• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm sorunuzu.
st her çeşit saça yapılıyo bildiğim kadarıyla.sadece boya olan saçlarda kuaföre sormanız gerekiyo boylaı saç kaldıramayabiliyo. "BarbiemeLodii" senin de saçına olur diye düşünüyorum. çünkü arkadaşımın saçı da kuruydu hem de ince telliydi. onunki de hafif dalgalıydı. ben çok memnun kaldım benim saçım hiç şekil almıyodu. yazın fön bile çekmedim çoğu zaman. gene de düz oluyodu. ama tabi tarakla kurutunca fönlü gibi daha güzel oluyo.
şu an 10. ayıma giricem sanırım. tepede kendi saçlarım çıktığı için biraz sorun oluyo onları düzleştirmekle uğraşıyorum. fiyatı pahalı gelmese hemen gidip bi daha yaptırıcam ama kararsızım. yanlız saçın kuruysa yaptırdıktan sonra arada bir saçına bakım yaparsan daha iyi olur. zaten kuaför de sana bunları diyecektir mutlaka.

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm sorunuzu.
st her çeşit saça yapılıyo bildiğim kadarıyla.sadece boya olan saçlarda kuaföre sormanız gerekiyo boylaı saç kaldıramayabiliyo. "BarbiemeLodii" senin de saçına olur diye düşünüyorum. çünkü arkadaşımın saçı da kuruydu hem de ince telliydi. onunki de hafif dalgalıydı. ben çok memnun kaldım benim saçım hiç şekil almıyodu. yazın fön bile çekmedim çoğu zaman. gene de düz oluyodu. ama tabi tarakla kurutunca fönlü gibi daha güzel oluyo.
şu an 10. ayıma giricem sanırım. tepede kendi saçlarım çıktığı için biraz sorun oluyo onları düzleştirmekle uğraşıyorum. fiyatı pahalı gelmese hemen gidip bi daha yaptırıcam ama kararsızım. yanlız saçın kuruysa yaptırdıktan sonra arada bir saçına bakım yaparsan daha iyi olur. zaten kuaför de sana bunları diyecektir mutlaka.

saol canmcm ama benim saçlarım ince telli değil işte seninkiler gibi kalın telli kuru ve asi sen diyosunya yaptırdıkdan sonra yumuşacık oldu gerçekten o kalın telli kuru saçlar öyle 7ay boyunca yumuşacık düm düzmü olduyaa :D hayal gibii lütfen söylermisin ?

ben de yaptırdım ama benim yaptırdığım defriz miydi yoksa düfüzyon muydu yoksa straight therapy miydi bilmiyorum..60 ytlye yaptırmıştım..saçlarım kuru,gür ve kalın telli...üstüne ne uygulansa hemen tutmaya meyilli..ama bir kaç ay geçince ilacın etkisi gitti...öyle 6-7 ay dayanmadı bile...sonra yeniden düzleştirici maşaya döndüm...şimdi saçımı besleyerek kırılmasını önleyerek maşa uyguluyorum..diğer türlü yaparsam canım sıkılınca değiştiremeyeceğimi biliyorum...yeni çıkan seramikli düzleştirici maşalar ile çok sorun olmuyor..benim 15 dkkamı bile almıyor maşa..bence 400-450 yada daha fazla para dökmeye değmez...hem bu maşalar 100 ytlye alınabiliyor..

