Saçma sapan

Küçükken bir film izledim karabasan çocuğun burnundan kulağından giriyor ( içim ürperdi )
O yaşımdan beri asla kulağım açık yatamam hep kapatır battaniye saç vb.
Eskiden daha vahim di bikere yorganin altında bogulmusum nefessiz kalmisim ablam kurtarmış :KK70:
Korkmanız normalde o günden bugüne hala kulagınızı kapatmanız gerçekten ilginçmiş 😅aslında kulagına pamuk tıkasan azıcık olabilir bence.

Korkmanız normalde o günden bugüne hala kulagınızı kapatmanız gerçekten ilginçmiş 😅aslında kulagına pamuk tıkasan azıcık olabilir bence.
Yok komple kapanacak asla açık hava esecek şekilde olmaz :D birde ileri seviyede iğne fobim var terapi falan aldım
Bayiliyorum sinir krizi geçiyorum bu daha saçma sanki ama elimde değil şimdi koronavirus aşısı cikarda zorunlu vururlar diye içim içimi yiyor iğne korkusundan küçükken de böyleydim :D

O kadar saçma şeyler yaşadım ve devam ediyorum ki yaşamaya, yazsam ifşa olurum türümün tek örneğiyim bence.
Sizlerin nasıl başına gelmiyor ya?

Yok komple kapanacak asla açık hava esecek şekilde olmaz :KK70: birde ileri seviyede iğne fobim var terapi falan aldım
Bayiliyorum sinir krizi geçiyorum bu daha saçma sanki ama elimde değil şimdi koronavirus aşısı cikarda zorunlu vururlar diye içim içimi yiyor iğne korkusundan küçükken de böyleydim :KK70:
Komple kapamakndaha havalıymış 😅ona çözüm bulamadım da igneden bende tırsıyorum ya hele bir keresinden 15 gün evde kendim igne yapmak zorunda kalmıştım. Gerçi igmeyi ben vurmadım yengem vurdu her gün ama gel bir de bana sor ne terler akıttıgımı 🤣 en iyisi bayıltıp yapsınlar o igneyi

Komple kapamakndaha havalıymış 😅ona çözüm bulamadım da igneden bende tırsıyorum ya hele bir keresinden 15 gün evde kendim igne yapmak zorunda kalmıştım. Gerçi igmeyi ben vurmadım yengem vurdu her gün ama gel bir de bana sor ne terler akıttıgımı 🤣 en iyisi bayıltıp yapsınlar o igneyi
Doktorla pazarlık yapmisligim var ama bayiltmak için de iğne gerekliymis olmadı o iş yaş :D

O kadar saçma şeyler yaşadım ve devam ediyorum ki yaşamaya, yazsam ifşa olurum türümün tek örneğiyim bence.
Sizlerin nasıl başına gelmiyor ya?
Ayyy geldi yaa aklıma şimdi dur anlatayım. Çok bilmedigim bir şehirde ilk defa havaalanına gidecektim. Bindim dolmuşa ama havaalanı baya şehir dışı etrafında yaşam alanı yok. Sonra dolmuş getirdi bizi bir yere bıraktı. Bende aldım valizi yola koyuldum bir baktım etrafta benle dolmuşta inen kimse yok. Allah Allah diyorum herkes nereye gitti falan diyorum sonra yola baktım havaalanı görünmüyor. O sırada dolmuş diger yoldan geçerken bana gülerek " havaalanı o tarafta degil" diye eliyle ters istikameti gösterdi. Halbuki adam bizi havaalanının önünde bırakmış millet hemen aşagı giderken ben hiç aşagı bakmadan yukarı yola çıkmaya başlamışım yani dolmuşun geldigi yöne gitmişim. Hayır sadece kafamı arkaya çevirsem koskoca havaalanını görecem 🤣tabi sonra tıpış tıpış geri döndüm..

Doktorla pazarlık yapmisligim var ama bayiltmak için de iğne gerekliymis olmadı o iş yaş :KK70:
Çözüm bulamadım sana 😅 ama fobi kötü ya benim de bir fobim var evlerden ırak. Eşekten düşeni eşekten düşer anlar misali seni anlıyorum. Gel sarılalım 🤣

Çözüm bulamadım sana 😅 ama fobi kötü ya benim de bir fobim var evlerden ırak. Eşekten düşeni eşekten düşer anlar misali seni anlıyorum. Gel sarılalım 🤣
:KK19: bende çözüm bulamıyorum sağolsun annemin arkadaşı alıyor kan falan başka hastaneye gitmiyorum :D

Bir keresinde duraktayım otobüs geldi kapıda kalabalık oluştu yavaş yavaş ilerliyor derken kızın biri fazla akbiliniz varsa benim yerimede basar mısınız dedi bende yok malesef dedim. Niye öyle dediysem bilmiyorum akbilimde ne kadar olduğunu genelde bilmem unuturum o yüzden. Halbuki diyebilirdim bir bakayım bende bilmiyorum duruma göre diye dimi... Neyse sıra bana geldi bastım bir de ne göreyim 20 tl var akbilde ! Kız da hemen arkamdaymış yine, gördü ve ohaa dedi. Duymamazlıktan gelerek ve utanarak ilerledim arkaya doğru... ne ara 20 tl yüklemiştim diye de düşündüm..

Bir keresinde duraktayım otobüs geldi kapıda kalabalık oluştu yavaş yavaş ilerliyor derken kızın biri fazla akbiliniz varsa benim yerimede basar mısınız dedi bende yok malesef dedim. Niye öyle dediysem bilmiyorum akbilimde ne kadar olduğunu genelde bilmem unuturum o yüzden. Halbuki diyebilirdim bir bakayım bende bilmiyorum duruma göre diye dimi... Neyse sıra bana geldi bastım bir de ne göreyim 20 tl var akbilde ! Kız da hemen arkamdaymış yine, gördü ve ohaa dedi. Duymamazlıktan gelerek ve utanarak ilerledim arkaya doğru... ne ara 20 tl yüklemiştim diye de düşündüm..
Kızın yerine kendimi koydum da ne alaka bilmiyorum ama kızın yerinde olsam ben utanırdım hatta görmemezlikten gelirdim 🤣baya açık sözlüymiş kız da

Back
X