- 26 Mart 2015
- 368
- 347
-
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Bunu sanirim yasamayan yoktur benim de basima gelmisti cay kahve servisi yapmak zorunda kalmistim ya isten cikcan ya da patronunla konuscan eleman almiyosanbana .zam.yap iki kisilik calisiyorum demistim ben zam yapmisti sonra ciktim tabi cok yoruluyo insan oyle olunca da
en nefret ettiğim şeydir ve arkadaşın da dediği gibi başına gelmeyen yoktur. malesef özel sektörde patronun gözünde kölesindir ve en az 3 kişinin işini yaptırmaya çalışırlar adama. ben tavrımı net koymuştum sonra müdür kendi çayını kendi almaya gitti. hatta bşr keresinde sen de kahve içer misin diye sormuştu ben de teşekkür ederim içerim demişitm :) nasıl bir zevkti anlatamam nihhahahaha :)
en nefret ettiğim şeydir ve arkadaşın da dediği gibi başına gelmeyen yoktur. malesef özel sektörde patronun gözünde kölesindir ve en az 3 kişinin işini yaptırmaya çalışırlar adama. ben tavrımı net koymuştum sonra müdür kendi çayını kendi almaya gitti. hatta bşr keresinde sen de kahve içer misin diye sormuştu ben de teşekkür ederim içerim demişitm :) nasıl bir zevkti anlatamam nihhahahaha :)
canım yapıver ne olacak sanki
Velede bak hele. Terbiyesiz. 15 yaşında çay senin neyine tiryakinin s.ctigi diyeceksin aslında.15 yaşında çocuk (misafir) "abla çay getirsene" diyo
Velede bak hele. Terbiyesiz. 15 yaşında çay senin neyine tiryakinin s.ctigi diyeceksin aslında.
Özel sektör maalesef böyle. Net tavrını belli et. yoksa bugun çay götüreceksin yarın yerleri süpürecek paspas cekip toz alacaksın.
tecbüreyle sabittir.
muhasebeci muhasebede durur arkadaş.
sakın benım düştüğüm hataya düşme.
Aynısı banada oldu şube değiştirdik tabi benim patron sürekli yanımda değil tek çalışıyorum. 1 ay da yada 2 ayda bir geliyor o zaman sadece misafirleri gelince servis yapıyorum onun dışında kendi çaıyını kahvesini kendi alır. O yüzden sorun etmiyorum. Özel sektör böyle.