• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Sonunda bende saçlarımı düzleştirdim. Diba kuaförde mükemmel güzellikte oldular. Herkese tavsiye ederim. Saçlarım daha bi güzelleşti parlak ve canlı oldu buda bu işin artısı oldu bana:dance:

kızlar çok ama çoook acil Ankara'da bu işlemi yapan kuaför arıyorumm var mı bildiğiniz bir yer yaptıran bir tanıdığınız??? :sm_confused:

önceki çağrıma kimse cevap vermedi ama yarın sabah yaptırıyorum , sonuçları paylaşırım umarım istediğim gibi olur :Saruboceq:

sonunda yaptırdııım muhteşem bişeymiş çok büyük rahatlıkk =)) bonus kafam gitti yerine ipek gibi düz saçlar geldi zemuszemus

sonunda yaptırdııım muhteşem bişeymiş çok büyük rahatlıkk =)) bonus kafam gitti yerine ipek gibi düz saçlar geldi zemuszemus

hayırlı olsun canım güle güle kulan daha öncede yaptıran arkadaşlara sormuştum cvp vermediler sanada sorayım inş cvp verirsin saçlarında boya veye başka işlem varmıydı bende yaptırmak istiyorum ama saçlarım yıpranık yaptırabilirmiyim merak ediyorum tşkrler

hayırlı olsun canım güle güle kulan daha öncede yaptıran arkadaşlara sormuştum cvp vermediler sanada sorayım inş cvp verirsin saçlarında boya veye başka işlem varmıydı bende yaptırmak istiyorum ama saçlarım yıpranık yaptırabilirmiyim merak ediyorum tşkrler

tabi cevap veririrm canım zaten burası forum ama genelde sadece okuyo insanlar kendilerine lazım olmadığı bi konuda bilgi sahibi dahi olsalar yazmıyorlar yukardaki mesajlarım da cevapsız kalmıştı okuduysan görmüşsündür :kızgın: her neyse, benim saçlarımda boya var canım, açtırma işlemi de olmuştu gerçi kestire kestire o kalmadı ama ben neredeyse ayda 2 defa saç boyatan birisiydim, tabii ki doğal olursa saçın daha pürüssüz duruyor ama röfle yoksa herkese yapıyolar zemuszemus . benim uçları çok kötüydü yani kupkuru ve yanıktı tabi kestirdim, çıtçıt kullandığım için. bugün ve yarın yıkayamicam tek kötü tarafı o , metal bişey değmemesi lazım saça boyundaki kolye bile dahil yerimseniben

tabi cevap veririrm canım zaten burası forum ama genelde sadece okuyo insanlar kendilerine lazım olmadığı bi konuda bilgi sahibi dahi olsalar yazmıyorlar yukardaki mesajlarım da cevapsız kalmıştı okuduysan görmüşsündür :kızgın: her neyse, benim saçlarımda boya var canım, açtırma işlemi de olmuştu gerçi kestire kestire o kalmadı ama ben neredeyse ayda 2 defa saç boyatan birisiydim, tabii ki doğal olursa saçın daha pürüssüz duruyor ama röfle yoksa herkese yapıyolar zemuszemus . benim uçları çok kötüydü yani kupkuru ve yanıktı tabi kestirdim, çıtçıt kullandığım için. bugün ve yarın yıkayamicam tek kötü tarafı o , metal bişey değmemesi lazım saça boyundaki kolye bile dahil yerimseniben

tşkr ederim benim de saçlarımda boya var fakat kızıldan sarı ya döndüğüm için açma işlemi yaptım baya yıprandı sanırım benimki yapılmaz yapılsada bayağı kesilmesi gerekir saçlarımı uzatmaya çalıştığım için kestirmekte istemiyorum biraz daha bekleyeyim iyisimi yıpranmış saçları uçları alala temizlensin öyle yaptırayım bu arada kaç liraya mal oldu sana cvp verdiğin için çok tşkr:1hug:a.s.

