Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
En son nişana giderken böyle yapmıştım saçımıkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saçlarda benim:):eek:

Eklentiler

• $PC200028.jpg
    $PC200028.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 45
çok güzelmiş canım bu saçların bayıldım kaydirigubbakcemile2

saç rengin çok güzelmiş gerçekten maşallah :nazar::nazar::nazar: ama ben tarçın bakır daha koyu kızıl oluyor diye biliyorum sen tarçın bakıra başka boyada ekledin mi canım?ya da sarı saçın üstüne mi boyadın?

saç rengin çok güzelmiş gerçekten maşallah :nazar::nazar::nazar: ama ben tarçın bakır daha koyu kızıl oluyor diye biliyorum sen tarçın bakıra başka boyada ekledin mi canım?ya da sarı saçın üstüne mi boyadın?

sarı saçın üstüne boyadım bi kaç defada yıkanmıştı saçım bu resimden önce

eşruhum saçların çok tatlı, tabiii sen de peki nedir rengi yani kuaföre nasıl anlatabilirim bu rengi ben de böyle canlı bir sarıya boyatmak istiyorum da. Hep açık sarı yapıp beni ruhlaştırıyorlar, jöle sürmek istemiyorum artık( öyle yapınca ancak koyu gözüküyor da:)

Canım Öncelikle teşekkür ederim benim saçlarım karamel hatta bal rengi ama aralarda bebek sarısı gölgeler var.İnan o kadar zor oldu ki bu rengi tutturmak birkaç kez boyadık öyle oldu hemen bir kere de olmuyo yani yerimseniben

X