• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cabuk uzamasi, dökülmemesi....icin öneriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Selamlar.. Ben saçlarımın gürleşmesini ve dökülenlerin cıkmasını istiyorum..doktora gittim tabiki gerekenleri yapıyorum ama alternatif tıbba da acığım.. bu konuda bildiklerinizi uyguladıklarınızı ve ne sonuc aldıgınızı yazarsanız sevinirim..

valla canım ben saç dökülme problemiyle uzun süredir uğraşıyorum denemediğim pahallı ilaçlar priorinler yağlar kalmadı şimdi çok memnun olan var zeytin yağlı sabuna başlıcam hem dökülmeyi kesiyor hemde çok uzatıyormuş yakın dostumuzun kızı saçları o kadar dökülüyordu ki ağlıyordu oturup artık zeytin yağlı sabun kullanmış saçlarına inanamadım:1shok:

burda biri yazmıştı gene kimdi bilmiyorum saolsun dimeticonsuz şampuan dökülmeyi kesio demişti.. dimeticon zararlıymış... zaten 1 seneyi geçti terebentin kullanıyorum ama dimeticonsuz şam. geçince onuda bıraktım şuan hiç dökülmez demiyorum normalden az yani
gliss boyalı saç için olanı birde dove krem bakım serumlu mu ne (mat uçuk mormu bi rengi var) onları kullanıyorum... kepeklenme yok dökülme yok

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana;xxxxadresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benmde saçım problemli dökülüo ve uzamayan gıcık cinsten birde ben öle her şeyi kullanmayı cesaret edemem saçlarım hassas olduğu için ama bi gün internnet hc adlı ürün sipariş ettim haftada 2 kere o yağı saçıma uyguladım müthiş bişey kesinlikle tavsiye ederim gerçekten ben çok memnun kaldım saçlarım ilk defa böle hızlı uzamaya başladı.

arkadaşım benim saçlarım çok hızlı uzuyor maşallah...
ama neden uzuyolar bilmiyorum:)
bi yerde okumuştum kafanı yere eğip taramak uzatıyormuş.
ha bide enson saç analizi yaptırırken duymuştum kullandıgımız şampuanlar silikon madde içerdiklerinden saç köklerine yapışıp kalıyolarmış.buda saçın beslenmesini ve uzamasını engelliyormuş.ben kendi saç köklerimi gördüm resmen akne gibi görünüyodu,siyah siyah..arındırıcı bi şampuan tavsiye ettiler
kullanıyorum.ay sonunda gidip yeniden bakacağım.

evet şampuan ın saça verdiği zararı en aza indirmek için de en son durulama suyunu mutlaka sirkeli suyla yapmak gerekiyor, şampuanın saçta bıraktığı kimyasalları arındırıyor saçları parlatıyor ve uzamayıda hızlandırıyor..

canım benim de geçen yıl mezuniyetim vardı ve saçlarım uzasın istiyordum kuaföre sordum ne yapayım diye yılan yağı kullan dedi ... kullandım ve çok memnun kaldım saçlarım çok çabuk uzadı ... yılan yağı diye aklına iğrenç bi şey gelmesin normal sıvı yağ gibi ve kokusu yok ... saçına damlatıyorsun yağı sonra masaj yaparak yediriyorsun yarım saat bekleyip yıkıyorsun saçını... aktarlarda var canım ... umarım yardımcı olabilmişimdir... :34:

arkadaşlar isim veriliyomu bilmiyorum ama hani biz bayanların sürekli sipariş verdikleri kozmetik firması varya işte onun bi ürünü var saç için serum.yeşil bişey.saçların uçlarına düzenli olarak sürüyosunuz grçekten faydası oluyo

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Back