Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
malice ve belinay merve ben kısa
saçlarınızı çok begendim
bende kestirecegim
inş. banada güzel olur benimkiler dalgalı ama
yakışırmı sizce bu model dalgalı saça.

teşekkür ediyoruım tatlım.. saçlarının şuanki halini görebilme şansımız varmı canım?? fikir üretebiliriz hep beraber burdan nedersin???

moon saç rengin doğal rengi değilmii eğer öyleyse sakın rengiyle oynama ve kestirme çünkü çok güzel görünüyorsun tatlım..

evet dogal rengim uzun suredir boyamıyorum siyahtı onceden ... ya degiştirmek istiyorum rengini ama tereddutteyim bende

malicekısa saçlı halin çok güzelmiş
uzun saçlı olan çok klasik
süper modelin opuyorumnanaktan

Siyah olduğundan büyük göstermiş diye düşünüyorum :1closedeyes: Bence kahve çok hoş olmuş, daha canlı durmuş...a.s
opuyorumnanaktan
angel bencede sakın siya yapma diyebilirim
yüzünü çok sert göstermiş hiç olmamış
ama kahve tonları artistik bi hava vererek yüzünede bir sıcaklış vermiş.gözlerini ortaya çıkarmış resmen.aman derim :1ninca:

bilirim bilirim benimde kolay kolay uzamaz saçın benimde uzundu fakat çok kırıldı saçlarrım diye kestirmek zoruda kaldım 1 2 sayfa geride şimdiki modelim...
Bu arada becerkliyizde perçemler kesmişiz ve düzgün olmuş yakışmışş kutluyorum tatlım...

bilirim bilirim benimde kolay kolay uzamaz saçın benimde uzundu fakat çok kırıldı saçlarrım diye kestirmek zoruda kaldım 1 2 sayfa geride şimdiki modelim...
Bu arada becerkliyizde perçemler kesmişiz ve düzgün olmuş yakışmışş kutluyorum tatlım...

bence bu hali daha çok yakışmış havalı olmuş:içelim:

demothy seni uzun zamandr takip ediyorum (sen diyorum çünkü aynı yaştayız) çok zevklisin ve kendine yakıştırıyorsun. saçlarında güzel olmuş doğal duruyor güle güle kullanman dileğiyle...

hepizinde sacları cok guzel belinay zaten bitanem benimmmm

slm kızlar a.s.

melekss adlı arkadaşımız saç rengi örneği olarak istedi, bende ekliorum..

melekss mesaj attım sana cnm, rengine baktığında haber verirsin.. a.s.

iyi paylaşımlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
dun kardesımın sözu vardı ve kuaforum super bı saç çıkardı ortaya benım saclarım kızıl resımler cıksun eklerım ballar bye bye

slm kızlar a.s.

melekss adlı arkadaşımız saç rengi örneği olarak istedi, bende ekliorum..

melekss mesaj attım sana cnm, rengine baktığında haber verirsin.. a.s.

iyi paylaşımlar...

kopyasay.jpg

bayıldım resmen çok güzel saçların varopuyorumnanaktan

X