• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benımde saçlarım çıkolata kahve...kolston terekota boyadım..ama hıç degısıklık olmadı...

................

masallah canim saclarin cok guzel :nazar: ,,siyah sac daha bi guzel gozukuyoo gozume cok begendim..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
buda benim saclarim birkere siyah boyatmistim rengi hemen akti senağlama
geri eski rengine dondu...

Son düzenleme:
ALINTI YAPMAYIN KIZLARa.s.

Subat 2008'de saçlarim.

Ekin 2008'de saçlarim

Suanki saçlarim..

Son düzenleyen: Moderatör:
canıcok tesekkür ederim.. begenmene sevindim.. bende seviorum siyahı.. senin sacının bu halide güzelmiş.. rengi siyah gibi zaten....

demothy sac renginn çokk güzellmişşş massalaaaaahhhhhh
kızıl herkese yakısmaz öle. bi ablama cok yakıstırıyodum ben bide senin tenine cok güzel gitmiş

seksisinek çok bakımlı görünüyorlar

esmeralda_2286 çok güçlü görünüyorlar

ve sürmelimmmmmmmmmmmm

bayıldım ana uzun uzun ne güzel

ben de uzatmaya çalışıyorum bu fotom ekim ayındaki uzunluğum şimdi daha da uzun oldular

saç rengim kendi rengi. saçımı banyodan sonra başımı öne eğerek fırça ile taraya taraya kurutunca böyle oluyor uğraşmadan düzleşiyor normalde bayağı dalgalı saçım kızlar

arzu seninde sacın gayet güel görünüyor.. tesekkür ederim. boyaya falan gerek yok cok tatlı rengi.. . evet saclarım bakımlı durruyo hiç bir bakım yapmamama ragmen.. :icecream: seviyorum saclarımı..

Back