Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
iyi aksamlar bende uzun saclarimi kestim cilis dilar boyamaktan cok yipranmislardi dökülüyor ve saclarim cok zayiflamisti saclarimi taramak iskence haline gelmisti.. gecmis cumartesi ani bir kararla saclarimi kestirdim.. biraz daha zaman gecsin kumral tonlarina boyatmak düsüncesindeyim..
saclarim profilmdeki albümümde merak edenler bakabilir..

dövmeni merak ettim ben asıl:kedi:saçların güzelmiş tatlım keşke kestirmeseydin diyicem ama kökü sende uzar die geyik bi lafta ediyim arkasından hadi:)

siyahtan iyi dönmüş be canım,güle güle kullan yeni saçlarını

ooooo canıımmm benn senı takip ediyorum saç bölümündende oraya neden foto koymadın ay canım gerçekten güzel yani dönüş olmuş vala güle güle kullan ama Bakımlarınıda ihmal etme :nazar:
ayy ttütütütü bitlenme inş..:):):sırnaşık şey:kahve::icecream:

ooooo canıımmm benn senı takip ediyorum saç bölümündende oraya neden foto koymadın ay canım gerçekten güzel yani dönüş olmuş vala güle güle kullan ama Bakımlarınıda ihmal etme :nazar:

üstteki yazı snaa raugecimm

:teytey:tamam canım aldım notumu...
ama ben çok ta sevmiyorum ...açık kestane aldım ,bir ara boyayacağım ama hangi ara bilmem:bbo:

arkadaslar bende saclarımı kestiricem şu modeli düşünüyorum varsa güzel bildiğiniz modeller ekleyebilir misiniz

takip ettiysen yazılarımdan foto koymama nedenimi bilmem lazım..

bu da benim sacim. simdiki hali uzun ama duzgun foto bulamadim, cekince eklerim uzun halini de. ama kestirmeyi dusunuyorum tekrar fotolardaki gibi. dalgali olunca kısa daha hacimli oluyo cunku :KK66:

Eklentiler

• $sac.JPG
    $sac.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $aa.JPG
    $aa.JPG
    12,8 KB · Görüntüleme: 31
Tesekkurler fikirleriniz icin kizlar :) bayram tatili ustune 1 hafta baska sehirde olacagimdan ben daha bir iki hafta kuafore gidemicek gibi gorunuyorum, uzun kalcak simdilik :) ama donuste bi seyler yapacagim kesin !! ya balyaj yaptrcam, ya boya yaptırcam, ya percem kestrcem, ya kısa kestircem ya da uclarından aldırcam kafamçokkarıştı yorumlarinizi bekliyorum

adiiiiii:asigim:kanka süper olmuş la:nazar:badinden tanımazlardı be:roflol:böyle saçlarım olsun 10 milyar borcum olsun bee:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
adiiiiii:asigim:kanka süper olmuş la:nazar:badinden tanımazlardı be:roflol:böyle saçlarım olsun 10 milyar borcum olsun bee:nazar:

:kedi: senin uzun sarı saçlarının yannda hiç bişe kalıyo kankam Şeniz sana esmerlik daha çok yakışıyo o ayrı tabee
Paticim vay beeeeee saçlara bak mükemmelmiş tatlım...
kaydirigubbakcemile5

canım benimm Şeniz teşekkür ederimm o senin tatlılığın :1hug:

minik06 saçların çok güzelmiş canım dalgalı saçı cok severim:nazar:

bunlarda benim saçlarım kızlar ama arada 4 tane çıtçıt var hacim katması için takıyorum.çıtçıtlarla saçımın boyu aynı

Son düzenleyen: Moderatör:
X