsa, hepimiz zaman zaman bazı insanlara hayranlık duyabiliriz. asla ve asla eşine haksızlık olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. tam tersi insan evlendi diye iç dünyasındaki özelini eşiyle paylaşma zorunluluğu gibi bişey asla olamaz. ortada eşine karşı yapılmış haksız bir eylem olmadığı müddetçe tabiki.
sen sadece ruhsal açıdan bir tamamlanma yaşıyorsun. ben de buraya konu açtığımda bana bir arkadaş " fiiliyata dönsün veya dönmesin iyi hissettiren herşey güzeldir, değerlidir. Ve öğrettiği çok şey olur insana. Gerisi nasip. Bugünün, geleceğin için hayırlı olacaksa bir şekilde hayatına dokunmasını dilerim. " diye bir yorum yazmıştı.
işte sen deki olay zaten efe değil. efenin sana hissettirdikleri. burası gerçekten çok önemli. bu ahmet, mehmet vs de olabilirdi. hatta yaşayan ünlü biri de olabilirdi. ama her ne olursa olsun çok büyük hayranlık duyduğun ama ulaşamadığın biri var ortada. ve yaşadığın bu çaresizlik duygusu, üzüntü, her sabah onu düşünüp yaşadığın mutluluk vs. her ne his yaşıyorsan ona dair işte bunların hepsi ruhunda çok büyük açılımlar yapıyor. önemli olan bunları değerlendirip bu durumdan biraz daha olgunlaşarak çıkmak.
bilemiyorum bu yazdıklarım sana ne kadar hitap etti. emin ol daha da açık ve samimi yazabilirdim ama açtığın konuda zaten birçok insanın seni anlamadığını farkettiğim için daha da şok girmesinler diye :))) bu kadar yeterli diye düşündüm.
sözün özü, asla vicdan azabı duyma ve biteceğine inan. evet biraz uzun olmuş 6 ay gerçekten uzun bir zaman. ben içimde bu kadar uzun yaşamıyorum böyle durumları. kişisel farklılık olabilir ama yaşananlar benzer. ama en kolay bu durumdan kurtulma yolu başka bir uğraşı ve gün içinde kendine en azından belli bir süre de olsa boş vakit bırakmamak hem iyi geliyor. hem de uzun vadede gerçekten unutturuyor. böyle yapmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, ben de çok fazla okuyup araştırarak bu duruma sebep oldum işte..dediğim gibi... dönemsel bir boşlukta olduğunuzu düşünüyorum, psikolojik olabilir...
ayrıca o dağcı hayran duyulabilecek biri zaten... didik didik edip araştıran çoğu kişi hayran olabilir..
ama siz onu hayal ederseniz veya acaba aşık mıyım derseniz o zaman kötü olur işte... fazla anlam yüklemeyin.. inanın şeytanın vesveseleri bunlar.. evliliğinizi etkilemesine izin vermeyin
Bir de eşim konusuna değineyim, onunla ilgili yazmamışım, söylediklerinize hak veriyorum, sanırım bunun benim özelim olarak kalması daha sağlıklı olacak..Çok teşekkür ederim, gözlerim dolarak okudum 2 kere, işte ben bu konuyu buraya açmasaydım gerçekten böyle benim için çok değerli olan fikirleri okuyamayacaktım.. Yakın çevremde bile anlatsam böyle duyarlı bi şekilde anlayıp, hissederek yorum yapan ya hiç olmayacaktı ya da çok çok az olacaktı.. Bi de içimde şöyle garip bi ikilem oluştu.. Hem burada okuyup onunla ilgili paylaştığım şeylere bakıp onun hakkında fikir sahibi olan insanların artmasını sağladım diye mutlu oldum hem de acaba ölen bi insanın ruhunu rahatsız etmiş olabilir miyim diye üzüldüm..Ben de atlatacağıma inandım, bugünü geçirdikten sonra.. 6 ay olmasında sanırım korona sebebiyle geçirdiğimiz karantina sürecinin de etkisi var, tekrar sağ olun..
rica ederim. kendini iyi hissettirmesi beni de mutlu etti.Çok teşekkür ederim, gözlerim dolarak okudum 2 kere, işte ben bu konuyu buraya açmasaydım gerçekten böyle benim için çok değerli olan fikirleri okuyamayacaktım.. Yakın çevremde bile anlatsam böyke duyarlı bi şekikde anlayıp, hissederek yorum yapan ya hiç olmayacaktı ya da çok çok az olacaktı.. Bi de içimde şöyle garip bi ikilem oluştu.. Hem bırada okuyup onunla ilgili paylaştığım şeylere bakıp onun hakkında fikir sahibi olan insanların artmasını sağladım diye mutlu oldu hem de acaba ölen bi insanı ruhunu rahatsız etmiş olabilir miyim diye üzüldüm..Ben de atlatacağıma inandım, bugünü geçirdikten sonra.. 6 ay olmasında sanırım korona sebebiyle geçirdiğimiz karantina sürecinin de etkisi var, tekrar sağ olun..
Çok teşekkür ederim, içimden geldi bunu söylemek istiyorum, çok iyi bi insansınız⚘❣rica ederim. kendini iyi hissettirmesi beni de mutlu etti.
evet uzun sürmesinin nedeni kesinlikle bu zorunlu evde kalma süreci bence de. ama eninde sonunda biticek.
onun ruhundan ziyade bu senin ruhsal sürecin olduğu için onun ruhunu rahatsız etme gibi birşey olduğunu sanmıyorum. kaldı ki gayet masum bir sevgi.
kendini kötü hissedersen her zaman özel mesajdan içini dökebilirsin. elimden geldiğince paylaşırım. sen de sağol.
rica ederim. ben de aynı şekilde senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorumÇok teşekkür ederim, içimden geldi bunu söylemek istiyorum, çok iyi bi insansınız⚘❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?