• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cabuk uzamasi, dökülmemesi....icin öneriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım çam tebebentiini dene derim eczanelerde satılıyo ve kullanan herkes çok memnun kaldı

Selamlar.. Ben saçlarımın gürleşmesini ve dökülenlerin cıkmasını istiyorum..doktora gittim tabiki gerekenleri yapıyorum ama alternatif tıbba da acığım.. bu konuda bildiklerinizi uyguladıklarınızı ve ne sonuc aldıgınızı yazarsanız sevinirim..

ben yaklaşık olarak 3 aydır evde hazırladığım bir karışımı kullanıyorum.bu karışımı çewremdeki tüm arkadaşlarım kullanıyor.
saf zeytinyağı(tortusunu bulabilirsen daha iyi olur)+badem yağı+piyasadaki saç bakım yağlarından biri(ben mecitefendi kullanıyorum)+eczaneden alacağın evigen ampul 1 adet+bepanthene ampul 1 adet+bemiks ampul 1 adet.bu karışımı saçına sür.yalnız fazla sürme yıkarken akıtmakta zorlanırsın.tüm saçına iyice yedir.poşetle yada streç filmle sar ve üstüne bere giy.en az 1-2 saat bekle ve yıka.bunu önceleri haftada 1 sonra 15 günde 1 sonrada ayda 1 uygula.sonuca sen bile inanamayacaksın.ben ek olarak her banyodan sonra avondan aldığım durulanmayan saç bakım kremini ve besleyici serumunu kullanıyorum.hem saçlarım inanılmaz uzadı,hem dökülmüyor hemde hacim kazandı.kuaförüm bile şaşırdı :1yes2:

Selamlar.. Ben saçlarımın gürleşmesini ve dökülenlerin cıkmasını istiyorum..doktora gittim tabiki gerekenleri yapıyorum ama alternatif tıbba da acığım.. bu konuda bildiklerinizi uyguladıklarınızı ve ne sonuc aldıgınızı yazarsanız sevinirim..

merhaba, bademyağı-z.yağı ve saç bakım yağı için miktar verebilirmisin..bir de saf zeytinyağı derken markette satılan z.yağları olurmu..

ben yaklaşık olarak 3 aydır evde hazırladığım bir karışımı kullanıyorum.bu karışımı çewremdeki tüm arkadaşlarım kullanıyor.
saf zeytinyağı(tortusunu bulabilirsen daha iyi olur)+badem yağı+piyasadaki saç bakım yağlarından biri(ben mecitefendi kullanıyorum)+eczaneden alacağın evigen ampul 1 adet+bepanthene ampul 1 adet+bemiks ampul 1 adet.bu karışımı saçına sür.yalnız fazla sürme yıkarken akıtmakta zorlanırsın.tüm saçına iyice yedir.poşetle yada streç filmle sar ve üstüne bere giy.en az 1-2 saat bekle ve yıka.bunu önceleri haftada 1 sonra 15 günde 1 sonrada ayda 1 uygula.sonuca sen bile inanamayacaksın.ben ek olarak her banyodan sonra avondan aldığım durulanmayan saç bakım kremini ve besleyici serumunu kullanıyorum.hem saçlarım inanılmaz uzadı,hem dökülmüyor hemde hacim kazandı.kuaförüm bile şaşırdı :1yes2:

arkadaşlar bende de saç dökülmesi oluyodu. dr a gittim bana bi harışım yazdı eczacı hazırladı. içinde badem yağı evigen ampül(e vitamini) bepanten b vitamini ve asit salisik var. bunu sür 1-2 saat bekle dedi. birde eczanelerde satılan placenta adlı şampuanı yazdı. ben çok fazla uygulayamama ragmen çok iyi geldi. dökülme anında kesildi.

slm arkadaşlar bende karışım yaglardan kullanıyorum ve çok faydası var yalnız size söylemem gereken şey bu yagları kullandıktan sonra yıkayacagınız zaman suyu dökmeden ilk önce şampuanı direk uygulayın daha kolay arınıyor saçlar

hint yagıda çok etkili tavsiye ederim bide arkadaşlar saçlarınızı bebek şampuanıyla yıkayın

canım ben ölçü olarak 1er yemek kaşığı kullanıyorum.yoğun olduğundan yetiyor.hepsini karıştırınca yarım çay fincanı oluyor ve hatta artıyo bile.zeytinyağı olarak markette satılanlar olur heralde ama onlarda genelde katkı maddesi çok fazla olur.bizim zeytinliğimiz olduğundan biliyorum.eğer tanıdığın varsa onlardan edin zeytinin ilk yağı çıkınca biraz bulanık olur bi süre sonra dibe tortusu çöker o tortu sağlık yada bakım ürünlerinde kullanılır yoksa markette satılanlar olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve uzun saçlara kavuşursun öpüyorum kocaman :1yes2: :çiçek:

merhaba, bademyağı-z.yağı ve saç bakım yağı için miktar verebilirmisin..bir de saf zeytinyağı derken markette satılan z.yağları olurmu..

