Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar.. Ben saçlarımın gürleşmesini ve dökülenlerin cıkmasını istiyorum..doktora gittim tabiki gerekenleri yapıyorum ama alternatif tıbba da acığım.. bu konuda bildiklerinizi uyguladıklarınızı ve ne sonuc aldıgınızı yazarsanız sevinirim..
ya sarımsak etkili oluyomu? ve nasıl sürüyosun bişeyle karıştırıomusn ..kaç dk bekletiosun :uhm:ben dün akşam sarımsak sürdüm,bide ısırgan otunun suyu ile yıkıyorum 1 ay denicem.etkili olursa yazarım kullanın diye.istersen sende dene hemde kolay..
haberleşiriz
ben yaklaşık olarak 3 aydır evde hazırladığım bir karışımı kullanıyorum.bu karışımı çewremdeki tüm arkadaşlarım kullanıyor.
saf zeytinyağı(tortusunu bulabilirsen daha iyi olur)+badem yağı+piyasadaki saç bakım yağlarından biri(ben mecitefendi kullanıyorum)+eczaneden alacağın evigen ampul 1 adet+bepanthene ampul 1 adet+bemiks ampul 1 adet.bu karışımı saçına sür.yalnız fazla sürme yıkarken akıtmakta zorlanırsın.tüm saçına iyice yedir.poşetle yada streç filmle sar ve üstüne bere giy.en az 1-2 saat bekle ve yıka.bunu önceleri haftada 1 sonra 15 günde 1 sonrada ayda 1 uygula.sonuca sen bile inanamayacaksın.ben ek olarak her banyodan sonra avondan aldığım durulanmayan saç bakım kremini ve besleyici serumunu kullanıyorum.hem saçlarım inanılmaz uzadı,hem dökülmüyor hemde hacim kazandı.kuaförüm bile şaşırdı :1yes2:
merhaba, bademyağı-z.yağı ve saç bakım yağı için miktar verebilirmisin..bir de saf zeytinyağı derken markette satılan z.yağları olurmu..
CANIM BENİM SAÇLARIMDA HİÇ UZAMIYORDU
BABAANNEMLER BENİM SAÇIMA ÜZÜM ASMASININ GÖVDESİNDEN SU ÇIKIYOR ( HAngi mevsimde çok emin değilim )
O ÇIKAN SUDAN SÜRDÜLER. BANYODAN SONRA ISLAK SAÇI BİRAZ DA ONUNLA ISLATIYORSUN. ŞİMDİ SAÇLARIM NAZAR DEĞMESİN HEM ÇOK ÇABUK UZUYOR
HEMDE SAĞLIKLI.
BUNU KÖYDE YAŞAYANLAR DAHA İYİ BİLİRMİŞ. ONLAR BÖYLE YAPARLARMIŞ.
BENDE KZIM OLURSA BUNU YAPMAK İSTERİM AMA NASIL YAPARIM BİLMİYORUM
canım ben ölçü olarak 1er yemek kaşığı kullanıyorum.yoğun olduğundan yetiyor.hepsini karıştırınca yarım çay fincanı oluyor ve hatta artıyo bile.zeytinyağı olarak markette satılanlar olur heralde ama onlarda genelde katkı maddesi çok fazla olur.bizim zeytinliğimiz olduğundan biliyorum.eğer tanıdığın varsa onlardan edin zeytinin ilk yağı çıkınca biraz bulanık olur bi süre sonra dibe tortusu çöker o tortu sağlık yada bakım ürünlerinde kullanılır yoksa markette satılanlar olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve uzun saçlara kavuşursun öpüyorum kocaman :1yes2: :çiçek:
bu yagları saclari yıkamadan öncemi kullanıyosunuz arkadaslar yani kirli saclamı kullanılıyo:uhm: birde kuru sacamı sürülüyo yoksa sacı hafif nemlendirmek mi gerekiyo :uhm: bendede sac bakım yagı var ama nası kullanılıcagını tam bilmiorum cvplarsanız sevinirim kısslarrr