• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarını düzleştirmek için Straight Terapy Yaptıran Var Mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bu işlemi yaptırmayı gerçekten düşünüyosan İLKER YAVTÜRK' e yaptır. Çünkü çok işinin ehli bi kuaför tabii biraz maliyetli 1000-1500 ytl. civarı bizzat gidip sordumm:bbo:

hayır canım o kısa saçlar için aynı ücret alınmıyor alan varsada kazıkçıdır ki sen asla verme öyle biirşey olsada.

kızlar merhaba benım en buyuk derdım saclarımın kabarık olması dalgalı olması ve ben bu durumdan bıktım haftada 3 defa fön cektırıyom ve buda sacımı yıpratıyo.benım sorum su benım saclar sarı boyalı acaba sarıya bu yntm uygulansa ii sonuç veririmi.bide mugla yada izmirde bu işi ii yapan kuaför biiyomusunuz ne olur bana yardım edın.bıktım artıkkkkkkk :çok üzgünüm:

Bu terapiyi yapan arkadaşlara bilhassa da peline sormak istiyorum; saçlarınızda herhangibir dökülme oldu muu? Arkadaşım bi kuaföre sormuş zmanla saçlar çok yıpranıyo ve kel kalıyosunuz demişler. Acaba eczacıbaşının bunu sadece belli sayıda kuaförlere vermeyi tercih etmesinden mi kaynaklanıyo, yani kıskançlık olabilir mi? Bir de şu var ki benim saç zenci saçı gibi. Yani çok çok çok kıvırcık. Sizin saçların yapısı nasıldı? Benim dipten çıkan saçlar çok kıvırcık olacak. Haa bi de şu var kimesela ben saçıma bunu uygulattım, diyelim ki 500 ytl tuttu. 4 ay sonra bir-iki santim uzadı, yine bu terapiyi uygulamak istedim, o 1-2 santim için de yine aynı parayı mı alcaklar, yani örneğime göre 500 milyn mu alcaklar, yoksa fiyat düşebilir mi? Tüm sorularım çok mühim benim için, yanıtlarsanız çok minnettar oolcaam, eski saçınızla olan bi fotonuz varsa profilinize koyma ihtimaliniz de olursa sevinirim. Kendi saçımla karşılaştırmak açısından. Fakat tabii sadece bir rica bu yapmasanız da olur. Ancak en azından eski saç tipinizin benim kadar kıvırcık olcaanı sanmıyorum. Doğru mu acaba?
sanırım kimse yaptırmamış yaaa:1no2:

Sanırım bu konuda bilgisi olanlar artık gelmiyolar. Aslında bu konudaki en önemli mevzuyu atlamışız. Hani saçları düzleştiriyolar da diplerden yenileri çıkıyo ya, işte o diplerden çıkanlar için de yine aynı ücreti mi alıyolar diye merak edip yavrutürk kuaförünü aradım. Normalde ilkkez yapılcak saçlar için 600 den aşağı olmaz dediler. Diplerden çıkanlar içinse nakitte yüzde 25 kredi kartıyla yüzde 20 indirim yapılıyomuş. Çok tuzlu geldi bana. Yani bi bakım ömür bboyu ayda ortalama 100 ytl ödemeye mahkum ediliyorum, çünkü sonuçta yarısı kıvırcık yarısı düz saçlarla dolaşmam imkansız. Bu konuda bilgisi olan varsa yntlarsa sevinirim. Biliğiniz bi kuaför varsa da sevinirim.

bnm bu konuda bi bilgm yok aslnda ama kuafördee konuşurlarken duydm kuaförüm ben kesinlikle yapmam karşıyım çünkü saçı acayip yıpratıyo dedi ve bu kuaför perma da yapmıyo bnce bildigi bişi war ki yani kızlar bi daha düşünün tabi saçm kıvırck olmadıgı için sizin halinizi anlayamam ama 5-6 ay düzleşçek die sacınızn o kdr yıpranmasını göze alabilecekmisinz yani bu bnm kuaförmn sözü yine de siz bilirsnz bn bi uyaraym istedim;)

arkadaşlar ben 2 kez yaptırdım. saçlarım çok kıvırcıktı ve yaklaşık 6 yıl önce ilk defrizemi yaptırmıştım kıvırcıklıkta çok az bir açılma oldu ama bir kaç ay sonra eski haline dönmüştü. ardından bir kez daha yani ilk defrizeden yaklaşık 1 yıl sonra tekrar yaptırdım tabi yine işe yaramadı. bu yeni yöntemide ilk kez 2 sene önceydi sanırım duydum fakat pahalı olduğu için ancak geçen yıl yaptırabildim. ilk yaptırışımda kıvırcıklık tamamen gitti ve saçlarım dalgalı oldu ama tabiki düzelmedi ilk seferinde ama kesinlikle kıvırcık değildi sonuç. daha rahat fön çeker olmuştum. ikinci yaptırışımda yaklaşık 3 ay önceydi ve saçlarım da şu anda hafif bir dalga var. artık kıvırcık değil yani. eskiden bir buçuk saatte fön çekerdim, kuaföre gittiğimdeyse oflayıp poflayanlar bile olurdu:( şimdi ise sadece 10 dk da kendim hallediyorum. fön çekmesemde yine düz gibi duruyorlar dedim ya çok hafif dalga var diye işte bazen onlarıda istemediğim için fön çekiyom. artık çok rahatım saç konusunda çünkü kıvırcık saç çok zahmetliydi ve kullanımı oldukça zordu benim için hatta hep toplardım saçlarımı. maliyetine gelince, valla ben para biriktirip yaptırdım her iki seferide. bursada zafer plaza da ki studyo kuaföre yaptırdım. normal fiyatı 400 ytl ama nakit ödemede 320 ytl ye yaptırdım nisan 2007 de. saçlarının kıvırcıklığından şikayetçi olan arkadaşlara tavsiyem yılda 1 kere yaptırın pişman olmazsınız. bu arada, saçlarıma da herhangi bir zararı olmadı. gayet sağlıklılar. defrize yaptırdığımda zarar görmüşlerdi ama. bence defrize rafa kalkması gereken bir yöntemdir artık.

