Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bi kadını gösteren saçlarsaa o kadın da saçlara bakmalı yanLış mıyım ?[/CENTER]

Son düzenleyen: Moderatör:
fotomu kaldırıyorum çünkü sitedeki ablalar kızıyor bana devamlı kötü bir şey yapmadığım halde yok şöylesin böylesin neyse kaldırdım

Son düzenleme:
benim saçlarım baya uzun küçükken çok önem veriyordum annem de bakıp duruodu saçlarıma hatırlıyorum hatta 5 6 defa saçlarımı yıkıodu :p

saçmalama bir kere onun saçı boya kızım benim saçlarım doğal rengi ve sorularıma neden cevap vermiyorsunuz saçım tam olarak ne renk ve papatya suyu yapıcam ama olur mu ?

Son düzenleme:
resim koyabilmek için yaptım biliyorum yalnış bir davranıştı özür dilerim herkesten bu arada ben adım ayşe kızlar sizleri çok seviyorum lütfen sorduğum sorulara cevap verin lütfen yaa lütfen :KK70: vielendank arkadaşlar

nasıl yani???
soru soryorsun arkadas cvp veriyo nazikçe sen sacmalama fln diyosun ayıp yani.. :KK43:

ya kötü bir şey demedim saçmala dedim sadece :KK70: yalnış anlıyorsunuz beni ben de sizin gibi bir kızım sadece o kavak yellerindeki kızın saçları boyalı benimkisi doğal dedim neyse kırdıysam özür dilerim ya lütfen papatya suyu ile saçımı açabilirmiyim pleaseee

X