Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn önceden kına yakmıstım (ama şuan o kısım kesik =D ) kınada ne cıkcagı tam bellı dıl ama boyada koyu renkler aynı oluo eger hep siyah devam etceksen kına yak derım.. bayadan dogal nede olsa
Loreal casting color dan siyahi dene amonyaksız ya ızın koparabılır =D hem boyayı sabunLa akıtıoLarmıs kına yı sade makas akıtır =D
ok tşkr.
saçının boyayla yanması için oksidanın yüksek volümde olması lazım. yani saçın ne kadar koyu olursa volüm miktarı o kadar azalır, o kadar koyu olur ve daha az zarar görür. mesela saçını açmadan yüksek volümlü (%9) bir oksidanla kalitesiz bir boya kullanırsan saçın oreyalle açılmış gibi yıpranır mahvolur. ben açık sarı bakır kullanıyorum ve doğal olarak yüksek volüm kullanmak zorundayım saçımın renginin açık olması için. çok yıpranıyor. ama siyah saçta böyle bir şey olmaz. kaliteli bir boya alırsan yıpranma yaşamazsın (igora royal gibi)
peki bu markanın geçici boyaları var mı kısa sürede akan?bu arada teşekkür ederim canım yardımın için![]()
for you mağazalarında geçici boya görmüştüm ama ne kadar iyidir bilemiyorum.
kaliteli bir boya alırsan yıpranma yaşamazsın (igora royal gibi) dedin ya canım peki bu boya akmaya başladığında napıcam yani siyah saç daimi kullanılması gereken bi şey mi çünkü diplerden kahverengilerim göründükçe kötü bi görüntü oluşacak sürekli boyamam gerekecek illa açtırmak mı lazım o da zarar veriyor diye duymuştum siyah riskli ve zorlu sanırım bu nedenle
dip boya yapıcaksın işte :) ayda 1 veya 2 kere :)
ayrıca illa kızıl istiyorum diyorsan igora royal al, gerçekten kalıcı onların renkleri. akıyor ama çok az yani.
valla annem normal bildiğim kınadan kullanıyor, siyah kınayı bilemicem canım beeesiyah kına tam boyanın siyahı gibi oluyor mu yoksa kızıla dönük mü oluyor bilen var mı