Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kafamçokkarıştı bugun saçımı kestrdım we katlattrdım kızlar gerçi benım sacıma kımse yorum yapmamıs ama:mymeka::sm_confused:

buwke,
Ben saçının hem şeklini hem de rengini beğendim.Gördüğüm kadarıyla sen de çok güzelsin.

kafamçokkarıştı bugun saçımı kestrdım we katlattrdım kızlar gerçi benım sacıma kımse yorum yapmamıs ama:mymeka::sm_confused:

vala çok beğendim saçlarını hatta bugün bende gittim saçlarıma kat attırdım:dance:senin fotodakine benzedi biraz rengi ve şekli çok hoş saçlarınıngittim upuzun saçlarımı kısalttımkafamçokkarıştı

cok dogal;benımde böyle ama baya gür saclarım ve büyük dalgalarım var...bence herseyın dogalı en güzelı

Son düzenleyen: Moderatör:

benımde uzundu katlattrdım ama boyundan fazla elletmedım canım benım dusuncelerın için tesekkur ederım:1hug:

Cok güzel güle güle kullan. Tam benim istedigim gibi soguk bir ton. Nasil yapildi cokmu ince ve yogun atildi ,cila varmi ? anlatirmisin biraz. yakinda bende yatiracagimda.

canım kendi saçımın üstüne %70 paketleme yapıldı. renk beyaza yakın olana dek açıldı. cila neyin hiçbişey yok. sadece paket oriel

canım kendi saçımın üstüne %70 paketleme yapıldı. renk beyaza yakın olana dek açıldı. cila neyin hiçbişey yok. sadece paket oriel

sagol canim.Peki kendi sacin ne renkti boya varmi idi birde incemi kalinmi atildi cünki oldukca yogun duruyor hatta sanki tüm sac boyanmis gibi harika valla.
son bir soru nekadar süre bekletildi ?

sagol canim.Peki kendi sacin ne renkti boya varmi idi birde incemi kalinmi atildi cünki oldukca yogun duruyor hatta sanki tüm sac boyanmis gibi harika valla.
son bir soru nekadar süre bekletildi ?

canım kendi rengim küllü sarı gibi. rengi belli eden iyi bir resmim olsaydı koyardımda yok ama karıştırayım pc i belki bulurum. 2 yıldır hiçbirşey yapmadan uzatıyorum. dün kuaförde eskiden kalma işlem görmüş uçlar komple gitti geriye kendi saçım kaldı sırf. allahtan feci uzuyor sazçlarım . çok ince tellitir . zayıftır yani öyle güçlü saçlarım yok. paketlerde ince ve olabaildiğince sık atıldı. koaförün dediğine göre %70 ini paketlemiş. yanma kopma esneme hiçbirşey yok. ben yıllardır ilk defa bu kadar başarılı bir saçla çıktım kuaförden. tabi saçın hiç işlem görmemiş olmasının büyük faydası var.

bak bir resim buldum idare eder. bu yaptırmazdan önceki hali. hernekadar resimde gölgeli gibi dursada onlar benim doğal gölgelerim yani çığrından çıkmış olan beyazlarım :):) . uçlarda eskisinden kalma sarı sarı belli oluyordur zaten. işte o sarılar kesildi vve geriye sadece kendi doğal saçım kaldı.

birde yakın görüntü eski halinden . burda beyazlamış olduğu ve rengi daha net sanırım

buda evrim geçirmiş halim . aynı mesajda olsun diye ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…