• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
oyy oyyy bayıldım demothy saçlarına :nazar: boya mı yoksa kendi rengi mi, ya desperate housewives taki bree van de kamp ın saclarını hatırlattı bana :nazar:

teşekkür ederim cnmm Şeniz boyalı saçım bitkisel boyatıyorum diğerine göre daha canlı duruyo gibi geliyo bana :utangac: bakırın bir tonu ama hangi tonu inan bilmiyorumn kaydirigubbakcemile3

Ben de koymak istedim. Soldaki bugün, saçlarımı yıkadıktan sonra sadece kuruttum. Fönsüz hali. Saçlarım çok düzdür. Saç kurutma makinasını yukarıdan düz tutarak kurutunca saçım daha muntazam düz oluyor. Sağdaki de dalgalı fönün bir sonraki günü. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende eklicem saclarımı.. ama hiç bir özelligi yok.. siyah düz ve genelde rüzgar yemiş gibi dagınık lülülülülülü... ama yinede seviyorum..
------------

Son düzenleme:
boyu derken çocuğun kendi boyunu kastettim belki saçın boyu olarak anlaşılır yazıyım dedim

nerden biliyorum?
annem doktor ve o hep teyzeme kızıyo

bi arkadaşımında boyu çok kısaydı..doktora gtti işte doktor buna sormuş işte küçükken saçların uzunmu falan çok uzunmuş onun ki..doktor demiş işte annen sana en büyük kötülğü yapmış.

yaaa olamaz ben küçükken erkek çocuğu gibi hep 3 no saçlarla gezmişim ama boy 165 esnersem tabi biraz kaydirigubbakcemile3 .Zaten böyle şeyler beni etkilemez benim şimdi boyumun 175 olması lazım ozaman :dilcikar:

Genetik olarak uzayabileceğimiz maksimum uzunluk var. Çeşitli çevre faktörleri boy uzamasını
engelleyebiliyor. Bu da onlardan birii...
demothycim yegana amacım oydu gamyoncuiremsu

ben de saçlarımı yeni kestirdim her seferinde kısa kestirmeye niyetleniyorum ama kıyamadım yine

YAA kücük bir rahatsız edilme olayı yasadım o nedenle sildim resmi tekrar yenilerini koyuyorum..

Son düzenleme:
ne berbatı arkadaşım :) kız en doğal haliyle koymuş saçının resmini ne fön var ne jöle :)boyalı çoğu saç fönsüz böyle gözükür a.s.

bole yazanların kını cok merak edıyorum arkdasım gerckten tesekkurler benı savunmalı yorum yazdıgın ıcın
sen sacımı beyenmeyen arkdasım resmını cekte gorelım en dogal halını kedı kuyrugunamı benzıyo yoksa baska bıseyemı merak ettım dogrusu...

cnm saçların çok canlı duruyo ayrıca küpelerinde çok güzel olmuş saçlarınla..[/QUOTE]

cok tesekkür ederim canım ya Şeniza.s... valla bugün baya moral depoluyorum... sacımın dogal halide parlaktı ama boya olunca dahamı parlıyo ne:smiley-cool:

Son düzenleme:
maşallah cnm ya ne kdr güzel saçların.rengine de bayıldım.
dalgası doğall mı yoksa maşa mı yaptın

Back