• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim sacımm, bu siyahı akıtmaya uğraşıyorum! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Ms.Eda sac modelin benim istedigim gibi kuaföre ne diyerek kestirdin. En son bu modeli istedigimde kuaför tam kat atmisti. Simdi hepsini ayni boyda uzatip seninki gibi kestirmek istiyorum. kaydirigubbakcemile5

cnm cok guzel saclarin :nazar:ama rengi belli olmuyolaelaelaelaelae

bunlarda benim boyalardan:icecream: yipranmis olan saclarim

Canlarım hepinizin saçları çoooook güzell..Öle diğer topiclerde falan ay saçlarım çok kötü uzaması lazım öyle böyle dediğimiz için sürekli bu kdr güzel saçlar beklemiodum açıkçası sengözlerimebaksanab Ama hepinizin maşallahı var Gurbaa Prenses saçların çk güzel canım aklıma estikçe değiştiriyorum demişsin Kırılmış gibi durmuyo saçların kırılmıo mu yaCADIARZU
canım çok tesekkür ederim
aslında saclarim ırsı olarak ince telli ve zayifti bi kaç sene oncesine kadar
ki ben saç boyamaya lisede başladım
neredeyse 3-4 ayda bi saç boyardim
üstüne üstlük tüm bunlar yetmiyomuş gibi o dönem çok modaydı saç ütülemek tabi ben de akıma kapılmış saçlarımı yakmıştım :CüvCüv:
yanan saç ucmarimi evde kendim jilet kesim yapiyordum uclardan az az
üniye basladigimda sac düzlestiricim vardi artik
yani uslanmadım
saca ısıyla sekil vermeye aynen devam ettim kafama tukureyim mirmirmirmir
sonra bakım yaglarını kesfettim
hafta sonları o yaglarla bakımlar yaptım
sampuanımın içine katıp kullandım
çok değil 6-7 ayda saclarım kendini topladi ve bu hale geldi
eskisi kadar sık olmasa da yaglı bakımlara devam ediyorum
cunku daha sacımı ısıyla sekillendiriyorum kaydirigubbakcemile5
fakat bakım yaptıgım ve sac duzlestirici secimimi iyi yaptıgım icin yıpranma cok olmuyor yerimseniben

kızlar alıntı yapmayın silicem..
bu düğünümden önce olan rengim ve saçımın uzunluğuydu.

buda şubatta ben bi bebek kaybettim.bebeğimden sonra yaptırdığım röflemdi.şu an bu rengi kullanıyorum.ama dipleri fazlasıyla gelmiş iğrenç bir kesim:delphin:

Son düzenleme:
gurbik ne yağı sürüyosun ve saç düzleştiricin philips olmalı... bende alıcam ama ne tavsiye ediyosun?

.............................................................................................................

BU YAZINKİ HALİ ŞİMDİ DAHA UZUN VE RENGİ BİRAZDAHA AÇIK
VALLA ÜŞENDİM ÇEKEMEDİM FOTO.:delphin:

Son düzenleme:
kızlar alıntı yapmayın silicem..
bu düğünümden önce olan rengim ve saçımın uzunluğuydu.

buda şubatta ben bi bebek kaybettim.bebeğimden sonra yaptırdığım röflemdi.şu an bu rengi kullanıyorum.ama dipleri fazlasıyla gelmiş iğrenç bir kesim:delphin:
böcük hani resim hee :mymeka:

gurbik ne yağı sürüyosun ve saç düzleştiricin philips olmalı... bende alıcam ama ne tavsiye ediyosun?

canım ya derman hekim miydi lokman hekimmiydi neydi ay bi türlü adi aklıma gelmiyo
bi karisim kullandım
onun cok faydasi oldu
evde bi bakiyim yazarim
hatta foruma fotosunu koymuştum ama kim bilir nerde mirmirmirmir
düzleştirim mi?
tabi ki braun S2 şakkıdı

buraya herkes en güzel fotosunu seçip koyuyo..
jöleli fönlü vs...
doğal halini banyodan sonraki resmini koyunda görelim :delphin:

dinime söven müslüman olsa :delphin:
ülen yeşil yolmiyim o saçlarini tek tek :mymeka:
sen banyodan sonraki halini mi koydun ki böyle bi talepte bulunuyosun kaydirigubbakcemile
oldu olacak banyo esnasındaki halimi koyayım daha çok ilgini çeker belki he ne dersin sengözlerimebaksanab

kızlar buda benim saçlarım alıntı yapmayın diyecem silecem diyecem bende ama silmeyi bilmiyorum orası ayrı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
böcük hani resim hee :mymeka:

canım ya derman hekim miydi lokman hekimmiydi neydi ay bi türlü adi aklıma gelmiyo
bi karisim kullandım
onun cok faydasi oldu
evde bi bakiyim yazarim
hatta foruma fotosunu koymuştum ama kim bilir nerde mirmirmirmir
düzleştirim mi?
tabi ki braun S2 şakkıdı

dinime söven müslüman olsa :delphin:
ülen yeşil yolmiyim o saçlarini tek tek :mymeka:
sen banyodan sonraki halini mi koydun ki böyle bi talepte bulunuyosun kaydirigubbakcemile
oldu olacak banyo esnasındaki halimi koyayım daha çok ilgini çeker belki he ne dersin sengözlerimebaksanab

yooo evet benimde doğal hali değil resimdeki ama pek ahım şahım bi resmim değil
neyse çok ağladınız akşama doğal halini koyuyim
yüce rabbim boş zamanında özene bözene yaratmış sizdenmi esirgicem kaydirigubbakcemile5

kızlar buda benim saçlarım alıntı yapmayın diyecem silecem diyecem bende ama silmeyi bilmiyorum orası ayrı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bu mesajına EDİT de (DÜZENLE) ve resmin linkini sil bu kadar :içelim:
bu arada saçların cok guzel gerçekten
yüzün de öyle maşallah

teşekkürler gurbaa.a.s. senin saçlarında çok güzel yağ kullanıyorum demişsin tüm yağların karışımları oluyor aktarlarda saç için ondan mı kullanıyorsun?

Back