Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
teşekkür ederim moonopuyorumnanaktan
ayshe gül saçların çok güzelmiş canım rengine özellikle bayıldımopuyorumnanaktan

cnm ben boyamıorum saçlarımı :) renk açıcı sprey kullanıorum özellikle brz diplerini bırakıorm kaşlarımla uyumlu oluo ve daa doal durduğunu düşünüorm tabi burda kaşlarımı yok ettiğimden anlaşılmıo :KK70: dipten uca açılmasını sewiorm ben daa doal duruo bence tek renk saçı sewmiorm bi de ortalar biraz daa ara bi renk farkettiysen. ztn boyatsam 2 hftada bi dip boya yaptırmak zorunda kalırım çok hızlı uzuo ya brz da işime gelio açıkçası :p

o nası bi renk açıcıdır ki nerdeyse platin yapmış markası ne acaba?

buda benim saçım....

Eklentiler

• $Kopyası y1p27UlUIfFLz52Wro3ICohcAsVO4AajhcI9WpmVPhdzMGn2CF_SCEjpnhG3UiEmCxcx-mhSkK49G8Ii8H-1vFjg.jpg
    $Kopyası y1p27UlUIfFLz52Wro3ICohcAsVO4AajhcI9WpmVPhdzMGn2CF_SCEjpnhG3UiEmCxcx-mhSkK49G8Ii8H-1vFjg.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 53
  • $y1piZw_1Pv7f8Q664NVaAg98Xc0t183zWlfXDiAHb5EbTvIC8by8iSYr5MDYM6e_tDxpa6qRECxi1yIo4QW8DnDIgfbhThjZ.jpg
    $y1piZw_1Pv7f8Q664NVaAg98Xc0t183zWlfXDiAHb5EbTvIC8by8iSYr5MDYM6e_tDxpa6qRECxi1yIo4QW8DnDIgfbhThjZ.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
canım sac rengin harika mutlaka ögrenmeliyim rengini.. bayıldım resmen.akannehir. benimde saclarım cok uzun seninki kadar yani senin ilk halin kadar kestirmeye kıyamıyorum ama senin kısa sacların cok özendirdi beni şimdi hihoyyyt.. ya yazdın mı bilmiyorum ama sac rengin neopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim koymak için 100 msj olması gerekıyor galıba denedım olmadı..
Kızlar hepinizin saçları cok güzel Maşallah:nazar:

X