başka konularla ilgilenirken (saç uzatmak gibi) bu başlığı gördüm. bu konuda şikayetçi pek çok arkadaş var sanırım en iyisi ben bu yazıyı tekrar tekrar yazmaktansa kopyala yapıştır yapıp ilgili forumlara yollayayım. hiç olmazsa denemiş biri olarak tecrübemi paylaşayım diyorum, faydalı olur umarım. mutlu kalın.

merhaba arkadaşlar..benim pelinn e bi sorum olacaktı. bu işlemi samsunda yaptırdım demişsin..ben de amasyada oturuyorum . bani yaptırdığın yerin adıve fiyatları konusunda bilgilendirirsen cok sevinirim. şimdiden teşekkürler

menklis inşallah buralara gelirsin aradabir. Bişey soracaam sana, diplerden gelen saçlar için naapıyosun. Benim şimdi saçlar kıvırcık olduğu için uzamıyomuş gibi geliyo ama çok uzuyo aslında banyoda anlıyorum en iyi. Mesela 3 ay sonra dipten gelenler sırıtmaya başlamıyo mu? Şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. bende saçlarımdan çok çekenlerdenim! ya bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum.. saçlarım çok gür olduğu için bu haliyle açık bile bırakamıyorum! eğer bu dediğiniz yöntemi uygularsam sürekli uygulamak zorunda mı kalıcağım? yani sürekli üstler kıvırcık kalıcak altlar düz etkisi geçinceye kadar öyle mi? yardımcı olursanız çk mutlu olurum

seramik düzleşitirici var bende bilgin ve hiç tavsiye etmiyorum.. çok zman alıyor arkaları yapamıyorsun bile! 220 ytl ye aldım... ve şimdi keşke almasaydım diyorum... acaip yorucu fön daha az zamanını alır yani. o yüzden saçlarımı düzleştirmek istiyorum.. yaptıran akadaşlar lütfen yardımcı olun bana... şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşlar kesinlikle defriz yöntemini yaptırmayın.saçları düzleştirmediği gibi çok zarar veriyor.işinde iyi hiç bir kuaför zaten bu işlemi önermez.saçları kalıcı düzleştirmenin straight tharpy den başka yolu yok.evet biraz pahalı belki ama föne verdğiniz parayı hesaplarsanız eğer aynı yere çıkıyor.benim araştırmadığım yer kalmadı.straight therapy çıkar çıkmaz yaptırdım.2.yapılan kişiydim.ve gerçekten çok memnun kaldım.dediğim gibi cumartesi günü tekrar yaptırıcam.makinelere yada defriz denilen yönteme boşa para dökmeyin.saçlarınız yıpranır.straight therapy ise saçları pırıl pırıl yapıyor.

pelin bende samsunda yasıyorum,straight terapy işlemini samsunda hangi kuaförde yaptırdın acaba,cevabını bekliorum..

Arkadaşlar ben de bi ara takmıştım straight terapy ye,saçlarımın fönsüz halinden nefret ediyorum,araştırmıştım da ama bildiğim kadarıyla fiatı çok yüksek,6-8 ay gidiomuş ve hiç bi şekilde saça zarar vermiomuş zaten özelliği de burda,özel bi yağla yapılıomuş,bi dergide okumuştum,maddi olanağı olanlar yaptırsın bence ama yapıldıktan sora özel bi günde maşa falan yaptırmak isterseniz tutar mı bilmiyorum

ya ben de istiyorum aslında ama saçlarım belime kadar uzun ve hafif dalgalı ve de gürüstelik üstler dümdüz çıkıyo.. yani yaptırabilsem baya bi gider heralde ama kim bilir benim saçıma 800 mü derleeerr, 1 milyar mı derlerrrr, işte bu problem var yaa, yoksa okula gitmek için 1,5 saat yol çekiyorum, bi de saçtı süslendi püslendi pfff..ya bu arada izmirde hangisi en iyisidir, kuaför adı verebilecek olan varmı acaba?

ben yaptırdım....5 ay önce..saçlarım daldalıydı..düzleşti,tabi çıkan saç yine dalgalı ama allahtan pek dalgalanmadı,kötü durmuyo..saçlarım omuzlarımdaydı yaptırdığımda..valla memnun kaldım ben.en azından sürekli fönden kurtuldum...yıkayıp,kurutunca dümdğz oluyo..yine yaptırıcam..ben 500 ytl verdim ama ben bu işlemi bu konuda en iyi olan kuaförde yaptırdım..isim vermiyroum ama net'e yazınca en çok haberi olan kuaför..ii bi yerde yaptırmak önemli..çünkü onlar bu işlemi çok uyguluyolar...kuaförde 3-4 kez yaptırdığını anlatan kadınlar vardı...memnunlardı bu işlemden...saç daki elektiriklenmeyi önlüyo...ama di dezavantajı var..ben toka taktığımda tokanın şeklini alıyo saç...örülmüyo mesela....

netten eczacıbaşına gir..orda hangi kuaförlerde bu işlem yapılıyosa isimleri var.. ama izmirde hangisi iiidir onu bilmiyorum..

benim saçlarım hafif kıvırcık ince telli ve çok kabarık bende pırasa gibi dümdüz saçlar istiyorum.saçımda röfle var acaba bu işlem benim saçımada uygulanabilir mi ??

Back