Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaaaaaa polisler kadar gardiyanlarda varmış burada tubikim ben sok to sok

Ahahahahahhaha yahu cici ne güldüm yaaaa barut kokulum benm ahahshh

Bu adam beş para etmez.başka aşklara yelken açın.erkeğin cimrisi hiç çekilmez.siz exi atlatamamışsınız tam olarak ondan üzüntünüz.

Demek ki tek benim eşim değil hiç bi memur sevmiyor o tişörtun rengini,halbuki çokta güzel bı renk,pembe olsa daha mı iyiydi yani valla ütüyü sevmeye başladım bu ara yapıyoz bakalımsana da kolaylıklar dilerim o dağınla

Ahaha Bence yeni renk tonu çalışmaları başlatma sen kizz güldürdün sbh sbh beni eşim noluyor diyoo ayy yedek sizde de mi sürüyle yoksa bıktım eşimin sürekli eve yedek yeni üniformalar getirmesinden sokacak yer bulamıyorum artik

Bencede çok güzel bende çok seviyorum al sen giy diye benmle dalga geçiyor mavinin her tonunu sevdiğimden belki de
Tabiki bak B Brunello Cicinelli pembeye çevirmiş mis gbi
Esim ilk zamanlar kloraga yatirsak rengi azcik açılsa daha güzel olur diye bir suru denemeler yaptı
Saol canm

Hahah kloraga yatırmak iyi aklına gelmiş valla ben bazen giyiyorum evin içinde o tişörtlerden,eşimden daha çok yakışıyor bana,senide gardiyan yapak diye dolaşıyor sonra ardimda ben yine de pembeye ceviremem valla eşim beni pespembe yapar, bu tişörtlere zaten gıcıği var bide pembeye katlanamaz

Buraya gel zaten 3 güne kendine gelirsin...duygusal bosluktasin cunku su an,ondan zihnin üretiyor
Bizzat yaşadım
Yeni findiklarda görüşmek uzere

Tabii canım arada photobomb falan yapacağım.

Kısmetse seneye bu vakitler çeyiz sermekle meşgul olursun, iki sene sonra da günde elinde kısır tabağın doğuma ne kadar kaldığını konuşursun

Nah
2022ye kadar bebe yok, belgem bile var kolunu açıp kesmeyin makine var diye haahsjahss

Ahahahahah dimi çok değişik geldi bana da gözlerimi belertip baktım ama
Aynen, o arada yazdığım meseleyi bir kadın olarak gözümde büyütüyordum, eximi kafamda büyütmeme sebep olan şeylerden en büyüğüydü belki çok dramatikleştirdiğim için sinir oluyordum, böylece geçmiş oldu.

Ayyy aynı ben işte.
Bir de sürekli denk geliyor gibiydi ya.
Arkadaşın evinin önünde oturuyorduk eve bir pilot girdi, ne bileyim film açıyorum onun adı çıkıyor, araştırma deney yapıyoruz adı pilot falan bi' ara yeter artık olmuştum.
Yeni çocukla takılmaya başladığımızda da gecesinde hep üniformasıyla görüp çok üzülmüştüm ya çok seviyordum üniforma içindeki halini zaten üniforma takıntım vardı bi' de ona olan hislerimle birleşince...
Ay benim de geçsin lütfen, dün havaalanında bastılar yine. -.-
O da böyle uçuruyordur diye ahshajshkahs

Hiç ya benim çıktığım acayip erkek sürüsünden bir örnek sadece

Bu adam beş para etmez.başka aşklara yelken açın.erkeğin cimrisi hiç çekilmez.siz exi atlatamamışsınız tam olarak ondan üzüntünüz.

Evet galiba, ne olsa ona olan hislerimi aramış olabilirim.

Buraya gel zaten 3 güne kendine gelirsin...duygusal bosluktasin cunku su an,ondan zihnin üretiyor
Bizzat yaşadım
Yeni findiklarda görüşmek uzere

3 sn sürdü
Geçti zaten kız
Bana Türk düğünü videosu atmış
Cnm aşar sni o yha .s demek lazım

Çikolatadan değil o takılan altınlar

Süt ve prezervatif mevzusunda bittim ben zaten o da muhtemelen altın olduğunu anlamamıştır anlasa eli gitmezdi
Yaf neyse boşver onu ya kestir gözüne şöyle hoş bişey gönlün açılsın...hoşgeldin bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…