• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bunlar da benim saçlarım (dı) koyu kestaneye boyattım ama fotoğraflarıma bakıp iç çekiyorum şimdi ne güzel rengim varmış diye senağlama

Işıkta çok güzel parlıyordu :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz mı hiç.. 5 sene neler çekti benim zavallı saçlarım kaydirigubbakcemile3 Şimdi dinlendiriyorum kendi rengime boyattım ama sanmıyorum çok dayanabileceğimi kaydirigubbakcemile3

tatlım bende aynı bu renkti sanırım balyaj attırmıstır ilk gunler süperdi baktı yıkadıkta giit dayanamadım 3. seferden sonra vazcaydım

Valla ben trakya kızıyım çikolata.. Eskişehirin kızlarını bilmem de trakyanın kızları pek fena oluyor :)))

kızla bu benim doğal saç rengim ortaokul lise yıllarım daha kızıl dı.havuç ve turunju derdi herkes adımı unutmuştum bu yüzden.daha sonra açıldı kırmızılık sarıya yakın oldu bakır sarı.aama kuaförler soğan kabuğu diyordu...

sonra ben boyadım kendi kendime saçlarımı ewde sapsarı renk boya alıp çok kötü oldular:( şimdi kızıla döndüm ama diplerim yine bu renk geliyor.babamında saçları bu renk 55yaşında hala aynı benimde hep böyle çıkıcaklar sanırım...

bide arkadaşlar siz böyle resim yükleyince direk sayfaya çıkıyor benim link çıkıyor hep nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatabilirmisiniz bana acaba :uhm: :tomato:

bide arkadaşlar siz böyle resim yükleyince direk sayfaya çıkıyor benim link çıkıyor hep nasıl yapıyorsunuz kısaca anlatabilirmisiniz bana acaba :uhm: :tomato:

canım sımdı baska bır sayfa ac imageShack.us ye gır orda browse yazan yere tıkla pc den ıstrdıgın resmı sec sonra yukle yuklenınce bır sayfa acılacak orda url yle baslayan adresı tara kopyalla de ama en sonrakı buyuk url yazısını tara sonra gel buraya dunya resmını tıkla cıkan pencereye yapıstır yolla

buda benim saçım a.s

fönlü hali

doğal hali hihoyyyt

buda iğrenç bir renk kuaför hatası 1 günlük deneyim

bu da akmış boyalı saçım :)

Back