Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arzu seninde sacın gayet güel görünüyor.. tesekkür ederim. boyaya falan gerek yok cok tatlı rengi.. . evet saclarım bakımlı durruyo hiç bir bakım yapmamama ragmen.. :icecream: seviyorum saclarımı..

ben de teşekkür ederim balım

sineks

saclarına bittim canım ya siyah uzun düz parlak masallahh daha nolsunnkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
saclarına bittim canım ya siyah uzun düz parlak masallahh daha nolsunnkaydirigubbakcemile

Şeniz tesekkür ederim canım benim....

canım kaç kere boya var ustunde sayısını unuttm bi ben bgenebilsem keşke guneşte turuncu kızıl küllü bişeler parlıyo
bence cok güzel rengi.. gercekten begendim.. yerimseniben

ayy ne guzel sacların var canım bakım falan yapıyon mu masallahh
sağol canımkaydirigubbakcemile5aslında çok bakım yapmıyorum bu aralar bi ara röfleden saçım yanmıştı o ara bonacure ürünleri kullandım çok da iyiğ gelmedi ne zamanki saç rengimle oynamayı bıraktım(hamilelik nedeniyle) ozaman saçım sağlığına kavuştu,hala evde var ürünler aklıma estikçe sürüyorum ama bakım yapıyorum sayılmaz sürekli olarak
murgiz.. süper görünüyo... rengi de öyle

sağol canımhihoyyyt boyası loreal lasting creme sıcak çikolata

mrhb arkadaşlar...ben saçlarımı kestirmek istiyorum..ama şöyle güzel bi model olsun istiyorum.şuanki hali omuzlrımdan çok aşağıda ve katlı kesimdi uzadı,,şekil almıyo atık.lütfen beğendiğiniz saç kesimleri varsa resmini ekleyin...şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar,,sizlerden bi ricam daha olucak,,16 mayıs çok yakın arkadaşımızın düğünü var,,spor abiye giyicem,,saçlarımında doğal olmasını istiyorum,,,beğendiğiniz fotolar,,tavsiyeler varsa lütfen yardımcı olun,,,çooook teşekkürler

kızlar benim saçlarımın herşeyi doğal. sadece önleri düzleştirdim çünkü kahküllerim anca uzuyor kıvırcık haliyle kullanamıyorum.bir an önce uzasın saçlarım diyede zeytin yağlı bakım ve karanfilli su yapmaya başladım..

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh ahh ağlayasım geldi vallahii sizlere bakarken çok güzel saçlarınız yerimseniben benim saçlarım bellime kadardı saolsun 2 gün önce kuaföre gittim şuanda ensemde ağla ağla ölüorumm senağlama mahfetti saçlarımı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…