benim saçlarım küt olduundan 400 liraya mal oldu ama en fazla 500dü sanırm fiyatı. bir de saçlarım için acil bakım kurtarma kürü aldım maske,şampuan ve sprey olarak onlar da 125 lira tuttu Bonacure'ün ürünleri. Kuaförüm kuru saçları kurtarmak için ampul ve badem yağı kullanmamı önerdi karıştırıp sıcakken uygulamayı. ama kesinlikle zeytinyağı gibi saçma şeyler sürme mahvolur dedi. Bu arada ampul alcaksan uyarayım Bemix çooooook berbat kokuyor ve kokusu da kolay kolay çıkmıyor canım diğer markalara bakabilirsin alcaksan.

arkadaşlar ankara'da bu işlemi yaptıran başkası var mı? özellikle cepa toni&guy'a gidip memnun kalan oldu mu? ben en düşük fiyatı ordan aldım. asıl bu işlemi yapan adam çok iddialı konuştu. bi de pırasa gibi dümdüz istersem öyle yapabileceğini, ama saçım ince telli olduğu için pek iyi durmicağını söyledi. isteğime göre dümdüz, hafif dalgalı, iri dalgalı, uçları dalgalı düz falan filan yapabilirlermiş..
ankara'da tavsiye ediceğiniz biri varsa lütfen söyleyin.

mrb benim saçlarımda aşırı kıvırcık ve çabuk kabarıyor hiç açamıyorum bile ve uzun olunca bile uzun gözükmüyor kısacası çok şikayetçiyim ayrıca saçlarım çok gür ama daha 13 yaşındayım acaba yaptırsam güzel olur mu??bunun dışında çok pahalıya patlar mı acaba?yhni çok zorluk çekiyorum öyle böyle değil saçımı hiç açamıyorum anında kabarıyo jölede sürmek istemiyorum.Böyle yani sizce straight terapy kullanıyım mı?iyi gider mi?ama kullananlara bir sorum var bozulmaz dimi yani bnm saçım çok kıvırcık yıkanıncada düz olmasını istiyorum bende ankarada oturuyorum öneriniz varsa lütfen söyleyin!!!

Son düzenleme:
yaptırdım.
daha ilk gün ama kuaförde yıkayıp fön çekmeden kuruttular ve sonuç güzel. dümdüz, yumuşak ve parlak oldu saçlarım. bakalım ben yıkadıkça nasıl olucak.

benim saçlarım küt olduundan 400 liraya mal oldu ama en fazla 500dü sanırm fiyatı. bir de saçlarım için acil bakım kurtarma kürü aldım maske,şampuan ve sprey olarak onlar da 125 lira tuttu Bonacure'ün ürünleri. Kuaförüm kuru saçları kurtarmak için ampul ve badem yağı kullanmamı önerdi karıştırıp sıcakken uygulamayı. ama kesinlikle zeytinyağı gibi saçma şeyler sürme mahvolur dedi. Bu arada ampul alcaksan uyarayım Bemix çooooook berbat kokuyor ve kokusu da kolay kolay çıkmıyor canım diğer markalara bakabilirsin alcaksan.

açıklamarın için tşkr ederim benim saçım buyıl olmaz sanırm yıpranmış zaten kızıldan sarıya döndüm çünkü yıpranmışları temizledikten sonra yani buda seneye olur evet haklısın bemix çok iğrenç bende denemiştim a.s.

güle güle kullan cnm :)) slevin sen cepadamı yaptırdın ne kadara mal oldu? hala oyle dumduz olabılceğıni aklım almıo benım saçlarım dalgalı ama sürekli düzleştirmekten bıktım dalgalı saçada yapılıyormu?

teşekkürler ;)
cepada 350ye yaptılar. bi sürü yere sordum aldıım en iyi fiyat da oydu zaten. hala dümdüz, ne kadar rahatladıımı anlatamam. ben çok tavsiye ediyorum. benim saçım da tam kıvırcık değildi, dalgalı kıvırcık arası bişeydi. dalgalıya da mutlaka yapıyolardır.

evet yaptırdım sonuç beklediğim gibi tam pırasa gibi dümdüz değil ama uçlar ve dipler düz aralarda biraz dalgalar var ;) mutluyum

Back
X