ben de yaptırdım ama benim yaptırdığım defriz miydi yoksa düfüzyon muydu yoksa straight therapy miydi bilmiyorum..60 ytlye yaptırmıştım..saçlarım kuru,gür ve kalın telli...üstüne ne uygulansa hemen tutmaya meyilli..ama bir kaç ay geçince ilacın etkisi gitti...öyle 6-7 ay dayanmadı bile...sonra yeniden düzleştirici maşaya döndüm...şimdi saçımı besleyerek kırılmasını önleyerek maşa uyguluyorum..diğer türlü yaparsam canım sıkılınca değiştiremeyeceğimi biliyorum...yeni çıkan seramikli düzleştirici maşalar ile çok sorun olmuyor..benim 15 dkkamı bile almıyor maşa..bence 400-450 yada daha fazla para dökmeye değmez...hem bu maşalar 100 ytlye alınabiliyor..
evet canım haklısın bende saç düzleştirici maşa almayı düşünüyorum ama işte daha önce hic kullanmadım saçların uçlarınıda düm düz yapıyormu ? yani çatallaşma gibi oluyor onlarıda düm düz yapıyormu ? gitti gidiyorda fonex marka düzleştirici var fiyatı uygun 35 ytL satıcı baya övdü 200 derece kadarda ısınabiliyor .. sen kullanıyorsan ve çok iyi sonuc alıyorsan söylermisin hangi düzleştiriciyi kullanıyorsun ? ve uçlarıda düm düz oluyormu .. simdiden tskler

canım öle çok överler ben yakından biliyorum en danik makinayı bile öve öve bitiremezler...sana tavsiyem sinbo,fonex gibi adı sanı çok duyulmadık böle büyük marketlerde 35-50 arası satılan aletleri alma kullanma..benimki philips seramik yüzeyli..elektriklenme yapmıyor...ben 98e aldım sene başında gayet iyi bir alet uçlarını da düzleştiriyor..ısı ayarı var..otomatik kapanıyor 1 saat sonra...sana tavsiyem yanı taraklı kesinlikle alma cnm..bilidiğin maşa şeklinde olanı al...braun da iyi..bir arkadaşım kullanıyor...sonra oturup ağlamak istemiyorsan paraya kıy iyi bişi al saçlarını yakma sonra kenarda süs diye duruyor ve 2 seneyi doldurmadan bozuluyor...umarım yardımcı olabilmişimdir canım...

benim saçım kalın telli ama yağlıydı kuru değil. dediğim gibi yumuşacık oldu hem de parlak. fön çektirince nasıl ki saç daha parlak ve kaygan oluyo öyle oluyo işte. bu arada 60 ytl ye yaptıran arkadaş defrize yaptırmışındır çünkü st yi 450 den aşağı hiçbiryer yapmaz. peki 60 ytl ye yaptırdığın nasıl oldu yıprattı mı saçını?
ben de şimdi düzleştirici aldım babyliss ama en az 20 dk mı alıyo uçları düz olduğu halde saçlarımın. uğraşmak gerekiyo tabi ki st kadar rahat değil:)) şimdi de katlı kestirdim saçımı bi müddet daha o parayı bayılmayı düşünmüyorum. bi de glatt diye bi krem duydum belki onu bulup biyerlerden kendim düzleştirmeyi deniycem.

yıpratmadı cnm defrizin öle bir özelliği yok bitkisel içerikli bir madde ile yapıldığı için...

hep yıprattığını duydum defrizenin belki seninkisi yeni bişeydir. ama fiyatı çok uyguna yaptırmışsın o fiyata bulsam hemen yaptırırım:)

canım öle çok överler ben yakından biliyorum en danik makinayı bile öve öve bitiremezler...sana tavsiyem sinbo,fonex gibi adı sanı çok duyulmadık böle büyük marketlerde 35-50 arası satılan aletleri alma kullanma..benimki philips seramik yüzeyli..elektriklenme yapmıyor...ben 98e aldım sene başında gayet iyi bir alet uçlarını da düzleştiriyor..ısı ayarı var..otomatik kapanıyor 1 saat sonra...sana tavsiyem yanı taraklı kesinlikle alma cnm..bilidiğin maşa şeklinde olanı al...braun da iyi..bir arkadaşım kullanıyor...sonra oturup ağlamak istemiyorsan paraya kıy iyi bişi al saçlarını yakma sonra kenarda süs diye duruyor ve 2 seneyi doldurmadan bozuluyor...umarım yardımcı olabilmişimdir canım...

