- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.115
- 748
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Bence takmasi gerekmiyor aslinda. Kendince adet, gelenek, gorenek diye ilk dogumda beni sık bogaz ettigi icin yaptim. Yoksa istemem bes kurusunu. Oglunun hatrina da olsa yaptin bari tam yap. Boyle hos olmadi hic.
Inanir misin ben oyle birsey yapacagini hic tahmin etmezdim. Kimseden hediye bekleyen bir insan degilim. Sadece ona buna laf atacagina once kendine bakmasini istedim.İkinize de hak veremedim ben. Kv konusuyor diye sizin yaptiginizda normal olmuyor. Bu kadar da hediye hediye, taki taki diye tutturmuşsunuz kari koca. İçinden gelen sen demesen de alir takardi eşine soyleyip zorla hediye ettiriyorsun kendine sonra da harcayasim gelmedi diyorsun.
Ben de burdaki konularda okudum. Hic bilmiyorum o adetleri. Kimseden birsey de beklemiyorum zaten.Vallahi doğum yaptigimda kimse bana hediye getirmedi eşimden başka eşim bir künye ve çiçek getirdi yani hediye yi bebegin yanına getirirler genelde bizde.
Baskasina gelince cok iyi bilir ama kendine hiic bakmaz. Beni sinir eden o oldu. Yoksa kimseden birsey beklemem.Bacım kv zeki ve kurnaz. İlk torunda ortaklaşa yapılır. Anneanne beşik falan alır. Babaannede kıyafet falan konuşulur yani. En azından bizde böyle. Bence eşine söylerek iyi yapmışsın çatır çatır ye parayı. Anneannenin hediyesini laf yapıyorsa kendi de altında kalmaması lazım. Hiç acımadan ez parayı verme oğluna.
Birine sen sunu yapacaksin demek cok sacma. sonucta ben bu cocugu baskasina guvenerek dunyaya getirmiyorum ama baskasi benim adima konusup duruyor. Kendine gelince de hic bahsi bile gecmiyor. Cok sinir etti veniİyi yapmışsınız, kv ilk çocuk adetini biliyorsa diğerlerini de bilmesi gerekir. Bizde ilk çocuk adeti yoktur, annemler birer çeyrek taktı oğluma bir de kıyafet falan, annem bir sürü hırka yelek örmüştü.
Ben sizi haklı buldum. Boşverin.Baskasina gelince cok iyi bilir ama kendine hiic bakmaz. Beni sinir eden o oldu. Yoksa kimseden birsey beklemem.
Umarim dusmez ama huylu huyundan vazgecmez.İyi olmuş kv ,hiç kadaya takmayın o 1000 tl ile kendinize günlük kullanacağınız bi bileklik alın devamlı gözüne sokun bak bunu aldım diyin ,bir daha kolay kolay bebek takı o bu derdine düşmez,bizde de ilk bebeğin herşeyini kız tarafı yapar ama maddiyat sonuçta illa yapıcak diye bişi yok ,iş buna kaldıysa ayrı ev açsın size ,bizde kimse kv ile aynı evde oturmaz
Haklısınız, anladım ben sizi ama çok iyi yapmışsınız. Parayı da vermeyin.Birine sen sunu yapacaksin demek cok sacma. sonucta ben bu cocugu baskasina guvenerek dunyaya getirmiyorum ama baskasi benim adima konusup duruyor. Kendine gelince de hic bahsi bile gecmiyor. Cok sinir etti veni
Yok ayni evde yasamiyoruz canim. Ben doguma gidince ogluma bakmak icin bize gelmisti. Onun icin ayni evdeyiz dedim.İyi olmuş kv ,hiç kadaya takmayın o 1000 tl ile kendinize günlük kullanacağınız bi bileklik alın devamlı gözüne sokun bak bunu aldım diyin ,bir daha kolay kolay bebek takı o bu derdine düşmez,bizde de ilk bebeğin herşeyini kız tarafı yapar ama maddiyat sonuçta illa yapıcak diye bişi yok ,iş buna kaldıysa ayrı ev açsın size ,bizde kimse kv ile aynı evde oturmaz
Sevindim sizin adınızaYok ayni evde yasamiyoruz canim. Ben doguma gidince ogluma bakmak icin bize gelmisti. Onun icin ayni evdeyiz dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?