Saçma korkular

derya2897877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
95
16
3
17
Utanıyorum söylemeye şimşeklerden acayip korkuyorum olduğundan fazla bunu sizce nasıl atlata bilirim yağmur yağdığı zaman müzik ile yatıyorum ne olur ne olmaz diye sokakta şimşek çaksa koşuyorum böyle korkusu olan varmı acaba ?

Ben küçükken yanıma yıldırım düştü. Bayağı yendim ama. Sadece balkonda veya dışarda duramıyorum ama evin içinde korkmuyorum artık. Destek alabilirsiniz benim kendiliğinden azaldı. Siz baş edemiyorsanız çareniz terapi almak ❤️

Utanıyorum söylemeye şimşeklerden acayip korkuyorum olduğundan fazla bunu sizce nasıl atlata bilirim yağmur yağdığı zaman müzik ile yatıyorum ne olur ne olmaz diye sokakta şimşek çaksa koşuyorum böyle korkusu olan varmı acaba ?
Bende öyle..
Psikolog ile bir tık atlattım ama az önce şimşek gök gürültüsü oldukça bi tuhaf oldum ..
Dışarıda olduğumda daha fazla oluyor korkum

Ben de korkarım evdeyken sorun olmaz ama dışarıdayken paniklerim

Var tabı dısardaysam kafama simsek düsecek ölürüm diye kosarak bi yere giriyorum

Aksina çok severim ve de izlerim cama yapışıp. Ama bende de böcük korkusu var. Kertenkele vs. sürünlerde aynı şekil. Bi kertenkele görmüştüm apartman bahçesinde, nası gittiğimi bilemedim. Ek olarak fare. Apartman depo kısmında görünce, ışınlanma seviyesine gelmiştim. Bu da tuhaf gelir bana. Fare den tiksinir acayip korkarım ama tavşan mesela, sarılıp mıncıklarım. İkisi de kemirgen.

genelde böyle fobiler maruz kaldıkça ve üstüne gittikçe çözülür
bununla ilgili araştırabilirsiniz

Kendini hep bir gün yapayalnız kalacakmış gibi yetiştirmen lazım çünkü bir gün bütün sevdiklerimiz gidebilir ve biz tek kalabiliriz terapi almanı öneririm

Back
X