Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçlarınızı kaç yaşınızda boyattınız?
ya kendimi garip hissetmistim ki bikac kisi cikti benim gibi... 23 yasindayim hicbirsey yapmadim saclarima. 2-3 ayda bir kestiririm fon bile cektirmem. omru hayatimda 30 kere fon cektirmemisimdir. pek bi masrafsizmisim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mnla hiç garip hissetme ben 29 yaşındayım ve hiç boyatmadım... beyazlamadığı sürece de hiç düşünmüyorum... değişiklik istersem belki kına... akrabalardan kuaförler var hiçbiri tavsiye etmiyo... ee tabi müşteriyle başka konuşuyorlar..
bende 20 yim suan.geçen sene hafif sarı attırmıstım aralara ama cok doğal ve iyi duruodu.sonra 4 ay önce saf gibi kumrala boyadım.:mymeka:snra acık kumrala ama sacım turuncumsu oldu.:bbo:küllü aldımda düzelttim.simdi kendi rengine dönmesini bekliom sonra gene o ilk yaptıımdan yapcaamm:sm_cool:
lise sona gidiodum ilk saçlarıma gölge yaparak tanıştım boyayla açık kumraldı saçlarım sonra röfle balyaj düz sarı kahwe karamel denemediğim renk kalmadı bu yaşa geldim kendi rengime daha dönemedim ne renk olduğunu bile hatırlamıyorum artık doğal olsun die şimdi çok uraşıom kendi haline bıakçam ama tutturamadım dahaakafamçokkarıştı
17 yaşında loreal ferianın gölge setleri vardı o zamanlar..onun viyole olanını alıp boyamıştım..hatta annem yardım etmişti...ama tabi gölge olduğu için saçımda gözle görülür değişiklik olmadı..sadece güneş vurunca fuşyamsı bi tonda parlıyorlardı :)
kendi doğal saçım koyu kestane...ve şu anda da koyu kestaneye boyuyorum artık...denemediğim renk kalmadı en güzleinin doğal renk olduğunu anladım
saçımı ilk 17 yaşımda boyadım ama ondan öncesinde de oksijenle açıyordum ilk kızıl boyadım hemde koleston aşk alevi çok dikkat çekiciydi sonra mavi siyah sonra kahve sonra röfle daha sonra açık röfle daha sonra çikolata kahve en son olarak geçen ay yine açık röfle yaptırdım tabi bi dönem çok saçım döküldü ama saçlarımı değiştirmeden duramıyorum ::)
lise 1de 16 yaşıma girince ağlaya zırlaya annemden izin alıp saçlarmı kızıla boyatmıştım..ama ortaokuldada kınayla saçımın rengini değiştirmiştim..kızıl kahwerengi karamel denedm şu an uçları sarı dipleri çikolata kahwe..ama aklım olsa hiç boyatmazdım annemn sözünü dinlerdm çnkü saçlarımın kalitesini çok bozdum senağlama
geçen sene sonuna doğru boyamaya başladım..23 yaşında yani..beyazlamasa hayatta boyatmazdım..ama beyaz saçla dolaşmaya da niyetim yok mecbur boyicaz :CüvCüv: