Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Buda benim sac rengim yazin ilk boyattigim siralar simdi biraz akti ama daha dogal gorunuyo:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
crema senin saclarda güzel.
cok canli görünüyorlar.. gürler...
measallah...

tadli senin resimi göremiyorum

cnm benım cok tatlısın.allah nazarlardan saklasın senı askı memnu dızısındekı bıhtere cooook banzettım...saclarında harıkaaaa:sm_cool:

cnm benım cok tatlısın.allah nazarlardan saklasın senı askı memnu dızısındekı bıhtere cooook banzettım...saclarında harıkaaaa:sm_cool:

çok ilginç bak bu dediğin.çünkü annem dahil herkes aşkı memnudaki nihale benzetio bei...ben bihtere benzesem daha ne istiim allahtan :sm_cool::1rolleyes::dance: çok teşekkr edermm canım

ateşböcüğü saçların süpperr canıımm,Çok sağlıklıllar.saçlarının kendi halimi yoksa şekil vermek için bişeyler yapıyormusun?

kendi hali canım...sadece sabahları biraz yatıştırıorum ellimle ya da tokalayıp bekletiorum biraz yoksa bütün bukleler tepemde toplanıo:)

çok ilginç bak bu dediğin.çünkü annem dahil herkes aşkı memnudaki nihale benzetio bei...ben bihtere benzesem daha ne istiim allahtan :sm_cool::1rolleyes::dance: çok teşekkr edermm canım

cnm ılk fotografın bıhtere gercektende cok benzıyor yerimseniben.bu arada saclarına yaptıgın herhangı bı bakım varmı cnm.cok hos ve canlı gozukuyorlar.

Bende eşlik edeyim sizlere bu düğünde çekilmişti oğlumun sünnet düğününde düz halini bulamadım şuan hafif dalgalı var normalde eskiden dümdüzdü fönlü gibi doğumdan sonra değişti. Kendi rengi koyu kestane uzun zamandır kullandığım tonlarda bu aralarda seğrediyor ya baharat tonları yada bu şekilde kullanıyorum a.s. a.s. a.s.

tekrarindan ekleyiverem dedim, goremeyengler icin şakkıdı
umarim "yinemii seeeeeeennn:dilcikar:" dimezsinizfisfisfis

merhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm çok beğendim bende hemen ekleyeyim dedim resmimi
bu resmim diplerim çıkmamış halim malum bıyatamıyoruz:asigim:

buda dalgalı saçlarım

trabzon, bursasuu saçlarınız çokgüzel kızlar kıskandımmmmmmcokacimcoookkötükedihüso

canım tam benim istediğim renk işte ama malesef ben esmerim ve gözlerimin altı biraz çökük yani mor gibi.. o yüzden yakışırmı bilemiyorum...

kuaföre ne renk diyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…