Arkadaşlar bunların benzeri yöntemlerden saç bakımı bölümünde sıklıkla bahsediyoruz ama konumuz malum alternatif tıp.
saçları içten besleyecek yiyecekler var mı sizin bildiğiniz?

CANIM BENİM SAÇLARIMDA HİÇ UZAMIYORDU
BABAANNEMLER BENİM SAÇIMA ÜZÜM ASMASININ GÖVDESİNDEN SU ÇIKIYOR ( HAngi mevsimde çok emin değilim )
O ÇIKAN SUDAN SÜRDÜLER. BANYODAN SONRA ISLAK SAÇI BİRAZ DA ONUNLA ISLATIYORSUN. ŞİMDİ SAÇLARIM NAZAR DEĞMESİN HEM ÇOK ÇABUK UZUYOR
HEMDE SAĞLIKLI.
BUNU KÖYDE YAŞAYANLAR DAHA İYİ BİLİRMİŞ. ONLAR BÖYLE YAPARLARMIŞ.
BENDE KZIM OLURSA BUNU YAPMAK İSTERİM AMA NASIL YAPARIM BİLMİYORUM

tşk paylaşımın için bende deneyeceğim canım.

canım ben ölçü olarak 1er yemek kaşığı kullanıyorum.yoğun olduğundan yetiyor.hepsini karıştırınca yarım çay fincanı oluyor ve hatta artıyo bile.zeytinyağı olarak markette satılanlar olur heralde ama onlarda genelde katkı maddesi çok fazla olur.bizim zeytinliğimiz olduğundan biliyorum.eğer tanıdığın varsa onlardan edin zeytinin ilk yağı çıkınca biraz bulanık olur bi süre sonra dibe tortusu çöker o tortu sağlık yada bakım ürünlerinde kullanılır yoksa markette satılanlar olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve uzun saçlara kavuşursun öpüyorum kocaman :1yes2: :çiçek:

ya benimde saçlarım çok uzun ama bu aralar hızla dökülüyo ve çok az kaldı eski gürlüğü kalmadı ısırgan otu şampuanını tavsiye ettiler bana ama senin tavsiyenide yazıyım .uygularsam faydası olurmu acaba.:uhm:

valla benim denemediğim şey kalmadı saç için
size tek tavsiyem;
ısırganı demleyip s:1yes2: uyunu her sabah ve akşam aç karnına için
kalan suyunuda saçlarınızı yıkayın
değişikliği görüceksiniz
ve haklısın marmi diyceksiniz:1yes2:

bende yaklasik 1-2 aydan beri yag karisimi kullaniyorum. ben hint yagi, zeytin yagi, badem yagi, susam yagi, gül yagini karistiripda saclarimi yikamadan masaj ederek sürüyorum. 1-2 saat bekledikten sonra bir yumurta kirip bunu da saclarima sürüyorum. yumurta köpürdügünden saclara sürünce yaglar daha kolay ve saci yipratmadan gidiyor. sacimi normal yikiyorum ve son durulamaya suyu olarakta isirgan otunun cayina az limon suyu karistirarak kullaniyorum. inanin kepeklerim gitti, saclarim okadar cabuk yaglanmiyor, kafa derimin kasintisandan kurtuldum, saclarim parliyor, sacimin dökülmesi azaldi, saclarim yumsacik ve artik okadar kabarmiyorlar.

bi kez canim sIkIldi ve evde nekadar yag filan buldusam yumurta, bal, süt ile karistirdim. saclarim sonra cok güzel oldu ama o bali gidermesi az zor oldu.

ben bide sacin belli aylarda dökülme zamani oldugunu duymustum. saciniz normaldan daha fazla dökülüyorsa ondanda olabilir. tabi sac kaybi piskolojik sorunlardan ve vitamin eksikligindende kaynaklana bilir. :1yes2:

bu yagları saclari yıkamadan öncemi kullanıyosunuz arkadaslar yani kirli saclamı kullanılıyo:uhm: birde kuru sacamı sürülüyo yoksa sacı hafif nemlendirmek mi gerekiyo :uhm: bendede sac bakım yagı var ama nası kullanılıcagını tam bilmiorum cvplarsanız sevinirim kısslarrr

canim benimde rimelde dökülme olmustu degistirdim simdi rimelimi sende dene baska rimel kullan bazi rimeller döküyo:emir_bebek: :emir_bebek:

Kızlar cok teşekkürler cevaplar için... Ben sampuanıma cam terebentin koydum 2 haftadır kullanıyorum bi de doktorun verdiği yağlı karışım var ..o yaglı karısımı uzun süredir kullanıyorum pek etkisi olmadı sanki ama nyse dewam

bu yagları saclari yıkamadan öncemi kullanıyosunuz arkadaslar yani kirli saclamı kullanılıyo:uhm: birde kuru sacamı sürülüyo yoksa sacı hafif nemlendirmek mi gerekiyo :uhm: bendede sac bakım yagı var ama nası kullanılıcagını tam bilmiorum cvplarsanız sevinirim kısslarrr

ben kiyamadan önce saclarimi islatmayarak sürüyorum. galiba saca buhar banyo su edilipde sürülse daha iyi olur. bunu ender sarac demisti. ama hic denemedim.

Back