Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda yaptırdııım muhteşem bişeymiş çok büyük rahatlıkk =)) bonus kafam gitti yerine ipek gibi düz saçlar geldi zemuszemus
hayırlı olsun canım güle güle kulan daha öncede yaptıran arkadaşlara sormuştum cvp vermediler sanada sorayım inş cvp verirsin saçlarında boya veye başka işlem varmıydı bende yaptırmak istiyorum ama saçlarım yıpranık yaptırabilirmiyim merak ediyorum tşkrler
tabi cevap veririrm canım zaten burası forum ama genelde sadece okuyo insanlar kendilerine lazım olmadığı bi konuda bilgi sahibi dahi olsalar yazmıyorlar yukardaki mesajlarım da cevapsız kalmıştı okuduysan görmüşsündürher neyse, benim saçlarımda boya var canım, açtırma işlemi de olmuştu gerçi kestire kestire o kalmadı ama ben neredeyse ayda 2 defa saç boyatan birisiydim, tabii ki doğal olursa saçın daha pürüssüz duruyor ama röfle yoksa herkese yapıyolar zemuszemus . benim uçları çok kötüydü yani kupkuru ve yanıktı tabi kestirdim, çıtçıt kullandığım için. bugün ve yarın yıkayamicam tek kötü tarafı o , metal bişey değmemesi lazım saça boyundaki kolye bile dahil yerimseniben
benim saçlarım küt olduundan 400 liraya mal oldu ama en fazla 500dü sanırm fiyatı. bir de saçlarım için acil bakım kurtarma kürü aldım maske,şampuan ve sprey olarak onlar da 125 lira tuttu Bonacure'ün ürünleri. Kuaförüm kuru saçları kurtarmak için ampul ve badem yağı kullanmamı önerdi karıştırıp sıcakken uygulamayı. ama kesinlikle zeytinyağı gibi saçma şeyler sürme mahvolur dedi. Bu arada ampul alcaksan uyarayım Bemix çooooook berbat kokuyor ve kokusu da kolay kolay çıkmıyor canım diğer markalara bakabilirsin alcaksan.