• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cabuk uzamasi, dökülmemesi....icin öneriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sac gurlestırmek ıcın bır formulu olan var mı?bıtkısel.ınternetten arastırdım ama cok da elle tutulur bısey yoktu

bendede oldu sacımın bir bölümünde doktor ilac verdi kullanıyorum ama hala etkisini görmedim bende hemen alıp süreyim ozaman
sandece bölgeye sürülecekmi kullanımını yazarmısın

bizim eczanede yaptığımızın içine başka malzemelerde katıyoruz.saç dökülmesi,kaşıntı,saçkırana iyi geliyor.ama çok kötü kokuyor.

Bu konuyu biraz acarmisin?? Ilk baslardami kullanmak lazim yada daha sonlari olurmu nasil kullanmak lazim?Belli olmaz aklimizda bulunsun bizim yada baskasinin basina gelebilir Allah korusunda....

Olanlarada gecmis olsun...

bugün aktara sordum katranı
bana dediki ne katranı birkaç çeşiti varmış sizin uyguladığınız hangisi acaba

'eski bir kitaptan öneriler'başlıklı forumda Puff arkadaşımız çok güzel bir tarif vermişti,bir bak istersen oraya.

katran ardıç katranı arkadaşlar.eczanelerde bulabilirsiniz.belki aktardada olur.siyah renkli oluyor. sobalardan is akarya öyle kokuyor tek başına kullanmak biraz zor olabilir.tedavi için ilk başta olursa daha iyi olur tabiki.saçlar iyice döküldükten sonra pek faydası olmaz.sevgiler...

Hem gürleştirmek hemde hızlı çıkmasını sağlıyormuş!Beyin amelyatı geçirdim ve saçlarımı kazıdılar kendimi bildim bileli saçlarım uzundu ve çok güzeldi,şimdi kısa.kullanılan ilaçlardan dolayıda seyrek bana yardım edermisiniz?

Yok Güzelim O Kadar Pahali Deil şişesi Bursada 10 Ytl Ankarada 8 Ytl. Ben Daha Kullanmadim Ama Ankarada Sordugumda Ordaki Kiz Tek Basina Etkili Olmaz Sarimsak Yaği Ile Iyi Oluyomus. Ama Kullanmadim. Cok Gecmiş Olsun Sagğligin Yerindeyse Kökü Nasilsa Sende Uzar Be Güzelim Sikinti Yapma Sevgilerr

canım öncelıklı gecmıs olsun ama bu konu sac bakım da işlenıyor oraya bakarsan iyi olur.hem yanlıs yere açmısınn konuyu hemde arastırmadan bakmıssın daha yenısın ama ögrenırsın zamanla

Arkadaşlar nasıl kullanılıyo peki bu ardıç katranı yazarsanız iyi olur tşkler

Valla saçın saçın çabuk yağlanıyorsa bitki yağlarını sürme derim ben

Son düzenleyen: Moderatör:
ısırganı kaynatıp ılık hale getirip saçını yıkadıktan sonra bu suyla durula çok faydalı saçlara

benimde saçımda var saçkıran arkadaşlar.1 sene önce çıktı o yerden daha hiç saç gelmedi.alıştım fakat beni rahatsız etmiyo değil.bu katran nasıl bişey nasıl sürüyoruz.ne zamanda etksini gösteriyo bilgi verin lütfen

Yesillim Sarimsak Yaği önermişsin Ama Biz Arkadaşlarla Kullandik çok Kötü Ve Keskin Kokuyor Biz Dayanamayip Biraktik Kullanicak Olanlarin Bilgisine

Back