Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar çok teşekkür ederimmm bu arada demothy senin saçlara bayıldımm.. maşallah kuşumm

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok beli olmuyo burda senin saçın ama güzel bişeye benzio daha belirgin foton yok mu?

bu saçım 4-5 ay önceki saçım röfle yapılmıştı düğünümde ama baya gitmiş hali

bu saçımda ocak ayındaki saçım ilk boyattığım gün ani bi kararla siyah yaptım eşim çok kızdı ama oldu bikere napimm

buda şimdiki halim siyah akıyo artık işin doğrusuda akıtmaya çalışıyorum zaten ilk resimde pek belli değil net değil ama sarıyı herkes daha çok yakıştırıyo bana walla millet neden yaptın diyo hep sarıya dönmek istiyorum geri ama nasıl olacak bilmiyorum bi süre bu saçla durmak zorundayım çünkü saçlarım çok aşırı dökülüyo ve yağlanma sorunu var hemde çok fazla bugün yıkasam yarın briyantin sürmüş gibi oluyo yaa bi çözüm bilen varmı yağlanmaya karşı yardım edenin duacısı olurum valla çok sıkııldım artık bu konudan (bu arada delirdiğimi düşünmeyin kızlar duvarlar resim dolu die onlar eşimin resimleri eşim şimdi askerde 4 tarafım onunla çevrili sabah uyandığımda onun yüzüyle uyanıyorum bu şeklde hep karşımda oluyo nereye baksam o var gibi sanki yanımda gibi olsun dedim )

uzun bir Aradan sora gene ben geLdimmm =) hepinizin resimLerine tek tek baktım kızLar çok güzeL.. Durmak yok yoLa devamgamyoncuiremsu

bunlarda benim yeni boyattığım saçlarım...
Farklı ışık açılarından çektim... Sice nasıl olmuş?

Düş saçların harika rengide çok güzel bakımlı duruyor güle güle kullan şekerim
yeni boyattım demişsin ne renk bu tam olarak

farketmesss; tam olarak bu rengin ne renk olduğunu bilmiyorum:)
Saçlarımı açtırdım ve üstüne açık palisander boyattım. Çok tatlı bi kahve duruyordu katologta.
Fakat saçlarım açıldığında çok değişik bi renk çıktı ortaya karamell gibi bişeydi açık palisanderlede geçince üstünden işte bu renk çıktı...

kızlar övünmek gibi olmasın ama harika saçlarım var bence ama kapalı olduğum için esmimi koyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…