Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendede oldu sacımın bir bölümünde doktor ilac verdi kullanıyorum ama hala etkisini görmedim bende hemen alıp süreyim ozaman
sandece bölgeye sürülecekmi kullanımını yazarmısın
Bu konuyu biraz acarmisin?? Ilk baslardami kullanmak lazim yada daha sonlari olurmu nasil kullanmak lazim?Belli olmaz aklimizda bulunsun bizim yada baskasinin basina gelebilir Allah korusunda....
katran ardıç katranı arkadaşlar.eczanelerde bulabilirsiniz.belki aktardada olur.siyah renkli oluyor. sobalardan is akarya öyle kokuyor tek başına kullanmak biraz zor olabilir.tedavi için ilk başta olursa daha iyi olur tabiki.saçlar iyice döküldükten sonra pek faydası olmaz.sevgiler...
Hem gürleştirmek hemde hızlı çıkmasını sağlıyormuş!Beyin amelyatı geçirdim ve saçlarımı kazıdılar kendimi bildim bileli saçlarım uzundu ve çok güzeldi,şimdi kısa.kullanılan ilaçlardan dolayıda seyrek bana yardım edermisiniz?
Yok Güzelim O Kadar Pahali Deil şişesi Bursada 10 Ytl Ankarada 8 Ytl. Ben Daha Kullanmadim Ama Ankarada Sordugumda Ordaki Kiz Tek Basina Etkili Olmaz Sarimsak Yaği Ile Iyi Oluyomus. Ama Kullanmadim. Cok Gecmiş Olsun Sagğligin Yerindeyse Kökü Nasilsa Sende Uzar Be Güzelim Sikinti Yapma Sevgilerr
canım öncelıklı gecmıs olsun ama bu konu sac bakım da işlenıyor oraya bakarsan iyi olur.hem yanlıs yere açmısınn konuyu hemde arastırmadan bakmıssın daha yenısın ama ögrenırsın zamanla
benimde saçımda var saçkıran arkadaşlar.1 sene önce çıktı o yerden daha hiç saç gelmedi.alıştım fakat beni rahatsız etmiyo değil.bu katran nasıl bişey nasıl sürüyoruz.ne zamanda etksini gösteriyo bilgi verin lütfen