İliski bitecek sanirim dedigim gibi bosluga düşmemek icin beraberim. Ama en azindan su dönemim geçene kadar bir seyler düzelse köprüden önceki son çıkış son demleri her seyi halletmistik tamam artık sorunumuz kalmadı anlaştık diyordum. Böyle düsünmesi beni cok üzdüÇocuk çok büyük sorumluluk, istememek de normal. Genelde bebek sevmek için çocuk yapılıyor, bir insan yetiştirmek olarak değil sonra da aman büyüyorlar bir şekilde. Böyle olmamalı. İstemek zorunda değilsin, yanlış olan tek şey biteceği belli olan bu ilişkiyi sürdürmen...
Cocuk mevzusu acilirmis ve siz hep gecistirmissiniz. Cocuk istememek sizin en dogal hakkiniz ama 4 yillik iliskide bunu karsi tarafa gecistirmek yoluyla degil net olarak ifade etmeniz gerekirdi. Bunun tam tersini erkek kadina yapsa coktan kizin zamanini caldi yari yolda birakti die yaftalanirdi.
Iliskide herkes birseyler istedigi gibi istemeyebilir de, biri evlenmek istemez, biri cocuk istemez, yada ister. Ama bunlar bir sure sonra karsi tarafla paylasilmali
Birkac defa söyledim ama üstelemedim zamana birakiriz deyip gectim4 yıl bunu söylemeniz için geç olmuş bence. Kendisi istiyor siz istemiyorsanız da uzatmanın gereği yok ilişkiyi. Kimseyi oyalamayın ki fazlasıyla oyalamışsınız bana göre. Beni tanımamış diyorsunuz da nasıl demediniz adam sizle çocuk düşünürken bile ben istemiyorum diye? Aynı durumda olmak istemezdim. Üzücü.
Ki kendisi asla sorumluluk alabilecek biri değil. Cok tembel. Benim icin sorun yoktu tembel olmasında. Öğrenci evindeyken yardım ederdi ve benim yönlendirmemle bir seylere tamam diyordu. Ama evlenirsek heleki cocuk olursa tüm sorumluluk bana kalırEn azından sevmediğinizin istemediğinizin farkındasınız, ya olduktan sonra farketseydiniz, o zaman kötü olurdu işte. Konu her ne olursa olsun başkalarıyla kıyaslanmak da berbat bişey, o sanki herkesin yaptığı şeyleri yapıyor mu
Birkac defa söyledim ama üstelemedim zamana birakiriz deyip gectim
Sizin yasam tarzinizla bu kisi hic uymuyor ki
Adam gayet geleneksel
Siz ona gore daha frapan bir hayatiniz var
Nasıl biraraya geldiniz
Ya devam etmemin sebebi zaten uyumsuz olmamızdı. Ben gibi cok sosyal cok dışa dönük başına buyruk birini istemezdim. Güvenli gelmezdi bana.Çok sakin yapılı çok tatlı dilli 4 senede bir kere bile ses yükseltip trip atmamıştır. Sadece bana değol herkese böyle.4 senede bu huyumu öğrenmisti. Asla kisitlayıp karisamaz. Sorgulayamaz. Feministvari davranışlarımı bilir. İliskinin baslarında 20 yasinda cocuktum ben sana yemekler hazirlarim falan diyordum. Sonradan sonradan kisiligim oturdu. O da sakasina arada beni kandırdın böyle degildin baslarda falan der. Ama is ciddiye binince bazı konularda sizin dediginiz gibi öküzvari davranışlarını görmeye başladım. Ev isi yapmam demeler, beni ablasiyla kiyaslamalar, ataerkil kafalar.bence çocuğa gelinceye kadar zaten uyumsuzsunuz niye berabersiniz bilmiyorum cidden mutlu musunuz bu ilişkide?
Ayrıca da karşı taraf öküz marka geldi bana kadın çocuk doğursun evde otursun yemek yapsın çok sesi çıkmasın etliye sütlüye karışmasın kafasında. O havayı sezdim bu çocukta. En beğenmediğim erkek tipi.
ben buradan karamelin bu adamla olamayacağından adim gibi eminim karamelBu yoruma katılıyorum. Hayat görüşleri hiç hiç benzemeyen insanlar nasıl ve ne şekilde bir araya geliyor hep merak etmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?