- 10 Haziran 2009
- 129
- 1
- 35
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.821
resmi alıntı yapmıyım dedim :)
ay maşallah hem kendi çok gusel hem saçlar gusel..
çok tşkler canımm eminim sen de çok talısındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmi alıntı yapmıyım dedim :)
ay maşallah hem kendi çok gusel hem saçlar gusel..
Bende siyah halimi seviyordum ten rengimi daha acık gösteriyordu ama jeanım sıkılıo insan be geri dönüşüde zor döndum bi kere şimdi çikolata kahve düğündeki gibi yani
evet ya hep hayalimdi bakır ama ilk boyattım alttaki gibi mavi gömlekli yerimde oldugu gibi oldu aka aka o renge döndu ama kaşlarım siyah boyatmak istemedim kötü durdu ama düşünüyorum tekrar dönmeyi tesekkür ederim cnm
canm benm saclarn cok quzel.. yan kahkul mu o..sac kesımını soler mısn ..cok saglıklı qörünüor
Ben de koyacağım saçlarımı... a.s
Bayıldım saçlarına!! Ne kadar gür ve parlaklar maşallahh:1rolleyes:
Sağol canım.
Doğuştan böyleler ve de hiç boyamadım... Bunların da etkisi büyük.
keşke bende hiç boyamasaydım. Maşallah canım çok güzel saçların.
Teşekkür ederim canım.
a.s.
Zaten gençsin boyama bundan sonra gene gürleşirler a.s
3 aydır boyamıyorum son bi defa daha boyayıp kapatıcam boya konusunu renkler bütünlük sağlasın diye uğraşıyorum kaydirigubbakcemile2
hayal maşallah gerçekten cok güzel saçalrın
dahamı uzun :1shok: maşallah maşşalah parlaklığı çok hoşuma gitti saçlarının hayalcim.. bende hiç boyamam saç bakım yağları falan filan bi doluda şey yapıyorum ama yok işte parlamıyo senağlamasenağlama aslında uzun güzel saçlarım vardı fakat geçen sene öss stresinden tutam tutam döküldü senağlama bende kısacık kestirmekte bulmuştum çareyi senağlama uzayınca bende koycam fotolarımı yazın çok güzel planlarım var saçlarım için :lepi::lepi: yola getircem hepsini teker teker sositosositosositososito