Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
işte hayalimdeki saçlar aaaaaah ahhh
maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sollina sacının modeli ve rengi çok yakışmış.a.s

teşekkürler çiçem şuanki hali o yeni çektim çok uzundu saçım ama bir sabotaj kurbanı oldum yeni yeni toparlanıo saçlarım..

Buda geçen sene suikastten önceki saçlarım şimdi ağlayacam senağlama
şampuanımın içine tüy dökücü krem boca etti bi pislik... resmen erimişti saçlarım daha yeni kendine gelio..
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
çıbıkkkkk senin burda ne işin var :mymeka:
sen git makkaj topikine burası seni sarmaz :roflol:
heee buldummm sen makkaj bakanı olsana a.s

çıbıkkkkk senin burda ne işin var :mymeka:
sen git makkaj topikine burası seni sarmaz :roflol:
heee buldummm sen makkaj bakanı olsana a.s

:roflol: oğlum bakınıyom şurda yaaa
baktıkçada kel aynak saçlarıma üzüldüm
bende makkaj bakanı olmaz,öyle çok iyi makyaj yapamam
ama rimeli güzel sürerim o ayrıkaydirigubbakcemile2
ben makyaj malzemelerini alıp alıp kullanmıyorum
kıyamıyorum kullanmaya
benden olsa olsa alışveriş bakanı olur :roflol:

gırbaaaaa çabııkk koşş

ne yağı alıyon

kafana neler boca ediyon hepsini yazz

maske muske ne yapıyonn hepsini istiyom

bak elimde kağıtt kalem bekliyom ona göre hadi çabııkk rapunzelim benim Şeniz

NEEEEEEEE ŞAMPUANIN İÇİNE TÜY DÖKÜCÜMÜÜ KİM BU TERÖRİST YAAA ŞOK FALAN GEÇİRDİM ŞUAN:1shok::1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
gurba prenses neler yaptığını yazarsan çok sevinirim yağlar maseler benim saçlarım çok dökülüyor uzun ve gür bakımlı parlak saçlarım olsun istiyorumama nerdee lütfen yaz neler yaptığını lütfen lütfen lütfen

ya kızlar lütfen biri bana düzleştirici markası versin yazdım topiğe ama ne yazıkki,cevap vermediiler:çok üzgünüm: braun es3 nasıl dersiniz:uhm:

çiçem turp suyu topiğine yazmıştım o teröris hayatımda gördüğüm en ksıkanç ve ruhhastası kişi abimin eşi.. senağlama

şoka girdim:1shok:. yengeniz mi yaptı. emin misiniz... yalnız aklı şeytanlığa çok iyi çalışıyormuş. yıllarca düşünsem tüy dökücüsünü şampuana koymak aklıma gelmezdi...vay canına, ne insanlar varmış.....

canım ES2 kullanıyorum ve çok memnunum
ES3de güzel
boyalı saçlar icin ama o, parlaklığını arttiriyo sacin :lepi:

canım sadece boyalı saçlar içinmii:uhm:
ben dün baktım baya hatta denedim çok güzeldi,satıcı kız bana boyalı saçlar içinde kullanılıyor öyle bir özelliğide var dedi:uhm:
acep es2 mi alayım...ya burasının konusu başka ama napim cvğ vermedi kimse bana:çok üzgünüm: bunuda cevaplarsan sevinirim.çünkü bugün kesin alcam bu kararsızlık ben öldürcek.bide babylıss diye bir markada varmış oda çok güzel diyorlar..

eet o ara bizde kalıolardı hatta abim aynısını sende ona yap dedi dedim şakamı yapıosun beni öldürseler kimseye böle bişe yapamam.. ama insanlar bazen sonucunu bilmeden dengesizlikler yapabilio zaten abimden aşırı kıskanırdı beni halada öle ki ben çok iyibiriyimdir hiç olumsuz davranmam kendime ne alırsam onada aldım gezdirdim kardeş gibi davrandım ama oluomuş bölede.. hala ne düşündü bilmiyorum ama pişman olduğunu biliyorum onun pişmanlığının bana bi faydası olmasada...

Ben onun saçlarını keserdimkötükedihüso

çok tehlikeli bir şey yapmış. o şampuan gözünüze kaçabilirdi. Allah korusun ,gözünüzden de olabilirdiniz. o tüyleri erittiğinde göre, göze neler yapar diye düşünüyorum da, ucuz kurtarmışsınız. geçmiş olsun. bunu yapan zaten normal biri olamaz. Allah, ağabeyinizin, yardımcısı olsun. onu kıskandığında ,ona yapacaklarını düşünemiyorum bile.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…