- Emoji Skoru
- 15.721
- Puanlar
- 208
Tabi. Bak mesela kılıcı kınından çıkmamış halde görseydi bebek yok demekti. Çünkü oradaki kın kondomu temsil ediyor.Aydınlandım resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi. Bak mesela kılıcı kınından çıkmamış halde görseydi bebek yok demekti. Çünkü oradaki kın kondomu temsil ediyor.Aydınlandım resmen.
Bu ilk açtığı başlığa bakarsak gelince herkese nefret kusup banlanacakBu konu tam da benim ilgi alanıma giriyor. Çok yüksek eğitim aldığım bir alan olduğu için geçip gitmedim.
Şimdi tabiri şöyle:
5 kılıç görmek erkek çocuk demek. Çünkü erkek 5 harfli.
3 kılıç görmek kız demek. Çünkü kız 3 harfli.
Muhalefet olanlar düşünsün.Bu ilk açtığı başlığa bakarsak gelince herkese nefret kusup banlanacak![]()
Bilmiyorsun sus bariİlişkiye girdiğin anda hemen hamile kalınmıyor. Üzerinden bi süre geçmesi gerekiyor. Senin rüya iptal![]()
Birlikteliyiniz için tebrik ederimIlgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Maruz*Vallahi hepiniz ne kadar çok canı sıkılmış kimilerinin meğersem. Zorbalık ne kadar yaygın ve ne kadar çok magruz kalıyoruz değil mi ? Toplum olarak bir konu hakkında danışmak isterken bile ne alay konularına magruz kalacağız diye önceden böyle sert uyarılar yapıyoruz artık. Her yerde !!! Yoksa çokta şey değilsiniz. Konu başlığından da belirttiğim gibi aslında ilgisi olmayan yazmasın dedim hepiniz kek olmuşsunuz
Yazık sizeBugün bir arkadaşa yazmıştım size de yazayım içimde kalmasın.
Bazı insanlara x y kromozom desen o ne demek diye sorarlar, çocuklarınızın eğitim sürecinde belki bu konulara denk gelir bir iki şey kaparsınız.
Yıllarca değerler eğitimi verdim. Şimdi bununla ne ilgisi var?Yazık sizebeni nereden tanıyorsunuz ki böyle.birseyi bilmeyecek kadar cahil olayım. Ben veteriner teknikeriyim. Belki de senin okumadığın kadar okuyup sınavlara girdim. Bu başka birsey. Duygusal birsey. Ütopik birşey. Anlamazsın. Belki çocukların varsa günün birinde adabı muaşeret yada değerler eğitimi dersi alırlar da sende birseyler kaparsın. Dur ! Eminim verecek saçma sapan bir cevabın daha var. Biliyorum rahat ol, gevşek
![]()
Ah canım senin ne çok içine dert olmuş sen diplomanı hiçbir yerde gösteremedin mi? Burda 1 diploma 3 5 sınavla mı hava atıyorsun yerim seniYazık sizebeni nereden tanıyorsunuz ki böyle.birseyi bilmeyecek kadar cahil olayım. Ben veteriner teknikeriyim. Belki de senin okumadığın kadar okuyup sınavlara girdim. Bu başka birsey. Duygusal birsey. Ütopik birşey. Anlamazsın. Belki çocukların varsa günün birinde adabı muaşeret yada değerler eğitimi dersi alırlar da sende birseyler kaparsın. Dur ! Eminim verecek saçma sapan bir cevabın daha var. Biliyorum rahat ol, gevşe
![]()
ilgimiz var ki yazıyoruz bacım.Vallahi ne kadar çok canı sıkılmış kimilerinin meğersem. Zorbalık ne kadar yaygın ve ne kadar çok maruz kalıyoruz değil mi ? Toplum olarak bir konu hakkında danışmak isterken bile ne alay konularına maruz kalacağız diye önceden böyle sert uyarılar yapıyoruz artık. Her yerde !!! Yoksa çokta şey değilsiniz. Konu başlığından da belirttiğim gibi aslında ilgisi olmayan yazmasın dedim hepiniz sazan olmuşsunuz
Kusura bakmayın ama çok salakça bişey sormussunuzVallahi ne kadar çok canı sıkılmış kimilerinin meğersem. Zorbalık ne kadar yaygın ve ne kadar çok maruz kalıyoruz değil mi ? Toplum olarak bir konu hakkında danışmak isterken bile ne alay konularına maruz kalacağız diye önceden böyle sert uyarılar yapıyoruz artık. Her yerde !!! Yoksa çokta şey değilsiniz. Konu başlığından da belirttiğim gibi aslında ilgisi olmayan yazmasın dedim hepiniz sazan olmuşsunuz