saçma sapan dertlerim :(

leblebitozu_88

Hissikablelvuku
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
368
347
iş yerinden çay ve temizlik işlerinden sorumlu olan abla bugun ayrıldı, ayrılacağı da bir ay öncesinden belliydi yerine adam bulmak istemediler. Şimdi misafir gelmiş benden çay kahve servisi bekliyorlar ne yapacağımı şaşırdım, ben burda muhasebe tutuyorum çay kahve nerden çıktı? ayrıca emrivaki en sinir olduğum şeydir. KEndimi ısırcam şimdi sinirdenn

Bunu sanirim yasamayan yoktur benim de basima gelmisti cay kahve servisi yapmak zorunda kalmistim ya isten cikcan ya da patronunla konuscan eleman almiyosanbana .zam.yap iki kisilik calisiyorum demistim ben zam yapmisti sonra ciktim tabi cok yoruluyo insan oyle olunca da

en nefret ettiğim şeydir ve arkadaşın da dediği gibi başına gelmeyen yoktur. malesef özel sektörde patronun gözünde kölesindir ve en az 3 kişinin işini yaptırmaya çalışırlar adama. ben tavrımı net koymuştum sonra müdür kendi çayını kendi almaya gitti. hatta bşr keresinde sen de kahve içer misin diye sormuştu ben de teşekkür ederim içerim demişitm :) nasıl bir zevkti anlatamam nihhahahaha :)

bak bu iyiymiş

canım yapıver ne olacak sanki

Yapmasınlar emrivaki iş, misafirleri bitmicek açılıştan beri böyle çünkü doldu taştı buralar. Bugün çay kahve beklicek yarın yeri sil toz al dicek. 15 yaşında çocuk (misafir) "abla çay getirsene" diyo yok dedim aşağıda çay soğuk bişi içerseniz söliyim, yok tatam diyo 10 dk geçmiş geliyo "abla çay nerde kaldı". deli midirler nedirler anlamadım ki

Özel sektör maalesef böyle. Net tavrını belli et. yoksa bugun çay götüreceksin yarın yerleri süpürecek paspas cekip toz alacaksın.
tecbüreyle sabittir.
muhasebeci muhasebede durur arkadaş.

sakın benım düştüğüm hataya düşme.

hiç yapmak istemiyorum inan olsun darlandım çıkıp gideyim desem onu da yapamam şu ara .

Aynısı banada oldu şube değiştirdik tabi benim patron sürekli yanımda değil tek çalışıyorum. 1 ay da yada 2 ayda bir geliyor o zaman sadece misafirleri gelince servis yapıyorum onun dışında kendi çaıyını kahvesini kendi alır. O yüzden sorun etmiyorum. Özel sektör böyle.

mevcut bi çay olsa servisi o kadar sıkıntı etmicem belki ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…