Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kiyamadan önce saclarimi islatmayarak sürüyorum. galiba saca buhar banyo su edilipde sürülse daha iyi olur. bunu ender sarac demisti. ama hic denemedim.
arkadaşlar benim saçlarım ne düz nede tam dalgalı degil,kabarık bişey sizlerin önerecegi bişeyler varmı,özellikle duş aldıktan sonra iyice kabarıyor sinirlerim bozuluyor yaa :çok üzgünüm:
tatlık benimde saçların senin gibi yani ne düz ne dalgalı şuan kendi saç rengimi kullanıyorum yani röfle boya olunca daha çok kabarırdı ben schwarzkopf gliss kahverengi saçlar için olanını kullanıyorum sampuandan sonra krem kullanmazsam korkunç olurdu bu şampuanla daha ipeksi oluyo ve uçlar için bakım suyu var onu kullanıyorum.tavsiye ederim :sm_cool:[teşekkürler,ama o suyun adı neee?
canım deniyorum işte sarımsağı ikiyer böl ve sür elinde eriyene kadar.10 daka falan beklet sonra yıka şampuanla en sonra ısırgan otu ile durula...ben denemedeyim canım şuan.ama saçım daha ii olmaya başladı...arkadaşların verdiklerinide denemek gerekiyo canım ... :1yes2: