- Konu Sahibi VsneLroCCo
benim sacımm, bu siyahı akıtmaya uğraşıyorum! :)
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tesekkür ederimCanlarım hepinizin saçları çoooook güzell..Öle diğer topiclerde falan ay saçlarım çok kötü uzaması lazım öyle böyle dediğimiz için sürekli bu kdr güzel saçlar beklemiodum açıkçası sengözlerimebaksanab Ama hepinizin maşallahı var Gurbaa Prenses saçların çk güzel canım aklıma estikçe değiştiriyorum demişsin Kırılmış gibi durmuyo saçların kırılmıo mu yaCADIARZU
buraya herkes en güzel fotosunu seçip koyuyo..
jöleli fönlü vs...
doğal halini banyodan sonraki resmini koyunda görelim![]()
böcük hani resim hee :mymeka:kızlar alıntı yapmayın silicem..
bu düğünümden önce olan rengim ve saçımın uzunluğuydu.
buda şubatta ben bi bebek kaybettim.bebeğimden sonra yaptırdığım röflemdi.şu an bu rengi kullanıyorum.ama dipleri fazlasıyla gelmiş iğrenç bir kesim![]()
gurbik ne yağı sürüyosun ve saç düzleştiricin philips olmalı... bende alıcam ama ne tavsiye ediyosun?
buraya herkes en güzel fotosunu seçip koyuyo..
jöleli fönlü vs...
doğal halini banyodan sonraki resmini koyunda görelim![]()
bu bir tercih meselesi...gamyoncuiremsu
sen koyabilirsin ama çok istiyorsan..![]()
böcük hani resim hee :mymeka:
canım ya derman hekim miydi lokman hekimmiydi neydi ay bi türlü adi aklıma gelmiyo
bi karisim kullandım
onun cok faydasi oldu
evde bi bakiyim yazarim
hatta foruma fotosunu koymuştum ama kim bilir nerde mirmirmirmir
düzleştirim mi?
tabi ki braun S2 şakkıdı
dinime söven müslüman olsa
ülen yeşil yolmiyim o saçlarini tek tek :mymeka:
sen banyodan sonraki halini mi koydun ki böyle bi talepte bulunuyosun kaydirigubbakcemile
oldu olacak banyo esnasındaki halimi koyayım daha çok ilgini çeker belki he ne dersin sengözlerimebaksanab
kızlar buda benim saçlarım alıntı yapmayın diyecem silecem diyecem bende ama silmeyi bilmiyorum orası ayrı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım onlardan kullandımteşekkürler gurbaa.a.s. senin saçlarında çok güzel yağ kullanıyorum demişsin tüm yağların karışımları oluyor aktarlarda saç için ondan mı kullanıyorsun?