Saçma sapan rezilliklerim

sacriface

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
255
160
53
ya kızlar acaip sacma sapan rezilliklerim hatalarım var düşündükçe kendime kızıyorum. Geçen bi arkadaşıma kek yaptım verdim altına peçete koymuşum ıslak kekin altında peçetenin ne işi var böyle salak salak rezillikler sonra baya güldüm kendime. sizin de var mı böyle yaptığınız tuhaf seyler inşallah yalnız değilimdir. :/

ya kızlar acaip sacma sapan rezilliklerim hatalarım var düşündükçe kendime kızıyorum. Geçen bi arkadaşıma kek yaptım verdim altına peçete koymuşum ıslak kekin altında peçetenin ne işi var böyle salak salak rezillikler sonra baya güldüm kendime. sizin de var mı böyle yaptığınız tuhaf seyler inşallah yalnız değilimdir. :/
Biri bana eliyle yapıp kek getirecek de peçeteyi dert edicem...ay nesi rezillik bunun.

Olabilir, kafanız dalgındır. İnsanın kafasında aynı anda bir çok şey olunca oluyor böyle şeyler.

Hiç olmayacak adamlara telefonda "canım" demişliğim var iş için konuşurken. Al sana rezillik :D :D

Biri bana eliyle yapıp kek getirecek de peçeteyi dert edicem...ay nesi rezillik bunun.

Olabilir, kafanız dalgındır. İnsanın kafasında aynı anda bir çok şey olunca oluyor böyle şeyler.

Hiç olmayacak adamlara telefonda "canım" demişliğim var iş için konuşurken. Al sana rezillik :KK70: :KK70:
off hep yaparım kektir poğaçadır hep veririm arkadaşlarıma komşularıma o an ne düşünüyordum bılmıyorum arkadaş da evine götürmüş kesin dediler nasıl bi kız bu diye utandım çok düşününce.

Hayiiiir oyle rezillik ki gece aklina gelince yuzun buruşuyoooo 🥺🥺🥺🥺 düşün yani
Allam yine aklima geldi........
anlat aşko ihtiyacım var buna. geçen sütyen askım düştü mesela hiç olmayacak birinin yanında onu hiç açmıyorum bıle:(

Sütlü tatlı kalıbına kek cırpıp fırına atmisligim var :rolleyes:
Esimin halasi gelecekti geliniyle.
2 saat firini temizlemisti hala hanim:KK70:

Elim iste gözüm teldeydi demek dalmisim asla rezillik demeyelim alfjdktktk
ahahaha o da cok iyiymiş ama yaaa

Doktora gitmiştim doktor bana dedi ki on gün sonra kontrole gel bende on günü geçti hesap ettim 18 gün olmuş
Neyse 18 gün sonra doktora gittim doktor sordu kaçın kaç bende 18 dedim hani aklimda oyle kalmış en son ne zaman geldin derse 18 gün önce diyeyim diye
Yaşın kaç sorusuna 18 dedim doktor baktı bana biyik altı güldü maşallah pekte gençmişiniz, dedi

Senin ıslak kendin altındaki peçeteyle benim yaptığım bir mi benim ki yerle bir olmak

Sonra düzeltmeye çalıştım doktor güldü kontrole gidince hep diyor genç hastamız gelmiş diye :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Doktora gitmiştim doktor bana dedi ki on gün sonra kontrole gel bende on günü geçti hesap ettim 18 gün olmuş
Neyse 18 gün sonra doktora gittim doktor sordu kaçın kaç bende 18 dedim hani aklimda oyle kalmış en son ne zaman geldin derse 18 gün önce diyeyim diye
Yaşın kaç sorusuna 18 dedim doktor baktı bana biyik altı güldü maşallah pekte geçmişiniz, dedi

Senin ıslak kendin altındaki peçeteyle benim yaptığım bir mi benim kk yerle bir olmak

Sonra düzeltmeye çalıştım doktor güldü kontrole gidince hep diyor genç hastamız gelmiş diye :KK70: :KK70:
ahahaha dalgınlık işte hep bende geçenlerde birileriyle tanıştım yaşlı insanlar karı koca arkadaşımın yakınları kalkarken kadın çok memnun olduk seninle tanıştığımıza dedi. bende memnun oldum diyemedim o an evet bizde çok memnun olduk dedim biz ne ya ben tektim orda offf :/

Back
X