Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptırdım ve çok memnunum 8 aylık bir işlem bana yapılan istediğim gibi dümdüz pırasa gibi oldu fiatları saç uzunluğuna göre değişiyor çok pahalı değil
Ben 3. defa yaptirdim, sonuç: gür olan saçlarim simdi ku$ kadar kaldi.. simdi de sabirsizla tekrar uzamasini bekliyorum, birdaha tövbe. Kivircik saçlarinizi sampuanla yikamazsaniz elektriklenmez kizlar.. bi kaç püf noktasini bildikten sonra bence kivirciklara sahip olmak da bi o kadar güzel olabilir.
arkadaşlar ben ağustos 2005 te 300 milyona yaptırmıştım ama geçen yaz 400 demişlerdi.çok memnun kaldım.1 sene kullandım.saçlarını gerçekten düz isteyen herkese tavsiye ediyorum.benim saçımda başka hiç bir işlem yoktu boya bile yaptırmamıştım.doğal saça yapılan bir yöntem.aynı zamanda saça bakımda yaptığı için saçlar çok güzel oluyor.verilen paraya değiyor.zaten 1 senelik kuaför masrafını hesaplarsanız ucuza bile geliyor.kullanım süresi saçın uzamasına göre kişiden kişiye değişir.ben 1 sene kullandım.her kuaför yapamaz.lisansını almış olması lazım.bu kuaförlerde genelde belli illerde.ben samsunda yaptırdım.yakında tekrar yaptırıcam..
straight therapy yöntemiyle saçlar uzun da olsa kısa da olsa saçı asla yıpratmıyor aksine bakım yapıyor. yaptırmış biri olarak detaylı her türlü bilgi verebilirim. 1 ay sonra tekrar yaptırıcam.saçlarını düz isteyen herkese tavsiye ediyorum.saçı gerçek anlamda düzleştirmenin bu yöntemden başka çaresi yok..