Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarına Kına Yakan Var Mı??

evd bnmkide normal kına.. su anda saçımın renqi de şu.. bnce aktı çoktan gbi yani:s

Eklentiler

• $Fotomm-0018 (2).jpg
    43 KB · Görüntüleme: 178
arkadaşlar benimde saçım mavi siyah üzerine normal kına yaksam nasıl sonuc alırım iyi olur mu yada kızıl hint kınası denesem ne olur yardımcı olun cvp lütfennnn...a.s.

uyumayan varmı benım saclarım sımsıyah orjınal rengı . rengını degstrmek ıstıyorum ama boya kullanmıyım dedım kına yakmak ıstedım ama kına bulamadım. bende hınt kınası aldım kestane . ama bılmıyorum nasıl olur ne olur. sora boya tutmaz dıolar ne yapım yardım edın

merhaba kızlar ben yeniyim aranızda şu kına işini merak ediyorum saçımı bakır kızılı gibi bir renge boyamak istiyordum ama ailemden bir türlü izin koparamadım henüz lise 2 de olduğum için. bugün oturduğum cafede bir garsonun saçları çok tatlıydı tam istediğim renk bakır rengi çok turuncu değil kahveye yakın ama koyu bir renk de değil ve oldukça doğal görünüyor siyah saçın üstüne yapmış kendisine sordum doğal kınayla yaptığını söyledi ama konuşma fırsatım olmadı pek. evdekileri de bir tutamına denemek için zar zor ikna edebildim. eğer kızdaki gibi güzel ve doğar durursa tüm saçıma yapmama izin verecekler ama burda okuduklarım da gözümü korkuttu özellikle boya tutmaması, kokusu ve her saçta aynı rengi vermeyişi. ben koyu ya da morumsu bir kızıl istemiyorum saçlarım koyu kestane.. o rengi elde etmek için kınanın içine neler katmam gerek ve ne kadar bekleteceğim bilmiyorum.öyle bir renk olmazsa hiç olmasını istemiyorum zaten özellikle okulda zorluk yaratır benim için doğal bir görünümü olmalı o yüzden.. yardım edebilirseniz sevinirim

Son düzenleme:
merhaba kızlar ,ben lise 1 de saçlarımı koyu kızıla boyadım ama keşke yapmaz olaydım çünkü saç diplerim yara oldu sonra kabuk kabuk oldu neyse ki geçip gitti sonra kızıl tengi çok sevdiğim için anneminde önerisiyle kına yaktım saçlarıma sonuç harika. özellikle güneşte çok tatlı bi renk alıyor bu güne kadar herkes saçlarını hangi marka boya ile boyuyorsun diye sormak için yanıma geliyor :) kızlar kınayı saçıma kendim yakıyorum ve özellikle açık yeşil kınayı tercih ediyorum. 1 gün önce kırmızı soğan kabuğu,ceviz yaprağı,karanfil,zerdeçal ve biraz da çayı kaynatıyorum tencerede. ertesi sabah bu karışımı süzüp ,kınayı ,bir tatlı kaşığı tuzu (tuz saçtaki kınanın vermiş olduğu rengin kolay akmamasını sağlıyo) ,1 tane yumurtayı ve yarım çay bardağı kırmızı şarabı karıştırıyorum, ben biraz boya gibi sulu yapıyorum kınayı böylece boya gibi fırça ile rahatça sürüyorum saçıma 7-8 saat böylece durup yıkanıyorum. yıllarca omuz boyumu geçmeyen saçlarım şu anda belimde ve saçlarım çok parlak önemli olan boya gibi saçlarınızı kınaya çok alıştırmamanız mesela ben 6-7 ayda 1 yakıyorum kınayı saçlarıma ve size önemli bir püf nokta saçlarınızın daha çok parlamasını ve çabuk uzamasını istiyorsanız haftada 1 gün saçlarınıza gaz yağı sürün(denenmiştir) ama bu halde sakın ateşe ,ocağa falan yaklaşmayın :))))))

Kizlar kinayla turuncu rengi nasil elde edebilirim? Limon veya sarap turuncu renk veriyormus deneyen var mi?

Canim senin elde ettigin renk tam olarak nasil bir renk?

kızlarr bnm doğl saçmda bu kıznki gbi ama şuan koyu kahve boyalı. bu renk istyrm bnde hangi kınadan alıosunuz siz burdki gbi biraz kızıl olması için.

Eklentiler

• $319edc721f395353ee263e6dd7a2dbf3_1294911198.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 265
  • $555051ee10991b246a568f0bb67b932a_1294911275.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 1.277
kına canlı parlak bi kızıl olmasını isteyenler için ideal
ama sonra değiştrmek isterseniz ne akıyo saçtan ne de boya tutuyo :96:
illaki uzamasını beklemek gerekiyo
içinde elma ceviz çay şarap gbi şeyler konulunca rengi daha hoş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…