How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı kaç yaşınızda boyattınız?

18 yaşındayım, hala boyatmadım. Geçmi kaldımkibenneyaptımki

14 yasnda smdı bna yuh fln dıceksnz ama bn rmanyda yasıorm burda kuckltn genc kz olmyaya calsıolr bnde olegaza geldm boyamstm ama suan pısmanm:S

18 yaşımda.turuncu kafaydım çünkü doğuştaan.boyatana kadar bana verilen bu güzelliğin farkında diildim.kızıl saçlarım vardı ve bana aittiler..arkadaşlarım aklımı çelip koyu kestaneye boyadılar.aktı yine turuncu oldu.sonra açık kumral yaptım sarı olcak süşüncesiyle kutunun üzerindeki renge kanıp.kızıllıklar gitti saçımdan.daha sonra sarı yapmak istedim ne salaklıksa açıcı kullandım hemde kedim ewde..cırtlak bir renk oldu.şimdi eski saç rengime yakın tarçın bakırına boyadım oda aktı uçları soluk bir renk diplerm ve kahküllerim kendi rengine döndüler tabi..verdiiiğim son kararla kendimi tutucam ve boyatmıcam...

slm kızlar,

saçlarınızı ilk hangi renge ve kaç yaşınızda boyadınız boyattınız merak ettim:))))))))))))))))))))
:lepi::lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3merhaba selin şekerim ben yirmiyi geçmiştim kesin çünkü bir çocuğum vardı ve ilk boyam röfle idi ama şimdiki gençlik yazık ediyor saçlara çok erken başlıyor onun içinde bence erken yaşta dökülme sorunları başlıyor benceyerimseniben

ilk lise 3 de boyatmıştım heves işte şimdiki aklım olsa okadar erken boyatmazdımm

ilk kez lise sonda röfle yaptırmıştım sonra müdürden zılgıt yiyip :mymeka: kendi saç rengime yani koyu kestaneye boyamıştım saçları kaydirigubbakcemile3

21 yaşımda yani ilk defa bu yıl boyattımm karamel ama istediğim gibi olmadı
şimdi düşündüğüm reng tarçın bakır :)

19 yaşımda saçlarımı sap sarı yapmıştım-tatlicadiarzu-
O zamanlar ne becerikliymişimkaydirigubbakcemile3
Şimdi olsa asla yapamamnaniknanik

Lise 1.sınıfı bitirdiğim yıl saçımın önüne bir tutam röfle attırmıştım.Tabi okul başlayınca doğal saç rengime boyamıştım...

Lise 2.sınıfın son günlerinde de perma yaptırmıştım(o yıllarda pek bir modaydı.kusur kalmamışım)
Bayaaa kokoşmuşum ben...kaydirigubbakcemile2

Üniversitem bitmişti..
Çalışıyordum..
Sanırım 22 yaşımdaydım..
İlk olarak kızıl balyaj yaptırmıştım..:1rolleyes:

Back