Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
latife elif ben renk için bişey demedim bu saçı boyatırken röfle istiyorumö dedim sarısı çok açık renk olacak ve arada kendi saçımda gözükecek diye tembih ettim kuaföre yoksa özel bi renk değil yani

Canım benim:1hug:saçların çok güzel,rengi harika.Bir öncekide güzeldi ama bu daha hoş olmuş sanki.
Benim saç rengimde açıldıkça bu renk oldu şu an tam sarı olmasamda röfleli sarışınlar arasındayım:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
gurbikim eşim bu renk olsun diyor saçlarımın rengini ama ben kararsızım yahu
nasıl olur gidermi bilmiyorum
ama saçların çok sağlıklı ve parlak görünüyor canım benim:1hug:

adıvar cım senin eşin en azından renk değiştir diyor ya ben napıyım benmki kısacık kestir diyor.benm saçarımda gurbiki gibi hoş olmasa o boyda ama napıyım gitcek gibi saçlar kızlar ah kocacığım ah

:1shok:Ay ben olsam kestirmem vala
Benim saçlarım şu an belime kadar ve ben tararken dökülen saçlarıma bile üzülürken,kestirsem ne yaparım kim bilir:1no2:

:1shok:Ay ben olsam kestirmem vala
Benim saçlarım şu an belime kadar ve ben tararken dökülen saçlarıma bile üzülürken,kestirsem ne yaparım kim bilir:1no2:

ay cnm yaram taze tam karar aşamasındayım hiç yapmadığım bşi kısacık saç ama eşim cok beyendiğini sölüyor cok zor durum inanki cnm.hatta fikr almak için forumda konu açtım istersen bak cnm

adoşum cok ykışacagindan eminim sana Şeniz
bu sacın tam rengi terracotta idi yanilmiyosam
boyaya boyaya artik benim de aklımda kalmiyo ne neydi

adivar bacimm saclarin cok guzel
Canım bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.
O güzel ve parlak saçların sahibi gurba prensestir
Düzeltmeyi yapmak istedimyerimseniben

adoşum cok ykışacagindan eminim sana Şeniz
bu sacın tam rengi terracotta idi yanilmiyosam
boyaya boyaya artik benim de aklımda kalmiyo ne neydi :icecream:

Aslında saç değiştirmek biraz cesaret işi diyorum.
Bende bu konularda pek cesur sayılmam
Röfle zamanım bile geldiğinde korka korka otururum kuaför koltuğuna
Bakalım hayırlısı ne olucakCADIARZU

Türkiyeye izine gittigimizde haziranda saclarim böyleydi....
Kisa gibi duruyor ama aslinda bu kadar kisa degillerdi kisa katlar öne gelmis uzun katlari arkada kalmis...

Buda su anki hali....2 hafta önce...
boyuna elletirmedim ama daha cok kat attirdim ve hafif kahkül kestirdim - dalgali hali böyle

kızlar bikere koydumda saçımı 10, sayfada olması lazım
şimdi yine koycam ama hangisini koyuyim karar veremedim kaydirigubbakcemile3
2 ayda bir saç değiştiren bi insanım da tabi insanın çevresi hep kuaför olunca kaydirigubbakcemile2
valla resimlerin hepsini yan yana koysam kaç çeşit aç çıkar seç seçebilirsen kaydirigubbakcemile3

Canlarım hepinizin saçları çoooook güzell..Öle diğer topiclerde falan ay saçlarım çok kötü uzaması lazım öyle böyle dediğimiz için sürekli bu kdr güzel saçlar beklemiodum açıkçası sengözlerimebaksanab Ama hepinizin maşallahı var Gurbaa Prenses saçların çk güzel canım aklıma estikçe değiştiriyorum demişsin Kırılmış gibi durmuyo saçların kırılmıo mu yaCADIARZU

klava:klava:kızzz sen hala düşüncelimisin bu konuda ne dedim sanaa moralini bozma tamam uzun saç güsel ama kısa saçında kendine has çekiciliği var eşin istiyorsa kes bu kadar takma kafayaaa... bak arar bulurum biş daha böle yorum yaparsan kızarım haaaaaaaaaaaaklava:klava:

ay çok kıskandım wallasenağlamasenağlama hepiniz çok güzelsin aynı zamanda saçlarınızda harika benimde uzayıp eskisi gibi güzel olunca bende sizi kıskanıdrıcam Şeniz

Attaque'mm benimmmm kuzum ya fönlü de cok güzelmiş saçların ilk defa düz gördüm canımsın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…