• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cabuk uzamasi, dökülmemesi....icin öneriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar benim saçlarım ne düz nede tam dalgalı degil,kabarık bişey sizlerin önerecegi bişeyler varmı,özellikle duş aldıktan sonra iyice kabarıyor sinirlerim bozuluyor yaa :çok üzgünüm:

arkadaşlar benim saçlarım ne düz nede tam dalgalı degil,kabarık bişey sizlerin önerecegi bişeyler varmı,özellikle duş aldıktan sonra iyice kabarıyor sinirlerim bozuluyor yaa :çok üzgünüm:

benimkilerde kivircik dalgali arasi bisey ve kabarik.:a015: ondan seni iyi anliyabiliyorum. lorealin yeni bi sampuani cikmis. kuru ve kabaran saclara. söyle koyu turuncu seffaf bi sisede. onun iyi oldugunu söyliyorlar. kabarmayi, elektriklenmeyi önliyormus.

ayşegülcük teşekkürler canım,yaa ben birçok kaliteli ürünün şmpuanlarını kullandım hatta o dediğinden ona benzer bişeyde aldım ama nafile fayda yok çok sinir bozucu,bende geçen gün gittim aktardan bi saç bakım yagı aldım bakalım durum neyi göstericek ,olumlu veya olumsuz yazarım:a015:

tatlık benimde saçların senin gibi yani ne düz ne dalgalı şuan kendi saç rengimi kullanıyorum yani röfle boya olunca daha çok kabarırdı ben schwarzkopf gliss kahverengi saçlar için olanını kullanıyorum sampuandan sonra krem kullanmazsam korkunç olurdu bu şampuanla daha ipeksi oluyo ve uçlar için bakım suyu var onu kullanıyorum.tavsiye ederim :sm_cool:[teşekkürler,ama o suyun adı neee?

Arkadaşlar Saçinizin çok Hizli Ve Sağlikli Uzamasinin Formülü Susam Yaği Her Hafta Susam Yaği Ile Saçiniza Masaj Yapmaniz Ve 1 Saat Saçinizda Beklemesi Saçinizi Inanilmaz Bir Hizla Uzamasini Sağliyor.

benimde saçım çok zor uzar bide bu zamana kadar çok sık kestiriodum ama şimdi 1 sene kestirmeyi düşünmüyorum zaten çok kırılmazlar her zaman gittiğim bir aktar var geçende gidip saçımın uzaması için bi şey istediğimde yılan yağı hint yağı ve badem yağını verdi yılan ve hint uzatırmış badem de beslermiş ben daha 2 kez kullandım şu an her hangi bir şe yok tabi ama umutluyum inş. uzar

bir kuaför salonunda aç bakımı olarak yumurta sarısı,susam yağı,badem yağı,has zeytin yağı,karanfil yağı iyice karıştırım beyaz krem haline getirip onunla saçlara bakım yaptığını duydum.benim bir tanıdığım güzellik uzmanı eğer saçlarının kolay ve kısa zamanda uzamasını istiyorsan susam yağı dedi.ve denenip onaylandı tarafımca gerçekten mucize gibi birşey

mrb timsag bu ürünün adını verirmisin bende hafif öa tarafta açılma oldu eşiminde çok dökülüyor saçı gür ama böyle giderse bişey kalmayacak

bende en kısa sürede uygulayacağım çünkü saclarımda zaman zaman çok dökülme oluyor ve kuaförde bakım yaptırıyorum.Kendim yapacağım artık

canım deniyorum işte sarımsağı ikiyer böl ve sür elinde eriyene kadar.10 daka falan beklet sonra yıka şampuanla en sonra ısırgan otu ile durula...ben denemedeyim canım şuan.ama saçım daha ii olmaya başladı...arkadaşların verdiklerinide denemek gerekiyo canım ... :1yes2:

ben de sarımsağı denemiştim ama yıka yıka bir hafta gitmedi kokusu.tamam doğal bir yöntem ama bu kokuyla yatıp kalkmak çok zor oluyor ya da bana öyle geldi.sen dayanabiliyorsan çok iyi çünkü çok fazla etkisi olduğunu biliyorum.:1rolleyes:

evigen ampul 1 adet+bepanthene ampul 1 adet+bemiks ampul, piyasadaki saç bakım yağlarından biri(ben mecitefendi kullanıyorum) bunları nerden bulucazz eczaneden mııı???????

esıme yapıcam bu karısımı...

1kahve fincanı zeytinyagı.1yumurta sarısı.1çaykaşıgı kurumaya.1çay kaşıgıdeniztuzu.1tatlıkaşıgı elma sirkesi.2tane dövülmüş asprin.haftada 1gün 2saat sürüp bekletiyorsun.kolay gelsin

soyulmuş yarım avakadoyu iyice ezip 2tane bıldırcın yumurtası 1çorba kaşıgı susam yagını karıştırıp saçında 2saat beklet.haftada 1gün

Suna DUmankayanın tarifleri var. Ama sana benim yıllardıır yaptığım tarifi vereyim.Zeytinyağı yumurta sarısı birkaç damla limon sür 1-2 saat bekle yalnız zeytinyağını çıkarmak için çok uğraşmayacaksın banyodan sonra kokusundan rahatsız olmazsan yap. susam yağıda mucizevi haftada 2 kere yapmalısın

Arkadaşlar eşimin saçında saçkıran sorunu ile karşılaştık. Bir dostumuzun tavsiyesiyle katran kullandık. İki haftalık ilaç tedavisiyle çıkmayan saç katranla bir haftada çıktı.Katranı aktarlardan bulabilirsiniz.:içelim:

iğrenç kokuyor kömür isi gibi nasıl sürdü kafasına.biz onunla eczanede saç için ilaç yapıyoruz 2 gün gidemiyorum eczaneye.ama ne yalan söyliyim işe yarıyor.

Back