How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı kaç yaşınızda boyattınız?

İlk defa üniversite son sınıftayken yani 23 yaşındayken balyaj yaptırmıştım daha sonra da devam ettim. Son 2 yıldır hiç boya yok saçımda.

bende lise son da uçlarına kızıl attırmıştım sonra devamı geldi ama çok pişmanım şimdi bekliyorum ki
kendi saçım gelsin daha boyatmıyorum.

17 yaşında lisedeyken annemin simsiyah saçlarına hayran olduğum için herkesten gizli saçlarımı siyaha boyamıştım. zaten saçlarım koyu kestaneydi ama yine de o siyah saç öyle iğrenç durdu ki bende bir süre devamlı saçlarımı toplayarak dolaşmıştım. hatta bazen şapkayla...:) ahhh o yıllara geri dönebilsem...

İlk defa üniversite son sınıftayken yani 23 yaşındayken balyaj yaptırmıştım daha sonra da devam ettim. Son 2 yıldır hiç boya yok saçımda.

ne güzel jeesy keşke beyazlarım olmasa da ben de doğal haline bırakabilsem saçlarımı. şu an kendi rengine boyalı saçlarım ama yine de boya kendi doğal hali gibi durmuyor işte...

22 yaşında boyattım ilk kez. gölge yaptırmıştım.

sonradan da sıcak kahve, bakır karışımı bir şey denedik güzel oldu. boya akınca alttan röflelerimin ışıltısı çıktı.

nerdeyse bnde erken boyayanlardanmışım :) 15 yasımda saçımın uçlarını koleston kor ateşi kızılına boyamıştım kendim. Daha sonra bi iki kere daha bu renge boyadım. 16 yaşındayken tümünü siyaha boyayıp uçlarını kırmızıya boyatmıştım. Suanda 17 yaşındayım ve daha hiç sacımın tümünü boyamadım siyahtan sonra pişman oldum bi 10 cm dibim var daha sonra çoook açılmış bi siyah (kendi rengim gibi) en uçlarımda sarı :)

ahaha 15 yaşımdayken saçlarımın birkaç tutamını sarı boyamıştım tabi direk boyayınca turuncumsu bakır olmuştu ama hoş olmuştu:D

lise bittiği yaz (18e yeni girmiştim), tatile gidip, orda saçlarımı kızıla, burnuma da hızma:) babam eve döndüğümde şok olmuştu :))

17 yaşımda avonun saç açısıyla saçlarımı açmıştım daha sonra diplerden çıkınca mecbur boyamak zorunda kalmıştım

Back