Merabaa cnm biraz gec oldu ama yazamadım .. cevapların için çok saol canmcm cok yardmcı oldn ben kararımı verdim ve düzleştirici maşa sipariş verdim markası BRAUN ES2 şu ion teklonojisi olandan sipariş verdim ve bekliyorum ... sende saçlarım kalın telli diosnya gerçekten bu aldığım düzleştiriciden sonuç alabilirmiyim yani saç tipinden bilirsin nasıl olduğunu uçları biraz kıvrılıyorya kesin düm düz olurmu saçlarım kıvırcık diil az birşey dalgalı ? duyması bile güzel yani sırnaşık şey

slm ben de düzleştirici almak istiyorum ama karar veremedim philips ve braun arasında kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşekkürler

slm ben de düzleştirici almak istiyorum ama karar veremedim philips ve braun arasında kaldım yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşekkürler

sLm canmcm sana kesinlikLe BRAUN ES2 i öneriyorum kesinlikle philips falan alma sadece markada kalır BRAUN ES2 diorm araştıradabilirsin ..

sLm canmcm sana kesinlikLe BRAUN ES2 i öneriyorum kesinlikle philips falan alma sadece markada kalır BRAUN ES2 diorm araştıradabilirsin .. parann karsıLığını fazlası iLe alıcaksın yerimseniben

sLm canmcm sana kesinlikLe BRAUN ES2 i öneriyorum kesinlikle philips falan alma sadece markada kalır BRAUN ES2 diorm araştıradabilirsin .. parann karsıLığını fazlası iLe alıcaksın yerimseniben

katılıyorum.bende bunu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum..ama saçların kalın telliye eğer remington ya da babyliss'e bi bak derim.

yazın amerikaya gittiğimde yaptırıcam kalıcı düzleştirmeyi.yengem kuaför.kesinlikle bi yıprtma olmayacağını söyledi.

saça yapılan işlemlerde mutlak bir yıpratma payı vardır..sonuçta adı üzerinde işlem yapılıyor ve saç doğal halini yitiriyor..
ayrıca bende yaptırmayı düşünüyorum ii kuaför adlarını en azından yazın arkadaşlar...

Beni msacim duz oldugu icin boyle bir bilgim olmamisti simdiye kadar ama bir arkadasim yaptirmak istedigi icin kuaforumle gorusmustuk o zaman bi parca bilgi sahibi oldum.

Arkadaslar sac duzlestirici yaptirmaniz icin sacinizi cok kuru bir yapiya sahip olmamasi gerekiyormus. Eger cok kivircik bir sac yapiniz varsa cok cok iri dalgali bir su dalgasi daha uygun olurmus. Ama duzlestirme saci kuruttugu icin cok kuru saclara cok zarar verirmis.

Boyle burada not seklinde bulunsun belki isinize yarar dedim :)

straight terapy güzel bir ürün defrize diye bir yöntemde var ancak o nispeten daha çok yıpratyıormuş, saçları boyalı olanlar için ne derece faydalı bilmiyorum ama doğal saçlarına uygulayanlar çok memnun boyalı saça yaptıran varsa yazsın lütfen

Ben bu işlemi yaptırdım.Saçlarımın uçlarında balyaj vardı onlar tamamen yandı görüntüsü çok kötüydü.Balyajlarımı kestirmek zorunda kaldım.Banyodan sonra saçlarımı tarayıp fönle kuruttuğum zaman gerçekten dümdüz oluyor.Eğer fönle kurutmassam dalgalı oluyo.Benim saçlarım dalgalıydı yaptıralı 8 ay oldu hala kullanıyorum.Sanırım 1 sene kadar daha idare eder .Ben anadolu yakasında İlker Yavrutürke yaptırdım hemen yanıbaşımda veysel olmasına rağmen nette o kadar reklam yapmışki en iyisi o sandım.Ama hayal kırıklığı 700 ytl. saçlarım için 200ytl şampuan için verdim.Güya o şampuanı kullanmassam saçlarım yıpranırmış ilgisi yok.Bu insanların gözü para bürümüş.Kıvırcık saçlılara tavsiye etmem çünkü her ay dip boya gibi yaptırmanız gerekecek.Saçları dalgalı olanlarda eğer saçınızda röfle veya gölge varsa sakın kuaförü dinlemeyin çünkü saçlar gerçekten yanıyo.

Back
X