Ahaaaaaa polisler kadar gardiyanlarda varmış burada tubikim ben sok to sokAaaaByNkoaLa sultanım koşşş, bak bu kuzunun da eşi gardiyanmış. Gardiyan eşleri 2 etti Üniforma ütülerken mutlu olalım, şahane hikayemden ders alalım. Bir de renklerini kaçırmadan yıkayalım ben denedim başıma çok kötü şeyler geldi siz yıkarken renkleri kaçırmayın hiçbir silahlı kuvvet pembe üniforma giymek istemiyor
Ahahahahahhaha yahu cici ne güldüm yaaaaEx'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız
Demek ki tek benim eşim değil hiç bi memur sevmiyor o tişörtun rengini,halbuki çokta güzel bı renk,pembe olsa daha mı iyiydi yaniAyyy bilmez miyim eşim sürekli söyleniyor şirinler gibi olduk diye diye giyorbende şirin baba şirin baba diye dalga geviyordum
Ama utu güzeldir utuyu sevin utu çandır şuan küçük bir dağım var utulencek
Ahaha Bence yeni renk tonu çalışmaları başlatma sen kizz güldürdün sbh sbh beni eşim noluyor diyooYa bizimkilerin üniforması da kışın siyahımsı lacivert gömlekti, şimdi lacivertimsi mavi tişört oldu yazlık üniformalara geçince. Ben yıkayarak lacivertimsi mavidense göze daha hoş gelen pembemsi mavi tonu elde ettim. Kendim yaptım diye söylemiyorum cidden nadide bir ton elde ettim. Ama zevksizlikte parayla mı, ne anlar o davaro. Anlamadı. Bir ton tantana. Allahtan yedeği var bol bol. Yeni renk tonu çalışmalarım için, anlarsın yaNeyse ev hanımlığı konusundaki beceriksizliğimi sergileyerek yeterince göz kanatmışımdır, şimdi geyikten banlanmadan gidiyorum. Elveda
Bencede çok güzel bende çok seviyorum al sen giy diye benmle dalga geçiyorDemek ki tek benim eşim değil hiç bi memur sevmiyor o tişörtun rengini,halbuki çokta güzel bı renk,pembe olsa daha mı iyiydi yanivalla ütüyü sevmeye başladım bu ara yapıyoz bakalım sana da kolaylıklar dilerim o dağınla
Hahah kloraga yatırmak iyi aklına gelmişBencede çok güzel bende çok seviyorum al sen giy diye benmle dalga geçiyormavinin her tonunu sevdiğimden belki de
Tabiki bak B Brunello Cicinelli pembeye çevirmiş mis gbi
Esim ilk zamanlar kloraga yatirsak rengi azcik açılsa daha güzel olur diye bir suru denemeler yaptı
Saol canm
Tabii canım arada photobomb falan yapacağım.
Kısmetse seneye bu vakitler çeyiz sermekle meşgul olursun, iki sene sonra da günde elinde kısır tabağın doğuma ne kadar kaldığını konuşursun
maalesef bir bilgim yok.
yeni yerler yeni aşklar takmaaa:))
Amman Allah'ımmmkullanma tarihi geçmiş portakal suyu, yemeği başa kakmak falan bir derece, normal demiyorum ama cimri erkeklerde genelde görülen davranışlar. sevimsiz ve itici doğru, ama şu çok pahalı bunlar deyip de 1 saat tutmak kadar berbat, iğrenç, anormal gelmedi hiçbirisi şu an. ne hüzünlenmesi yahu, binin uçağa çekin gidin bir daha da telefonlarını bile açmayın bu organizmanın var olduğunu bile unutun. ne okudum ben böyle ya kendi kendinize kanıtlamak istediğiniz bir durum vardı,bu organizma da onun için bir araçtı,kanıtladınız, bununla da işiniz bitti. böyle düşünün.
Üff gitsin yaa
Neler çıkar karşına
O kim pinti uyuz
Delidir belki
Görgüsüz
Ex'im doktordu. Ayrıldıktan sonra yataklara düşsem hastahaneye gidemez oldum. Hastahanelerin kendi şahsına münhasır iyodoform ve batticon kokusu bana onu hatırlatırdı. Milletin sevgilisi hugo boss kokardı benimki tentürdiyot. Sağolsun yemediği halt kalmayınca ayrıldık. Aman boşver zaten habire beyaz önlük mü ütüleyecektim dedim kendimi avuttum. Yenisini buldum. Evlendim, eşim polis. Şimdi barut kokulu eşimle üniformalarını ütülerken mutluyum. Çok romantik sohbetlerimiz var geçenlerde bana vurulursam hangi silahla vurulduğumu anlayayım diye mermi çeşitlerini anlattı. Tüm yakalama, kelepçeleme, etkisiz hale getirme tekniklerini üstümde denediği için herşeyi öğrenip teknik geliştirdim.Ayrıca iyi bir Casa De Papel izleyicisiydim. Her an banka soygunu yapıp sırra kadem basabilirim. . Takma yani. Çok şey değil. Geçiyor herşey. Gel soygunu birlikte yapalım. Seninkinin çalıştığı hava yolunu satın alır onu köpeğin yaparız
gülesim geldi yaaaa .
Ne okudum ben
Bu adam beş para etmez.başka aşklara yelken açın.erkeğin cimrisi hiç çekilmez.siz exi atlatamamışsınız tam olarak ondan üzüntünüz.
Buraya gel zaten 3 güne kendine gelirsin...duygusal bosluktasin cunku su an,ondan zihnin üretiyor
Bizzat yaşadım
Yeni findiklarda görüşmek uzere
Aklına yattı yani.Burada biri dedi öyle teyze deyip geçme yakışıklı oğlanları oluyor diye
Aklına yattı yani.
Teyzeleri bahane etme. Itiraf et sen de istiyorsunSonra evlenmek zorunda kalırız ya teyzeler oklavaynan....
Hiç ya benim çıktığım acayip erkek sürüsünden bir örnek sadece
Evet galiba, ne olsa ona olan hislerimi aramış olabilirim.
3 sn sürdü
Geçti zaten kız
Bana Türk düğünü videosu atmış
Cnm aşar sni o yha .s demek lazım
Çikolatadan değil o takılan altınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?