Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
off off nasıl kıydın o saçamafoldumben gerçi yeni hali de çok hoş ama üzülerek söylüyorum eski saçını daha bi begendim naniknanikhem uzunlugu hem rengi muhteşem sositosositoolsun canım yine uzar kökü sende nasılsa dimi.a.s.buarada saç rengin kızıl mı kırmızı mı tam olarak nedir çok tatlı yaaopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
magiclove renk model süpermiş
malice her iki hali de güzel üzülme bence hem yine uzar =)
ben de kıyamıyorm hiç kestirmeye yaw..
işte bu da bnm saçlarım..

off off nasıl kıydın o saçamafoldumben gerçi yeni hali de çok hoş ama üzülerek söylüyorum eski saçını daha bi begendim naniknanikhem uzunlugu hem rengi muhteşem sositosositoolsun canım yine uzar kökü sende nasılsa dimi.a.s.buarada saç rengin kızıl mı kırmızı mı tam olarak nedir çok tatlı yaaopuyorumnanaktan

teşekkür ederim uzar evet ya naapiim yedik bi bk -tatlicadiarzu- sonbahar kızılı rengi ama akınca daha bi güzel oluyo bence, kırmızı gibi hihoyyyt

magiclove renk model süpermiş
malice her iki hali de güzel üzülme bence hem yine uzar =)
ben de kıyamıyorm hiç kestirmeye yaw..
işte bu da bnm saçlarım..

teşkür ettim opuyorumnanaktan sakın kestirme çok güzel saçların dalgalı saç en sevdiğim benim kestirme valla uçlarından aldır kırıksa eğer :içelim:

buda benim saçım arkadaşlar 2 ay önce kestirmiştim ama kumrallarım indi bayağı aşağı.

Buda benim saçlarım..dı benneyaptımki geçen hafta kestirdim. Çok cansızlaşmıştı.Kendine gelmesini bekliyorum

bu da benim yaklaşık 10 gün önce siyahtan dönüp yaptırdığım hasarlı röflem :KK43:

Çok güzelmiş saçların hayatım ya bayıldım opuyorumnanaktan

siyahtan iyi dönmüş bukadar sarıya, bende bu rengi istiyorum çok güzel olmş, doğal sarı gibi durmuş. herkes böle tutturamıo ya :KK43:

X